Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar size birsey soracagim 3 gundur ovu testi yapiyorum 3 gundur busekilde cikiyor bugun aksamda degerlendrcem fakat 3 gundur bu koyulukta ovu testi normalmi acil cevap bekliyorm kizlar szden lutfennn 2 saat oncesinden siviyi birakiyorum su flan icmiyorm🙏acill cevap bekliyorumm aklim karosti kizlarr yaaa

Adetin kaçıncı gündesin.? 2 3 gün koyuluk sürmesi normal diye biliyorum, hatta iyi olduğunu biliyorum kaliteli yumurta olduğundan diye

Be
Kizlar size birsey soracagim 3 gundur ovu testi yapiyorum 3 gundur busekilde cikiyor bugun aksamda degerlendrcem fakat 3 gundur bu koyulukta ovu testi normalmi acil cevap bekliyorm kizlar szden lutfennn 2 saat oncesinden siviyi birakiyorum su flan icmiyorm🙏
Bence normaldir canım olabilir devam et yapmaya

Kizlar size birsey soracagim 3 gundur ovu testi yapiyorum 3 gundur busekilde cikiyor bugun aksamda degerlendrcem fakat 3 gundur bu koyulukta ovu testi normalmi acil cevap bekliyorm kizlar szden lutfennn 2 saat oncesinden siviyi birakiyorum su flan icmiyorm🙏acill cevap bekliyorumm aklim karosti kizlarr yaaa

Canim acaba hamilemisin.

CİCEKLERİM BİR AYI DAHA GERİDE BIRAKTIK.
BU AY DEYİM YERİNDEYSE DÖKÜLDÜK.
FAKAT PES ETMEK YOK

ALLAH OL DİYENE KADAR
BİZLER İSTEMEKTEN VAZGECMEYECEGİZ

EKİM AYI CÜMLE BEBEK HASRETİYLE YANIP TUTSAN KARDESLERİME VE BANA UGUR GETİRSİN İNSALLAH DİLİYORUM 🤲
Gönlünüzü temiz tutun ve evladınızdan vazgecmeyin♥
HEPİNİZİ COK SEVİYORUM😇🤣😍😍
İnşallah canım ben bu aydan umutluyum herkes adına bence çok hamişimiz olucak❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🌹🌹🌹

Kizlar size birsey soracagim 3 gundur ovu testi yapiyorum 3 gundur busekilde cikiyor bugun aksamda degerlendrcem fakat 3 gundur bu koyulukta ovu testi normalmi acil cevap bekliyorm kizlar szden lutfennn 2 saat oncesinden siviyi birakiyorum su flan icmiyorm🙏
Çatlamıyor olabilir yunurta canım bilemedim ki ya adetin geçtimi?

bat ne zmn cnm ya hala çatlamadi yumurtan belki de
Canim lekelenmenin basladigi günden sayarsak 8.gün reglinin gelmeye basladigi günden sayarsak 4.gün. coraspin kullandigim icin regli 10 11gün sürüyor
sen yapmaya devam et cnm ovuyu belki tam adetin bittigi gun pik olacak degerlendirirsinz bnm bu ay adet bitiminden sonra üçüncü gun pik gördüm adetliyken yapmamıştim test ama belki benimde boyle cikardi

sen yapmaya devam et cnm ovuyu belki tam adetin bittigi gun pik olacak degerlendirirsinz bnm bu ay adet bitiminden sonra üçüncü gun pik gördüm adetliyken yapmamıştim test ama belki benimde boyle cikardi

Canim ben gecen aylarda doktora gittigimde alttan muayene olurken doktor rahimde sislenmemi birsey var ama yapikan arastirmalarda gebelige engel olmadigi soyleniyor dedi. Ben 3 yildir korunmuyorum 3 tane kimyasalim oldu. Benim hormonlar vs hersey normal rahim filmi temiz esimin degerleri cok cok iyi cikiyor yani universite hastanesinde iyi bir doktor varmis ona gidip konusucam.

Canim bu arada amh degeri kac olmali biliyormusun.bana daha once yapildi ama kac oldugunu hatirliyorum. E nabizda cikarmi acaba

Canim ben gecen aylarda doktora gittigimde alttan muayene olurken doktor rahimde sislenmemi birsey var ama yapikan arastirmalarda gebelige engel olmadigi soyleniyor dedi. Ben 3 yildir korunmuyorum 3 tane kimyasalim oldu. Benim hormonlar vs hersey normal rahim filmi temiz esimin degerleri cok cok iyi cikiyor yani universite hastanesinde iyi bir doktor varmis ona gidip konusucam.
Konuş tabi cnm çaba sarf etmeliyiz elbette her yolu denemek lazım insAllah vesile olur 🤲😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X