- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Hayırlısı olsun canım en güzel zamanda gelsin inşallahEvet canım mens oldum .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım en güzel zamanda gelsin inşallahEvet canım mens oldum .
olsa isterim sadece suan yeni evli oldugum için korunuyoruzBilemedim şuan hamilelik olsa istemiyomusun
oyke cnm nasilten ötesi yok hayrlisiAmin inşallah canım. Artık yapılacak bişey yok olmadı olmuyor. Demek ki bizim nasibimizde şimdilik yok ilerde olur sa olur olmazsa yapacak bişey yok
ayy hadi hayırlı sonuclar olsun insAllah cnm Rabbim emeklerinizin karşılığıni versin insAllahAnca eve geldim yemek yedim ilaçlarımı aldım yazılanlara bakıyorum cnm
Hastaneye sabah 9.30 da gittim ödeme işle leri den sonra eşimi aldılar hemen daha o çıkmadan beni odaya aldılar sadece üst çamaşırı kaldı ameliyat elbisesi giydirdiler sonkez lavaboya çıkıp ameliyathane ye çatala aldılar serum taktılar bi koluma diğerine tansiyon nabız ve kalp cihazı takıldı en son narkoz veren doktor geldi seruma bi iğne yaptı hatırlıyorum sonrası yok uyandığımda odadaydım biri sesleniyordu bana kalp cihazları sesi serum kolumda dedim ne oluyorbende çataldan sonrası yok ilk narkoz olunca tuhaf oldum sanki hayatımın 1 saatini silmişler gibi
serum bitene kadar yattım eşim beni sorup durmuş normalde almıyorlar ama 5 dk eşimde aldılar yanıma çok iyi geldi ağrı kesici iğnemi vurdular bişeyler yedirip sıcak çay ikram ettiler biraz yürüttüler doktorumla görüşüp çıktım sonra 9.30 dan 2 ye kadar hastanedeydim ama hatırlamıyorum
cuma yada cumartesi transferim olacak evde yatıyorum eşim hizmet ediyor agrımda olmasa mikemmel
![]()
Cnm hayırlısı olsun su an olsa olur olmasa olmaz dusuncesindeyken hamile kalirsan suoer bence tamamen odakli olunca surec uzuyor malesef Rabbim gönlünüze göre versinKızlarr biz eşimle doğal yöntemle korunuyoruz fakat benim bu ay bi his vardı içimde birde 4 gün önce RÜYAMDA test yapıp çift çizgi gördüm şuandada reglim 1 gün gecikti bilemedim şimdiiiiii![]()
aynen canım suan tam öyleyim İnsallah hayırlısı olsun bakalım hepimiz içinoyke cnm nasilten ötesi yok hayrlisi
ayy hadi hayırlı sonuclar olsun insAllah cnm Rabbim emeklerinizin karşılığıni versin insAllah
Cnm hayırlısı olsun su an olsa olur olmasa olmaz dusuncesindeyken hamile kalirsan suoer bence tamamen odakli olunca surec uzuyor malesef Rabbim gönlünüze göre versin
Hayırlısı canımcımolsa isterim sadece suan yeni evli oldugum için korunuyoruz![]()
AminHayırlısı canımcım
Amin canım artık umudum kalmadıHayırlısı olsun canım en güzel zamanda gelsin inşallah
Çıktı 0,5 sonucum. Artık umudum yokoyke cnm nasilten ötesi yok hayrlisi
ayy hadi hayırlı sonuclar olsun insAllah cnm Rabbim emeklerinizin karşılığıni versin insAllah
Cnm hayırlısı olsun su an olsa olur olmasa olmaz dusuncesindeyken hamile kalirsan suoer bence tamamen odakli olunca surec uzuyor malesef Rabbim gönlünüze göre versin
Çıktı 0,5 sonucum. Artık umudum yok
korunuyorsan bebek nasıl olucak ki :)olsa isterim sadece suan yeni evli oldugum için korunuyoruz![]()
Yeni aydanda umudum yokyeni ay yeni umut elden başka şey gelmiyor
Canım hakkında hayırlısı olsun sıkma canını vardır bir hayrÇıktı 0,5 sonucum. Artık umudum yok
