• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani dinlediğim okuduğum kadarı ile doktorlar da pozisyonun bile önemli olmadgini zaten ilk an giden spermler dakikalr içinde gidiyormuş ama olmayınca insan acaba mi diyor
Aynn beklemeye bile gerek yokmus ki ornek kiz kardesim ilk cocugunda 2 ay herseyi denedi 2 ay snra oldu ikinci bebesinde bi kez iliski oldu hemen wc ye kactim dio hemen tutmus nasip hersey ya 🤲

Ne demek canım yardımcı olsam keşke ama sen biliyormuşsun zaten 😀 nar suyu hazır yok mudur ki Migros gibi büyük marketlerde filan
Kuzum sağdan soldan okudum dedim belki başka şeylerde vardır büyük bi markette cam şişede 100 100 dogal buldum ama dimi tortullaşmış ve çok berbat pislik küf gibiydi almadım başka yerde bakmadım midem almaz artık hazırını pazarda bçnar gördüm aslında nar yesem olmaz mı çok iyi gözüküyordu tam zamanı gelmedi daha ama kararsız kaldım almadım

Bebek tutunca kutlarim😂😂🤣
Oooo bnm hayatim curcuna 😂😂😂😂😂 sen konu ac bn hikaye anlatiyim dahada curcunaya dewam ediom bebelerim hic sklmaz diom 😂😂😂😂
Biz cok duz hayat yasiyoruz demek ki😂😂🤣 vallaha anlat anlat bitmez hikayeler ne guzel kiz gecmislerini bilirler nerden geliyor soyisimler 😂🤣
Onunla alakası olurmu ki ama bilemedim ki
Bilemem ama sonucta adet olunca da kan geliyor afedersin 🤦‍♀️kan degerlerim dusuk benimde doktor kansizlik demisti . Onunla iliskilendirdim ben . Artik herseye doktora gitmek istemiyorum ya . Kensi kendime teshis koydum😂😂

Biz cok duz hayat yasiyoruz demek ki😂😂🤣 vallaha anlat anlat bitmez hikayeler ne guzel kiz gecmislerini bilirler nerden geliyor soyisimler 😂🤣

Bilemem ama sonucta adet olunca da kan geliyor afedersin 🤦‍♀️kan degerlerim dusuk benimde doktor kansizlik demisti . Onunla iliskilendirdim ben . Artik herseye doktora gitmek istemiyorum ya . Kensi kendime teshis koydum😂😂
Hahah doğru valla sıkıldık artık doktor soktor😂😂

Kuzum sağdan soldan okudum dedim belki başka şeylerde vardır büyük bi markette cam şişede 100 100 dogal buldum ama dimi tortullaşmış ve çok berbat pislik küf gibiydi almadım başka yerde bakmadım midem almaz artık hazırını pazarda bçnar gördüm aslında nar yesem olmaz mı çok iyi gözüküyordu tam zamanı gelmedi daha ama kararsız kaldım almadım
Olur canım ye sen faydası olur zararı olmaz zamanı da yaklaşıyor zaten artık, şifa olsun inş yediklerin, bebişin tutunsun 🙂

Çileği duydum bebeğim ama mevsimi değil ve hormonlu şeyler yasak o yüzden onun tüketemedim keçiboynuzu pekmezi sipariş ettik oda henüz elime geçmedi malesef gebeliği de tüketirim inşallah 😍
Insallah kuzum bi gun unutmazsam kardesimde bi kitap var arapca bitki sifhasi gibi bi kitap onda yaziomus gebelik icin neler yenilmeli vs gibi biseyler resmini ceker atarim bnde hep bakcam unutuom ama nasip ya hersey cidden millet neler yapio icio edio olanin oluo olmayanin olmuo , bi abla bna cok özenenin isteyenin iste rabbim sinio onlara gec verio demisti dogru soluo bize gec nasip edecek ama guzel olcak insallah 😍🤲🤲🤲🤲

O zaman halay başıyım kız zaten 😍

Olur canım ye sen faydası olur zararı olmaz zamanı da yaklaşıyor zaten artık, şifa olsun inş yediklerin, bebişin tutunsun 🙂
İnşâllah bebeğim dualarını eksik etme Bnden perşembe arayıp bilgi verecekler çok sabırsızım 😍

Insallah kuzum bi gun unutmazsam kardesimde bi kitap var arapca bitki sifhasi gibi bi kitap onda yaziomus gebelik icin neler yenilmeli vs gibi biseyler resmini ceker atarim bnde hep bakcam unutuom ama nasip ya hersey cidden millet neler yapio icio edio olanin oluo olmayanin olmuo , bi abla bna cok özenenin isteyenin iste rabbim sinio onlara gec verio demisti dogru soluo bize gec nasip edecek ama guzel olcak insallah 😍🤲🤲🤲🤲
Çok sevinirim kuzum beklicem atmanı etiketle atınca benide tüp bebek ya onun için daha çok dikkat ediyorum bu ay

Asil en guzeli o ya ay cok eglenceli bn iskemce yapmayi dusunuorum herkeze 😂😂😂😂😂😂
Vallaha ya mevsiminde degildi nar istemisti ablam 😂😂butun her kes seferber olmuştuk 😂😂🤣 erik istemisti kışın ayyyyy hala aklimda paketin icinde 5 tane vardi ve 30 liraydi o erik paketi😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X