Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence olmaz çünkü ben biliyorum onun içtenlikle istemiyorum demediğini o açıdan bu şekilde konuştum çocuğumu kardeşsiz bırakmak bencillikten başka bir şey değil sınava hazırlanacak diye istemiyorum diyor
Bende kizim için kardeş istiyorum inşallah nasip olur, banada bencillik geliyor hatta ben tek istemem diye konuşuyordum yeri gelince acaba büyük mu konuştum da ondan mi olmuyor diye dusunuyorum bazen :/

aynen oyle cnm Rabbim nasip edecek insAllah ama ne zmn bilemiyoruz 😍🤲
yaaaa lütfen böyle düşünme 😠 sen cok guzel bi anne olacaksın insAllah sadece sabır biraz daha cnm 🤲😘
sizin sorununuz neydi cnm bi problrm var mıydı
cok guzel söylemiş doktor sen sakin olursan insAllah sağlıkla bi an once gelir bebegin 😉😘
yaaaa neden istemiyormus cnm peki konustunz mu
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin insAllah cnm kızın kac yadindaydi

Cnm bugun yine koyuysa bi gun ara ver yarin degerlndir bence sperm sayisinda sıkıntı vs yoksa ust uste degerlendr der büyük ihtimal ebru abla genelde gece dönüş yapıor dün gec cvp verdi ama cok fazla yazam var hak da veriyorim
İnşallah canım 💐sorunumuz yok çok şükür canım 💐 olmuyor zamanı değil demek ki . Allah büyük 💐💐

Usutmuste olabilirsin benimde dün yumurtlama günüydü bende ağrı hissediyorum biraz hatta evde iş yapmakta zorlaniyorum, bugün yine yaptım hala koyu çift çizgi çıkıyor çatlamamış herhalde
Sağ kasigim şiddetli agriyor ve genital bölgemde adet olacakmisim gibi sızlama hissediyorum ve sağ bacağıma kadar vurdu ağrı. Inşallah güzel şeylerin 👼 belirtisidir

Aynen malesef eşimin tarafında da öyle bir durum var, kızı olacağını öğrenince ağlayanlar, istemeyenler, tutturmuşlar bi erkektir gidiyor, yani cahiliye kafası işte, yazık insan diyecek birşey bulamıyor.
Aynen öyle hayırlı evlat olsun diye dua ediceğine isyan ediyor bizde bir tane bebişimiz olsun diye dualar edip duruyoruz

Doğum korkusunda şöyle düşünmek lazım, herkes yapıyor sonuçta nolcakki :))) bende öyle düşünmüştüm, hic bir dogum videosu filan izlemedim, anlatilanlari cok dinlemedim, zamani gelince, oldu bitti, cok fazla buyutmemek lazim bence :) bende yaparım de geç, kendini öyle alıştır :KK66:
Ben mesela vajinismustum suan hayal edemiyorum asla normal doğum doktorda öyle rapor verdi bana hatta normal doğuma zorlanmamalı diye 🥰

Yaa senin eşinde mi istemiyor benimki de demiyordu o da itiraf etti geçenlerde malesef ama ben yine istiyorum ona da söylüyorum çünkü zaman geçiyor hiç olmama ihtimali de var Allah bilir çünkü, bu yüzden kızım kardeşsiz kalmasın diye kusura bakmasın istemese de olacak tabi Allah’ın izniyle🙏
Yani olursa sevinirmiş de hayatının merkezinde değilmiş, benim gibi önemsemiyormuş. Bu sebeple ayda 20 kere sevişip sadece o hafta sevilmeden geçirmeyi aylardır başarıyoruz. Ben ovu döneminde çok gergin oluyorum hep ses yükseltiyorum, eşim de benden soğuyor, döngümüz bu.
Bu sebeple ben bu ay hayıt otu hapına başladım, ovu ve adet dönemi gerginliklerini alıyomuş. Belki o dönemimde olduğumu fark etmezsek denk gelir bi ara 😂

Ben mesela vajinismustum suan hayal edemiyorum asla normal doğum doktorda öyle rapor verdi bana hatta normal doğuma zorlanmamalı diye 🥰
Sıkıntın varsa zorlama kendini ama canım haklısın.
Ben doğdum doğalı doğuma hazırdım, ben de hiç doğum videosu izlemedim.
Ama normal olacağını biliyordum.
Hiç öyle filimlerdeki gibi avaz avaz bağırmadım ağlamadım, hatta hiç sesim çıkmadı diyebilirim.
Doğum anında da hiç öyle tarifsiz bi acı falan da hissetmedim. Kendini rahatlatırsan vajinan da rahatlıyor öncelikle. Korkarsan tam tersi oluyor.
3.5 kilo doğdu oğlum gayet normal boyutta ben de ince bi hatunum ne uzunum ne büyüğüm yani ama kalça yapım uygundu onu biliyordum ergenliğimden beri.

