- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Aahhhhhh bebek aglama sesine hic gelemmeennnBi gün ağlama sesiylr uyandim die şikayet etme de![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aahhhhhh bebek aglama sesine hic gelemmeennnBi gün ağlama sesiylr uyandim die şikayet etme de![]()
Bol bol yat kizz vallaha teksin evde nasilsa ben iki guncuk tek dinlenebildimGünaydınnnn kızlar
Noruyonz ben kahvaltı faslını bitirdim ve yatistayim bulaşık makinesi bitsin bosaltip yenilerini doldurmayi planliyorum![]()
Günaydıngooodd morningg kkadinnnnlllllaaaaaaaaaağğ nörüyorunuz neptiiiiniiiiizzz![]()
Geç döllenmedir belkiTest yaptın mı? Benim 28inde olmam gerekiyordu hala olmadım. Bu sahah test de yapmadım ama dün yapmıştım. Negatif![]()
Ayy ne kadan hamarak kariiGünaydınkek poğaça falan yaptım ortalığı topluyorum sen naptın
![]()
Antibiyotik içtiysen geç gelirNanacım yumurtlamaya göre bugün olmam gerekiyor zaten günlerdir belim ağrıyor gelir diye düşünüyorum çünkü dün antibiyotik kullanacağım için test yaptım negatif çıktı, beklemedeyim yani. Yarın için doktoruma randevu almıştım reglin 2. Günü olacak diye ama gece gelirse 1. Gün mü oluyor bakalım doktor ne diyecek
vala sanrm olduğunda pek hos gelmeyecek olsa da su an o minik ağlama seslerini de duymayı cok istiyorumAahhhhhh bebek aglama sesine hic gelemmeennn![]()
Yatiom vala kiz kim var sizde o kadar masAllahBol bol yat kizz vallaha teksin evde nasilsa ben iki guncuk tek dinlenebildimmalum asiret bizde
baba evine gitcem burda dinlenemiyorum
Sen dinlen sana bu ay izin. Çok yoruldum ayAyy ne kadan hamarak kariiben de bugun ayaga kalktim
oturuyom
MasAllah kiz ne hamaratsin ben kahvaltiyi güç bela hazrladm yedik yatistayimGünaydınkek poğaça falan yaptım ortalığı topluyorum sen naptın
![]()
Değişiklik olsun dedim kahvaltı ya yaptımMasAllah kiz ne hamaratsin ben kahvaltiyi güç bela hazrladm yedik yatistayim
Iyi olmus cnm vala benim her yer karışık ya temizliğe kalkinca halılar yıkamaya yollladim falan hic sevmedim evi kaçasım varDeğişiklik olsun dedim kahvaltı ya yaptım![]()
Ben kaynanamla oturdugum icin malum haftasonu evlatlar geliyotvala sanrm olduğunda pek hos gelmeyecek olsa da su an o minik ağlama seslerini de duymayı cok istiyorum
Yatiom vala kiz kim var sizde o kadar masAllah![]()
Antibiyotik içtiysen geç gelir
Vardır bebeğin inş, nokta kadardır dahaIyiyim ben de şükürolmayan bebegimle uyandim bugun de
![]()
Sonra virgul olsunVardır bebeğin inş, nokta kadardır daha![]()
Yaaaa o isler zor ya kac senelik evliydin cnm sen huzurunuz varsa sıkıntı yokBen kaynanamla oturdugum icin malum haftasonu evlatlar geliyot![]()
1.5 yillik evliyim daha yeniyim . Rahat olamiyor insan yine de bakalimYaaaa o isler zor ya kac senelik evliydin cnm sen huzurunuz varsa sıkıntı yok![]()
Ayrılmayı düşünüyor musunuz canım peki bende iki sene beraber kaldım kple1.5 yillik evliyim daha yeniyim . Rahat olamiyor insan yine de bakalim
Düşünüyoruz ama zamani var hayirlisi maddi olarak biraz birikim yapmamız lazimAyrılmayı düşünüyor musunuz canım peki bende iki sene beraber kaldım kple
InsAllah yaparsınz canım olur zamanla Rabbim yardımcınız olsun insAllahDüşünüyoruz ama zamani var hayirlisi maddi olarak biraz birikim yapmamız lazim