- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Evet canım eşim deterjan kokuyor dedi ama bana farklı geliyorAlla alla çok ilginç![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım eşim deterjan kokuyor dedi ama bana farklı geliyorAlla alla çok ilginç![]()
benim kistim 7,5 cm ye ulaşmıştı. Doktorlar 4 cm üzerine ameliyat diyordu zaten. Ama ben kaçmıştım. Ve bir anda o kistin sadece yerinden oynamasıyla dayanılmaz bir acıyla acile gittim. Hemen ameliyata aldılar. Umarım sen bunları yaşamazsınValla çok araştırdım ameliyat olup tekrar oluşmayan kişi çok az açıkçası düşünmüyorum. Benim kistim 18 yaşından beri hemen hemen aynı cm büyümedi yani
Hayırlısı olsun canım çok sevindim çok şükürAyyyy ayyy bu ne güzel bişey böyle :) :) bende gebeyim![]()
Canım bütün testleri yaptırdık rahim filmi de çekildi. Eşim de de bende de problem yokken hamile kalamıyorum. Tecrubelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım varSorun ney cnm
yani felakat tellalı gibi olmuşsun her hastalığın riski vardır. Pkolulara da amh değeri düşük olanlara da hamile kalmanız çok zor diyolsr yada biçok kişi sebepsiz interfleitefen hamile kalamıyor.. Yani herşey nasipbenim kistim 7,5 cm ye ulaşmıştı. Doktorlar 4 cm üzerine ameliyat diyordu zaten. Ama ben kaçmıştım. Ve bir anda o kistin sadece yerinden oynamasıyla dayanılmaz bir acıyla acile gittim. Hemen ameliyata aldılar. Umarım sen bunları yaşamazsınbu arada bilmeni isterim ki bu kistin patlayıp iç kanama yapma riski var...
Neden felaket tellallığı yapayım ki? Ben basima geleni söylüyorum. Araştırmışsın ama yeterince araştıramamışsın. 5 cm kist varken mm lik bebegin büyüyeceği senin aklına yatıyorsa bence sıkıntı yok. Biraz daha araştır derimyani felakat tellalı gibi olmuşsun her hastalığın riski vardır. Pkolulara da amh değeri düşük olanlara da hamile kalmanız çok zor diyolsr yada biçok kişi sebepsiz interfleitefen hamile kalamıyor.. Yani herşey nasip
Oluyor arada demekki canımEvet canım eşim deterjan kokuyor dedi ama bana farklı geliyorsen neden ağlıyorsun
Etrafımda çok kişi var bu kistle hamile kalan ve doğumda kisti de giden. 18 yaşından beri bu kist bende var 30 yaşındayım gayet araştırdım yıllardır merak etme. Önemli olan hsgde tüplerin açık çıkması amh değeri ve iç organlara zarar vermemesiNeden felaket tellallığı yapayım ki? Ben basima geleni söylüyorum. Araştırmışsın ama yeterince araştıramamışsın. 5 cm kist varken mm lik bebegin büyüyeceği senin aklına yatıyorsa bence sıkıntı yok. Biraz daha araştır derim
Yıllarca sebepsiz yere hamile kalamayan lar da var ayrıca Rabbim nasip etsin yeter ki herşey olurNeden felaket tellallığı yapayım ki? Ben basima geleni söylüyorum. Araştırmışsın ama yeterince araştıramamışsın. 5 cm kist varken mm lik bebegin büyüyeceği senin aklına yatıyorsa bence sıkıntı yok. Biraz daha araştır derim
Cnm bnde aynı durumdayım aşılama da denedim oda olmadı şimdi tüp bebek tedavisine başladım malesef önereceğim bişey yok Rabbim çok bekletmesinCanım bütün testleri yaptırdık rahim filmi de çekildi. Eşim de de bende de problem yokken hamile kalamıyorum. Tecrubelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var
Kkiiiiiizzzz hiisseettiiinn miii yine olmusCnm bnde aynı durumdayım aşılama da denedim oda olmadı şimdi tüp bebek tedavisine başladım malesef önereceğim bişey yok Rabbim çok bekletmesin
Arabada geziyorduk kuzu farketmedim ondan ama olmuş telefonla aradı tanıdıklarKkiiiiiizzzz hiisseettiiinn miii yine olmus
Kız bende öyle görüyordum ama uzun zamandır görmüyordum ama ruyada olsa çok güzel diRabbim sabretmen icin seni uyarmıs
Benim gördügüm rüyaları anlatsam inanmazsın resmen rüyalarda cocugumu büyütüyorum kızım oluyor oglum oluyorkafaya fazla takınca cok görüyordum bende artık akısında suan hersey olursada Allahtan olmazsada Allahtan canım hayır olsun yinede tabii
![]()
Korkma bol bol ayetel kürsi oku Rabbim korurOluyor arada demekki canım☺ Ağlamıyorum aslında öylesine depremden dolayı psikoloji kalmadı![]()
Ben 400-500 tl olur diye bekliyordum
Aymen bende hissettimKkiiiiiizzzz hiisseettiiinn miii yine olmus
İnşallah canımKorkma bol bol ayetel kürsi oku Rabbim korur
Bu günler geçiçek biz bebişimizle olan güzel anları yazcazİnşallah canım![]()
MaşallahBenimde oğlumun birinin adı Asafkızım olursa da Hümeyra düşünüyorum
![]()
Kendisi öyle diyor ne kadar geç çıkarsa o kadar şans artarmışNasıl yaniiiiiiii![]()