Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar günaydın. Dün biliyorsunuz biraz üzgündüm . Çok şükür yeni güne mutlu uyandım azıcıkta karın ağrılı 😅😅 bugün tekrar doktora gitsem mi bilmiyorum kan sonuçlarım çıktı hepsi normal. Dün başka bi doktora gittim doktor için internette iyi yorumlar okudum. Sizce bugün tekrar gidip rica mı etsem yumurta takibini yapar mı? Hiç daha önce yapılmadı tesadüfen gittiğim bi doktorda yumurtan gelişmiş olduğunu öğrendim bir kere ancak o ay ben ovulasyon testinde piki görmüştüm teste göre yumurtam 3-4 gün önce çatlamıştı. Ama doktor testin aksine yeni çatlıycanı çatlatma iğnesi yapmamasıgerektiğini söyledi iğneyi yaptırdım ama olmadı. Sizce ne yapmalıyım hakkınızı helal edin çok uzun yazdım

CİCEKLERİM BİR AYI DAHA GERİDE BIRAKTIK.
BU AY DEYİM YERİNDEYSE DÖKÜLDÜK.
FAKAT PES ETMEK YOK

ALLAH OL DİYENE KADAR
BİZLER İSTEMEKTEN VAZGECMEYECEGİZ

EKİM AYI CÜMLE BEBEK HASRETİYLE YANIP TUTSAN KARDESLERİME VE BANA UGUR GETİRSİN İNSALLAH DİLİYORUM 🤲
Gönlünüzü temiz tutun ve evladınızdan vazgecmeyin♥
HEPİNİZİ COK SEVİYORUM😇🤣😍😍
Oy canım benim amiiiinnnnnnnn çok tatlısın🥰🥰🥰🤗🤗😘😘

Kızlar günaydın. Dün biliyorsunuz biraz üzgündüm . Çok şükür yeni güne mutlu uyandım azıcıkta karın ağrılı 😅😅 bugün tekrar doktora gitsem mi bilmiyorum kan sonuçlarım çıktı hepsi normal. Dün başka bi doktora gittim doktor için internette iyi yorumlar okudum. Sizce bugün tekrar gidip rica mı etsem yumurta takibini yapar mı? Hiç daha önce yapılmadı tesadüfen gittiğim bi doktorda yumurtan gelişmiş olduğunu öğrendim bir kere ancak o ay ben ovulasyon testinde piki görmüştüm teste göre yumurtam 3-4 gün önce çatlamıştı. Ama doktor testin aksine yeni çatlıycanı çatlatma iğnesi yapmamasıgerektiğini söyledi iğneyi yaptırdım ama olmadı. Sizce ne yapmalıyım hakkınızı helal edin çok uzun yazdım
İyi yaptın canım toparlan tabi ölüm değil ya inşallah kucaklarımız bebişlerle dolar🙏 Doktor konusuna gelince hiçbir fikrim Yok ben anlamıyorum yumurta takibi felan bana kalsa gitme gittikçe birşeylerle uğraştıkça bebek için insan daha çok stres oluyor tabi yine de sen bilirsin

İyi yaptın canım toparlan tabi ölüm değil ya inşallah kucaklarımız bebişlerle dolar🙏 Doktor konusuna gelince hiçbir fikrim Yok ben anlamıyorum yumurta takibi felan bana kalsa gitme gittikçe birşeylerle uğraştıkça bebek için insan daha çok stres oluyor tabi yine de sen bilirsin
Doktordan iyi enerji aldım bişeyleri atlamışım gibi geliyor

Amin inşallah canım ben daha önce aldım hep 16-17. Gün pik yakaladım
benim daha onceki testlerimde piki cok zor yakaladm bu ay hemen pik oldu hayrlisi bklm değişebilir bence takip et sen
Kizlar gunaydin mus mustlu gunler size bayadir giremiodum malum antalyaya gittim dun geldim anam öluom hava degisimi oldu bi carpti hava bide yer carpti asagadan akintim efsoo agzim burnumda akio oh mis bogazlarim parcalanio nolcak bilmiom 2 gun var adete nalet bide nezleden gecikirsem yandim adet olursam 2 gunu hastaneye gitcektim nasil gitcem onuda bilmiom cidden cok kotuyum ilacda icemiom nana limonla duruom caftım kaydi bi gittim hamis olan varsa hayirli olsun adet olanda kalbine huzun vermesin nasipden öte yok birgun bizde minigimizin kokusuyla cenneti yasicaz ay evimi sizi herseyi özledim heryerim delik desik antalya acayip sicak ve sivri sinek dolu 😂😂😂 kurban olam ankarama soguk ayasi bile bi baska 🥰😂😂😂😂
günaydın cnm hg gecmis olsun iyilesirsin hemen insAllah adet olmqz da guzel haber alırsın umarım 😁
cnm stres yqsayacaksan gitme ama bence git dene sansini bi kere

Kuzular pazartesi yani dün icin doktora randevu almistim son anda iptal ettim. Artik 3 yildir doktoruma güvenimde kalmadi.bu önümüzdeki 2 ay sadece ovulasyon testiyle yumurtlamami takip edip regli döngümü ve 3 yil boyuncaki bütün tedavimi yazip başka bir hastaneye gidip doktorla acikca konusucam. Eger senin cocugun olmasi imkansiz derseler en azindan umudumu keserim.belirsizlikten biktim. Bugun reglim devam ediyor.ovulasyon testi yapmaya başladım.koyulasmaya baslamis acaba yine regliykenmi yumurtlicam.
Screenshot_2019-10-01-10-53-45.webp

