- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Bu folio folik asit dimi bana çok yan etki yaptı size yapmış mıydıKendisi yazdı sonucta diğerini ben kendim almıştım tabi doktora danışarakbendeki folio 120 lik az kalmıştır zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu folio folik asit dimi bana çok yan etki yaptı size yapmış mıydıKendisi yazdı sonucta diğerini ben kendim almıştım tabi doktora danışarakbendeki folio 120 lik az kalmıştır zaten
Nen var kuzummKuzum iyi değilim arada okuyorum ama yazmadım evde yatıyorum
HaakkkkkkkkkaaattHe heee tutunur kiiizbenm son 10 gunde baslamisti bel agrim hatrlamion muuu
Eveeet. Ozellikle ayakta durunca cok agriodu sanki yuk tasimisim gibi.oturunca geciodu. Senn de ole miHaakkkkkkkkkaaattevet hatirlamam mi usuttun diyorduk sana
![]()
Amin amin inşallah canım ya. Artık test yapmak içimden gelmiyor. İnşallah bebişim benimledir de size güzel haberler veririm . İnşallah hepinizden de güzel haberler alırım. Rabbim yüzümüzü güldürsün aminnnnnnInsallah gelmez![]()
Bu folio folik asit dimi bana çok yan etki yaptı size yapmış mıydı
O marka bende ishal yapmıştı da inanılmaz sende de oldumu acaba diye merak ettimEvett canm folik asit ne gibi yan etki yaptı bende herhangi bi etki etmedi ama ?
O marka bende ishal yapmıştı da inanılmaz sende de oldumu acaba diye merak ettim
Farkındayım ama psikolojik gözüm saatte elim yemekteAyy cok heyecanli yarin test yap kuzuşuumm
Yesen de simdiden yarin yine acikican![]()
Ne yaptı canımBu folio folik asit dimi bana çok yan etki yaptı size yapmış mıydı
Allah yardımcın olsun cnm sancıların için de yarın için de inş karşılığını alırsın çektiklerini minik meleğinleKuzu tüp bebek süreci işte çok zor geçiyor karnımdelik deşik ve şişkinlik sancı var![]()
Çok saol kuzucum inşallah ya Rabbim size yaşatmasın dogal yoldan gelsin bebişler iniz inşallah dualarınızda unutmayın benideAllah yardımcın olsun cnm sancıların için de yarın için de inş karşılığını alırsın çektiklerini minik meleğinle![]()
Hep dua ediyorum cnm ben 3 aydır istiyorum benden önce isteyenlere Rabbim benden önce ver diyorum gerçekten çok zor ve yıpratıcı bir süreçmiş..Çok saol kuzucum inşallah ya Rabbim size yaşatmasın dogal yoldan gelsin bebişler iniz inşallah dualarınızda unutmayın benide![]()
Allah razı olsun kuzum Rabbim çok bekletmesin inşallah senideHep dua ediyorum cnm ben 3 aydır istiyorum benden önce isteyenlere Rabbim benden önce ver diyorum gerçekten çok zor ve yıpratıcı bir süreçmiş..
Anladım canımmAa yoo bende öyle bisey olmadı canm günde 1 tane kullanıyorum ben saat vs. farketmeksizin
İshal yapmıştıda belkide öyle denk geldiNe yaptı canım
Canım sorun varmıydı tüp bebek kararı aldınız merak ettimÇok saol kuzucum inşallah ya Rabbim size yaşatmasın dogal yoldan gelsin bebişler iniz inşallah dualarınızda unutmayın benide![]()
Evet aynen oyle yssiyorum bel agrisiniEveeet. Ozellikle ayakta durunca cok agriodu sanki yuk tasimisim gibi.oturunca geciodu. Senn de ole mi
Rabbim sabırlar versin balımmmm yaaa kıyamam of insallah emeklerinin sabrının bekleyislerinin dualarının karsılıgını alacaksın ben buna inanıyorumKuzu tüp bebek süreci işte çok zor geçiyor karnımdelik deşik ve şişkinlik sancı var![]()