Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Totem GEBEYİM GEBEYİM GEBEYİZ 🙏🙏🙏🙏 BU AY ÇOK İHTİYACIM VAR BENİM TOTEME SÜREKLİ YAZACGM FIRSAT BULDUKÇA KIZLARRRRR🙏🙏🙏
Birseyi 40kere söylersen olur derler ben 400000000000 kere söyledim hala olmasını bekliyorum sen yinede yaz bebem🤣🥰

Kuzu tüp bebek süreci işte çok zor geçiyor karnımdelik deşik ve şişkinlik sancı var 😪
Allah yardimcin olsun, uğraşlarını boş çıkarmasın inşallah, bir tanidigimda tüp bebek tedavisi yapıyor bülent tıraşta 50 bin civarı dedi, seninki ne kadar acaba ??

Aynen canisi yazacgm bu sefer ümitliyim insallah olur da benimde kucağıma dolar bu ay inşallah 🙏🙏🙏Allahim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah 🙏🙏🙏
Bırakmasın insallah diyoruz ama bırakıyor kuuzum ne niyetle bırakıyor ne hayırla ne yazıkki gözle görmek mümkün degil yinede tüm bekleyislerimizi tüm isteklerimizi mutlulukla taclandırsın diliyorum umudun bosa cıkmasın insallah balam♥️😘

Bırakmasın insallah diyoruz ama bırakıyor kuuzum ne niyetle bırakıyor ne hayırla ne yazıkki gözle görmek mümkün degil yinede tüm bekleyislerimizi tüm isteklerimizi mutlulukla taclandırsın diliyorum umudun bosa cıkmasın insallah balam♥️😘
İnşallah çıkmayacak cnm bu ay ilk defa bu ay bu kadar ümitli hissediyorum 🙏🙏🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X