Eklentiler

• 20191001_105240.webp
    20191001_105240.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 32
Kuzular pazartesi yani dün icin doktora randevu almistim son anda iptal ettim. Artik 3 yildir doktoruma güvenimde kalmadi.bu önümüzdeki 2 ay sadece ovulasyon testiyle yumurtlamami takip edip regli döngümü ve 3 yil boyuncaki bütün tedavimi yazip başka bir hastaneye gidip doktorla acikca konusucam. Eger senin cocugun olmasi imkansiz derseler en azindan umudumu keserim.belirsizlikten biktim. Bugun reglim devam ediyor.ovulasyon testi yapmaya başladım.koyulasmaya baslamis acaba yine regliykenmi yumurtlicam.Eki Görüntüle 2540971
Adetin kaçıncı günü canım bugün

Kızlarr tüp bebek için görüştüğümüz doktor ca 19.9 ve prolaktin testlerini istedi yaptırdım sonucu ekliyorum bakar mısınız.?
Prolaktin için bisey demedi doktor ca 19.9 için biraz sınırda deyip dahiliye ye yönlendirdi 😑

Eklentiler

• 20191001_112412.webp
    20191001_112412.webp
    8 KB · Görüntüleme: 48
Kizlar size birsey soracagim 3 gundur ovu testi yapiyorum 3 gundur busekilde cikiyor bugun aksamda degerlendrcem fakat 3 gundur bu koyulukta ovu testi normalmi acil cevap bekliyorm kizlar szden lutfennn 2 saat oncesinden siviyi birakiyorum su flan icmiyorm🙏

Eklentiler

• 20191001_103240.webp
    20191001_103240.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 37
🤣 Ne güzel supriz olmus resmen :) benim 2 gebeligimde de sat a gore bakılmadı, geç döllenme olmuştu birinde 5 gün diğerinde 10 gün fark ediyordu, içerde neler oluyor bilemiyoruz cidden, belli zamanları değerlendiriyoruz ve gerisi Allaha kalmış
ben iste ogluma gebe kaldigim ay gebe olmasam 35 de adet olacakmisim.
32. gün kantesti negatif cikti,
40. gun fln ögrnedim nerdeyse, aslen adet gecikmesinden 5 gün sonra. 190 di degerim.
doktorum dedi ki sat ini soran doktor olursa hep 1 hafta gec söyle diye..
sat 30 martti ben hep 10 mart dedim,
10 marta göre 41. haftada dogdu benim kerata.
gelisimi ama 40. haftaya kadar hep uyumlu gitti , birazcik zayif gidiyordu göbüs kismi, 7 kilo almistim toplaam, ye bari son hafta alsin diye doktorlar cok israr etmisti, 3 kilo altinda dogacak demislerdi ama 3,5 kilo dogdu yani, Asla kilolu olmadi hep görsen dersin ki gayet normal, kilolu mu zayif mi düsünmezsein. hala ayni öyle gidiyor.
Yani bu gecikme kime göre neye göre ki canim?
benim rutinim genc kizligimdan beri 32-40 arasi. 28 hic olmadi ki...

Kızlarr tüp bebek için görüştüğümüz doktor ca 19.9 ve prolaktin testlerini istedi yaptırdım sonucu ekliyorum bakar mısınız.?
Prolaktin için bisey demedi doktor ca 19.9 için biraz sınırda deyip dahiliye ye yönlendirdi 😑
birazcik yuksek cikmis canim, hayit otu hapi fln önerir belki doktorun?

Hangi değer için.? Dahiliye bölümüne gidicem bi bakalım ne diycekler
sadece prolaktin gördüm canim test sonucunda?
fsh -lh ve prolaktin degerlerini düzenliyomus da hayit otu hapi.. Ben prolaktin yaptiramadim, alman doktorlariyla kastiramicam daha fazla, o sebeple hayit otuna basladim, son 2 aydir gögüslerim cok büyüdü..
zaten 1 sene oldu emzirmeyi birakali daha süt 4 ay önce gitmisti tamamen, Ben prolaktinden süpheleniyorum isin dogrusu.
Hayita bel bagladim bakalim.

sadece prolaktin gördüm canim test sonucunda?
fsh -lh ve prolaktin degerlerini düzenliyomus da hayit otu hapi.. Ben prolaktin yaptiramadim, alman doktorlariyla kastiramicam daha fazla, o sebeple hayit otuna basladim, son 2 aydir gögüslerim cok büyüdü..
zaten 1 sene oldu emzirmeyi birakali daha süt 4 ay önce gitmisti tamamen, Ben prolaktinden süpheleniyorum isin dogrusu.
Hayita bel bagladim bakalim.

Prolaktin ve ca 19.9 sonucu var zaten canm ve doktor ca.19.9 sınırda biraz hafif yüksek dedi prolaktini sorun etmedi :)

Kizlar size birsey soracagim 3 gundur ovu testi yapiyorum 3 gundur busekilde cikiyor bugun aksamda degerlendrcem fakat 3 gundur bu koyulukta ovu testi normalmi acil cevap bekliyorm kizlar szden lutfennn 2 saat oncesinden siviyi birakiyorum su flan icmiyorm🙏acill cevap bekliyorumm aklim karosti kizlarr yaaa

Eklentiler

• 20191001_103240.webp
    20191001_103240.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 18
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X