• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demek ki 24 saat sonra çatlamış reglin düzenliyse.. bildiğim kadarıyla yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl oluyorsun birdaha yaptıracak mısın peki

Düzenlidir 1 2 gün fark etsede bazen genelde gününü şaşmaz çok şükür. Bida düşünmüyorum canm tüp tedavisine başlıycaz kendimizi toparlayalım

2 gün gecikme olunca sabah bir heyecala yaptım sonuç:KK43: koca bir negatif 😢

Eklentiler

• IMG_20190927_090154.webp
    IMG_20190927_090154.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar ya size bişey sorcam çamaşır yıkadım aynı deterjan aynı yumuşatıcı ama çamaşırlar sanki sirke gibi kokuyor ya🤔
Makinanazi çok doldurmayin, bir de içinde biseyler kalmış olabilir onlar koku yapıyor olabilir, içindeki suyu bosaltabileceginiz bir kapak olması lazim, bi açıp bakın olmadi

Cnm tıp olarak degilde başka şeyler arastrdin mi duydun mu hic bilmiorum ama ummu subyan diye falan biseyler var ya oylr olabilir mi ki Rabbim kızına sağlık versin insAllah olacak kardesi ben inanıyorum
Benimde gebeliklerim zor geçiyor, 1 kızım doğdu, diğer bebeğimi 5 aylıkken suyum gelmesiyle kaybettim, banada subyan olabilir dediler, bir hocaya gittim ve muska verdi, onu kullanıyorum, hamile kalirsan haber ver o zaman da bir zikir vericem dedi.

Makinanazi çok doldurmayin, bir de içinde biseyler kalmış olabilir onlar koku yapıyor olabilir, içindeki suyu bosaltabileceginiz bir kapak olması lazim, bi açıp bakın olmadi
Sağolasın canım bana kokuyormuş eşim deterjan kokuyor her zaman ki gibi dedi. Bana göre sirke kokuyordu. Canın sirke mi çekti diye gülüyor bana🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X