- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 31
Hadii bakalımm bebbimiiiAlla alla çok ilginç![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadii bakalımm bebbimiiiAlla alla çok ilginç![]()
En azından sıvılaşma olana dek içerde kalmasının şansı büyük oranda artıracağını söylüyor. Sperm testlerinde ilk satırlarda bununla ilgili bir değer var ne kadar süre içinde sıvılaştığı yazıyor kişiden kişiye değişiyormuş. Ama en iyi ihtimal 30 dakikadan başlıyor genelde.. ona binayen açıklayarak bu tip tüyolar vermiştiBence çıkıp çıkmamasıyla alakası yok hepsi içinize gidemezki taşar elbet yani![]()
Demek ki 24 saat sonra çatlamış reglin düzenliyse.. bildiğim kadarıyla yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl oluyorsun birdaha yaptıracak mısın pekiEvet ama 13. günde (25 Eylülde) regl geldi
İnşallah canım sağlığımız olsunda herşey olur bugün bir kez daha anladımBu günler geçiçek biz bebişimizle olan güzel anları yazcaz
Benim eşimin testinde birşey süresi yazıyordu 50 dk çıkmıştı onunla mı alakalı bilmiyorum canımEn azından sıvılaşma olana dek içerde kalmasının şansı büyük oranda artıracağını söylüyor. Sperm testlerinde ilk satırlarda bununla ilgili bir değer var ne kadar süre içinde sıvılaştığı yazıyor kişiden kişiye değişiyormuş. Ama en iyi ihtimal 30 dakikadan başlıyor genelde.. ona binayen açıklayarak bu tip tüyolar vermişti
Simdi biz dışarıdayız parka gidiyoruzAymen bende hissettim
Sperm testimi ??Eşim geçen sene yaptırmıştı canm yada 2017 de tam tarih hatırlamıyorum zam gelmişse hiç bilmiyorum inan ama o civarlara yaptırmıştı diye biliyorum
Gerçektenmi burda da herkes parkta yaaSimdi biz dışarıdayız parka gidiyoruz![]()
Aynen canım tek dakikalı sonuç o oluyor 50. Dakikadan itibaren hareketlilik başlıyormuş demekki yani doktorumuz bize bu şekilde açıkladıBenim eşimin testinde birşey süresi yazıyordu 50 dk çıkmıştı onunla mı alakalı bilmiyorum canım
Anladım canım ama içeri hareket ediyordur hareketlilik burda önemli işte yeteri kadar ileri giderse geri gelmez zannetmiyorum amaAynen canım tek dakikalı sonuç o oluyor 50. Dakikadan itibaren hareketlilik başlıyormuş demekki yani doktorumuz bize bu şekilde açıkladı
İnsallah seni mutlu eden bir sonuc cıkar insallah cicegimAraştırdım cnm stres hormonuymuş o önemli değil zaten salı amh değeri çıkıcak o önemli
Amin canım cok korktuk ölmekten degil yasayamamaktanArtık burdayım nasipse . Bugün deprem oldu çok korktum çok etkilendim . Allah büyük felaketlerden korusun .
3e kadar uyumamıssın kuzuuuuuuum korktunmu ceeeenAriiiimmmmm baalliiimmm petteeeggiiimmmmmmannneeeee guubbaann osssssuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnn
Biryerde yanlıs yapıyoruz ama neredeOda doğru yatsakta yatmasakta ne zaman olucaksa o zaman oluyor vallaaynen illa geliyor
![]()
Uzun uzun tartısırdım bu konuyu ama bu topik yeri degil. Bu ülkenin diyanet isleri baskanı bile taraflıyken kız cocukları pantolonla gezmesin caiz degil diye fetva veriyorken delil dedigimiz kimin delili aceba oda mechul. Allahın verdigine adet gününde veriyor diye ben o evlada hayırsız evlatda diyemem ama o kadarda büyük degilBöyle ön yargılı taraflı sitelerden ben de hep uzak durmuşumdurben direkt yazılı delilli kaynakları tercih ederim kişileri değil
![]()
Aramıza hosgeldin cicekAyyyy ayyy bu ne güzel bişey böyle :) :) bende gebeyim![]()
Rabbim hayırlara cıkarsın tatlımmKız bende öyle görüyordum ama uzun zamandır görmüyordum ama ruyada olsa çok güzel di
Ay hadi insallah masallah subhanallahhKendisi öyle diyor ne kadar geç çıkarsa o kadar şans artarmış![]()
Coohhh korkkkktunnmmm3e kadar uyumamıssın kuzuuuuuuum korktunmu ceeeen![]()
Bence de burası Bu konunun tartışılacağı yer değilUzun uzun tartısırdım bu konuyu ama bu topik yeri degil. Bu ülkenin diyanet isleri baskanı bile taraflıyken kız cocukları pantolonla gezmesin caiz degil diye fetva veriyorken delil dedigimiz kimin delili aceba oda mechul. Allahın verdigine adet gününde veriyor diye ben o evlada hayırsız evlatda diyemem ama o kadarda büyük degil
Herkes bildigi gibi yapmalı diyor konuyu güzellikle baglamak istiyorum![]()