doğal yöntemle korunuyoruz %50 ihtimalkorunuyorsan bebek nasıl olucak ki :)
Sıkma canini her iste bi hayir vardirYeni aydanda umudum yok![]()
Bazen insana hiç olmayacakmış gibi bir his geliyor bu sıralar ben de o hissin esiriyimYeni aydanda umudum yok![]()
Umudunu yitirme lütfen cnm biliyorum insan negatifi öğrendiğinde cok üzülüyor ama yrni ay yeni umut Rabbim herseyin en güzelini bilendir belki yum günlerini tutturamiyorsunz bi ayda hamilr kalabileceğimiz gün sayisi cok az tutturma olasiligindan cok es geçme ihtimali yüksek olacak ben tum kalbimle inanıyorum Rabbim isteyin diyor bizde istiyoruz ve çabalıyoruz insAllah nasip olacakÇıktı 0,5 sonucum. Artık umudum yok
Inaniyorum bir gun hepimizin gobisleri dolucak sadece SABIR❤ŞÜKÜR ❤COKCA DUA❤Umudunu yitirme lütfen cnm biliyorum insan negatifi öğrendiğinde cok üzülüyor ama yrni ay yeni umut Rabbim herseyin en güzelini bilendir belki yum günlerini tutturamiyorsunz bi ayda hamilr kalabileceğimiz gün sayisi cok az tutturma olasiligindan cok es geçme ihtimali yüksek olacak ben tum kalbimle inanıyorum Rabbim isteyin diyor bizde istiyoruz ve çabalıyoruz insAllah nasip olacak![]()
Aylardır hayal kırıklığı doktor aşılama dedi eşim istemiyor. Artık kabullenmem gerekiyor. Hiç çocuğu olmamış insanlar nasıl alıştıki buna . Bazen hiç çocuk görmek istemediğimi onları görünce sinirlendiğimi farkediyorum. Eskiden öyle değildim . Demek ki git gide sert kalpsiz olucamBazen insana hiç olmayacakmış gibi bir his geliyor bu sıralar ben de o hissin esiriyim![]()
Zor bir süreç canım, çoğunu atlattın bakalım Allah yardımcın olsun dinlen bol bolAnca eve geldim yemek yedim ilaçlarımı aldım yazılanlara bakıyorum cnm
Hastaneye sabah 9.30 da gittim ödeme işle leri den sonra eşimi aldılar hemen daha o çıkmadan beni odaya aldılar sadece üst çamaşırı kaldı ameliyat elbisesi giydirdiler sonkez lavaboya çıkıp ameliyathane ye çatala aldılar serum taktılar bi koluma diğerine tansiyon nabız ve kalp cihazı takıldı en son narkoz veren doktor geldi seruma bi iğne yaptı hatırlıyorum sonrası yok uyandığımda odadaydım biri sesleniyordu bana kalp cihazları sesi serum kolumda dedim ne oluyorbende çataldan sonrası yok ilk narkoz olunca tuhaf oldum sanki hayatımın 1 saatini silmişler gibi
serum bitene kadar yattım eşim beni sorup durmuş normalde almıyorlar ama 5 dk eşimde aldılar yanıma çok iyi geldi ağrı kesici iğnemi vurdular bişeyler yedirip sıcak çay ikram ettiler biraz yürüttüler doktorumla görüşüp çıktım sonra 9.30 dan 2 ye kadar hastanedeydim ama hatırlamıyorum
cuma yada cumartesi transferim olacak evde yatıyorum eşim hizmet ediyor agrımda olmasa mikemmel
![]()
Artık geçti benden hiç umudum yok. Bazen öyle kötü oluyorum ki nefes alanıysam sanıyorum. Olmuyor artık zorlamanın mantığı kalmadıUmudunu yitirme lütfen cnm biliyorum insan negatifi öğrendiğinde cok üzülüyor ama yrni ay yeni umut Rabbim herseyin en güzelini bilendir belki yum günlerini tutturamiyorsunz bi ayda hamilr kalabileceğimiz gün sayisi cok az tutturma olasiligindan cok es geçme ihtimali yüksek olacak ben tum kalbimle inanıyorum Rabbim isteyin diyor bizde istiyoruz ve çabalıyoruz insAllah nasip olacak![]()