Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceeeeeeellllllleeeerrrr oooooooogggggrreeetttttmmmeeenniiimmmmmiyi geceler kızlar ben yatıyorum malum yarın erken kalkış pazartesi sendromuEslemcim dualarım seninle canım Allahım mükafatını verir inş tüm bu zorlukların..
İyi geceler bebeğim Amin amin inşAllahhhhiyi geceler kızlar ben yatıyorum malum yarın erken kalkış pazartesi sendromuEslemcim dualarım seninle canım Allahım mükafatını verir inş tüm bu zorlukların..
Insallaaahhhh hersey yolunda gidicrkTamam cnm heyecandan unutmazsam olucam inşallah bayılmadan![]()
İnşâllah kuzum bende yatayım artık iyi geceler öpüldünInsallaaahhhh hersey yolunda gidicrk![]()
Iyi geceeeelleer guzel anneİnşâllah kuzum bende yatayım artık iyi geceler öpüldün![]()
Vayyyaaaaa her sarkıyıda biliyormussunnnnnAbin dizzzooooo brreeemmiinnn![]()
Korkma yavrum her nasip vaktinin esiridir sabır ve tevekkül et Allaha bırak o en güzelini bilirAmin inşallah kuzum ya zor süreçler sabah yumoşlar toplanacak dua et bana korkuyorum da biraz
Çok geçmiş olsun inşallah beklediğine değsin canım Rabbim kolaylık versinKuzu tüp bebek süreci işte çok zor geçiyor karnımdelik deşik ve şişkinlik sancı var![]()
Rüyanda bebegini gör sibel16 ımiyi geceler kızlar ben yatıyorum malum yarın erken kalkış pazartesi sendromuEslemcim dualarım seninle canım Allahım mükafatını verir inş tüm bu zorlukların..
Yanı ikisinde de anlaşılıyor ama ben daha öncede bu kadar koyuluk yetiyordu bana :)bence fark vqr cnm strip olanda t c den kotu kaset tipinde ikisi aynı koyulukta ama pozitif tabiki
Aynen yq vala
Birseyi 40kere söylersen olur derler ben 400000000000 kere söyledim hala olmasını bekliyorum sen yinede yaz bebemTotem GEBEYİM GEBEYİM GEBEYİZBU AY ÇOK İHTİYACIM VAR BENİM TOTEME SÜREKLİ YAZACGM FIRSAT BULDUKÇA KIZLARRRRR
![]()
Aynen canisi yazacgm bu sefer ümitliyim insallah olur da benimde kucağıma dolar bu ay inşallahBirseyi 40kere söylersen olur derler ben 400000000000 kere söyledim hala olmasını bekliyorum sen yinede yaz bebem![]()
Allah yardimcin olsun, uğraşlarını boş çıkarmasın inşallah, bir tanidigimda tüp bebek tedavisi yapıyor bülent tıraşta 50 bin civarı dedi, seninki ne kadar acaba ??Kuzu tüp bebek süreci işte çok zor geçiyor karnımdelik deşik ve şişkinlik sancı var![]()
Bırakmasın insallah diyoruz ama bırakıyor kuuzum ne niyetle bırakıyor ne hayırla ne yazıkki gözle görmek mümkün degil yinede tüm bekleyislerimizi tüm isteklerimizi mutlulukla taclandırsın diliyorum umudun bosa cıkmasın insallah balamAynen canisi yazacgm bu sefer ümitliyim insallah olur da benimde kucağıma dolar bu ay inşallahAllahim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah
![]()
İnşallah çıkmayacak cnm bu ay ilk defa bu ay bu kadar ümitli hissediyorumBırakmasın insallah diyoruz ama bırakıyor kuuzum ne niyetle bırakıyor ne hayırla ne yazıkki gözle görmek mümkün degil yinede tüm bekleyislerimizi tüm isteklerimizi mutlulukla taclandırsın diliyorum umudun bosa cıkmasın insallah balam![]()
Allah gönlünden baksın sana cicegiiimmmmİnşallah çıkmayacak cnm bu ay ilk defa bu ay bu kadar ümitli hissediyorum![]()
AMİN İNSALLAH BEBEMMMMMAllah gönlünden baksın sana cicegiiimmmm![]()