Aynen banada dün gece yazmış o zaman bir önceki günün fotosu vardi daha pik olmamıştı yapmaya devam et dedi, açıkçası hergun olması eşime fazla gelir, çok yoğun çalışıyor, herhalde gün aşırı deniycez, hadi bakalım hayırlısı inşallah hepimiz için, seninle aynı zamanlarda öğrenicez sonucu inşallah kızlarımıza kardeş gelir :)
o zmn gun aşırıya devam cnm biz bugun sabahi degerlendirdik yarın da sabah değerlendirirsek gun aşırıya gececez artk
Mrb arkadaşlarım. Benim dün yumurtlama günümdü acayip sag kasık ağrım başladı dün ve bugünde devam ediyor hala. Ovulasyon testimde de belirgin iki çizgi çıktı dün. Ve acayip akintim var. Dünü eşimle değerlendirdik. Sorum şu. Daha önce yumurtlama gunlerimde bu kadar ağrı ve kramp olmamıştı ilk defa bu kadar belirgin hissediyorum sizce bu normal mi olmasi gereken bu mu?
vala bazen oluyor bende de agri bazen olmuyor neye isaret bilemedim
Allah razı olsun canım 2,5 olacak
küçükmüş bnm kızım 5 yaşında ama bence tam zamanı beraber büyürler biz o yasta esimde bende düşünmüyorduk ama böyle arayacagimizi bilsek Keisnlikle daha erken cabalardk
İnşallah canım 💐sorunumuz yok çok şükür canım 💐 olmuyor zamanı değil demek ki . Allah büyük 💐💐
O zmn ovu testi denesene cnm sende bklm bu ay bende ise yararsa bal çörek otu tarçın kürünü deneyebilirsin sende kaliteli yumurta gelisip catlamasi icin çaba bizden takdir Allah tan

Yani olursa sevinirmiş de hayatının merkezinde değilmiş, benim gibi önemsemiyormuş. Bu sebeple ayda 20 kere sevişip sadece o hafta sevilmeden geçirmeyi aylardır başarıyoruz. Ben ovu döneminde çok gergin oluyorum hep ses yükseltiyorum, eşim de benden soğuyor, döngümüz bu.
Bu sebeple ben bu ay hayıt otu hapına başladım, ovu ve adet dönemi gerginliklerini alıyomuş. Belki o dönemimde olduğumu fark etmezsek denk gelir bi ara 😂
Hayıt hapı dedigin agnucaston mu baska bi ilac mi cnm bende kullanıyorum onu

aynen oyle cnm Rabbim nasip edecek insAllah ama ne zmn bilemiyoruz 😍🤲
yaaaa lütfen böyle düşünme 😠 sen cok guzel bi anne olacaksın insAllah sadece sabır biraz daha cnm 🤲😘
sizin sorununuz neydi cnm bi problrm var mıydı
cok guzel söylemiş doktor sen sakin olursan insAllah sağlıkla bi an once gelir bebegin 😉😘
yaaaa neden istemiyormus cnm peki konustunz mu
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin insAllah cnm kızın kac yadindaydi

Cnm bugun yine koyuysa bi gun ara ver yarin degerlndir bence sperm sayisinda sıkıntı vs yoksa ust uste degerlendr der büyük ihtimal ebru abla genelde gece dönüş yapıor dün gec cvp verdi ama cok fazla yazam var hak da veriyorim
Ya istemiyor değilmiş de hani olsa sevinir ama ne vitamin alıyor ne düzgün uyuyor ne de ovu dönemimmiş diye ilişkiye giriyor. Gayet bira fln içiyor, yani bu tavırları da beni o dönemde geriyor, ben gerilimce de o ilişkiye girmiyor.. döngü bu , sonuç belli

Ya istemiyor değilmiş de hani olsa sevinir ama ne vitamin alıyor ne düzgün uyuyor ne de ovu dönemimmiş diye ilişkiye giriyor. Gayet bira fln içiyor, yani bu tavırları da beni o dönemde geriyor, ben gerilimce de o ilişkiye girmiyor.. döngü bu , sonuç belli
Anladm cnm o donemde oldugunu bilmedrn iliskihr girsenz takip mi ediyor

Hayıt hapı dedigin agnucaston mu baska bi ilac mi cnm bende kullanıyorum onu
Agnuscatus evet, ben iki adet arası başlayıp bi ay alıp bırakmıştım, hiç bi ovu belirtim adet belirtim olmamıştı, ama ovu testleri de gayet negatif çıkmıştı o sebeple o ay da kaçırmıştım ilişkiyi. Şimdi 3 ay kullanıcam bakalım

Agnuscatus evet, ben iki adet arası başlayıp bi ay alıp bırakmıştım, hiç bi ovu belirtim adet belirtim olmamıştı, ama ovu testleri de gayet negatif çıkmıştı o sebeple o ay da kaçırmıştım ilişkiyi. Şimdi 3 ay kullanıcam bakalım
Yaaaa negatif çıkmasının sebebi o ay yumurtlamadn mi ki acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X