- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Nasıl ya daha batına cok cok var o nasıl oluyorKirmiziyi gordum az once dondum kaldim oturdugum yerden kalkmak istemiyorum gormek istemiyorum cogaldi mi diye daha yeni 1 hafta olmuştu asilama olali ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl ya daha batına cok cok var o nasıl oluyorKirmiziyi gordum az once dondum kaldim oturdugum yerden kalkmak istemiyorum gormek istemiyorum cogaldi mi diye daha yeni 1 hafta olmuştu asilama olali ya![]()
Geldi bileEkim geliyor berekwtiyleinsallah hamilesindir batını bekle 8 ekimi baz al bence
![]()
Tesekkur ederim balim Allahim isteyen herkese versin insallahAy masallah yeni gördüm hayırlı olsun kuzummmmm rabbim saglıcakla kucagına almayı nasib etsin gözünüzaydın![]()
Lorikoda hamile galibe ben sana diyim gariKız hiç unutuyorum aklıma gelince açıyorumkullanıcı adı aşina olduklarıma bakıyorum maşallah hiçbirimizde de tık yok geri çıkıyorum
![]()
Hayırlısı olsun tatlımKızlar merhaba yoğun geçiyor günlerim geleym de yazıp çıkayım dedim normalde düşklerden sonra 33.35 günde bir olmaya başlamştı adetm ona göre daha 5 gün varken regl oldm salı günü akşam 22.00 civarları felann bugünde sabah çok sancm vardı çok kötyüm 29. Gün adet olmş bulundum herhalde o günü ilk gün sayıyoruz bu ay da olmadı 3 yıl bitti Rabbim o kokuyu yakın eyle 6 Ekim deydi tahmini olan regl tarim ben regl oldm canlar habernz olsn
Tesekkur ederim balim Allahim isteyen herkese versin insallah ♥
Amin insallah cicegimmm mini ciceginde hosgeldi sefalar getirdi vallaaaa pesinede takmıstır insallah mini mini ciceklerGeldi bile![]()
MERSİN Yenişehir de yaşıyorum dedim yaIstnbldym cnm simdilk. Sen nerdesn
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahGeldi bile![]()
İnşallah .haber ederim. Çok sağol . iyikii varsınızTakvimden bakınca da 2 haftalık görünüyor. Tahlili tekrarlayıp haber et inşallah hanilesindir :)
İnşallah. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah .hayırlısyla kardeşi olur.Insallah yukselir, ben 1 hafta boyunca yapmistim :) Onu aldım kucağıma çoktan 4 yaşında şuan:)) inşallah kardeşi olsun istiyoruz :))
Uzgunum ama hamileysem ilerde ilacin zararini bebegin gorebilio yas zaman bakmio , ama kiminin gebeliginde de bisey olmamis dua ediceksin sadece hayirlisi olsunKızlar gecen ay 8inde adet oldum 3 gun surdu ancak adet duzensizligim var evlendigimden beri 2 gundur siddetli gogus agrim bel agrim bide karnim sanki geriliyomus gibi hissediyorum bide cok midem bulaniyo mide bulantisini gribe vurdum bide cok ilac kullandim son 1 haftada olurda hamileysem antibiyotik falan kullandim bunun zararlari olur mu?
hayırlısı bklmİnsallah bende 5-6 gundur nefes nefese terden geberiyorum gripten saniyodum degilmis![]()
Yok canım takvimin diye bi uygulamaBu appmi? Adı nedir acaba
Basiniz saolsun cnm allah rahmet eylesinKızlar pek yazamadım benim eşimin dedesi vefat etti bugün biz memlekete gidiyoruz telefon çekmiyor orda giremiyebilirim inşallah güzel haberler alırsınız döndüğümde okucam❤
Hayirli olsun rabbim saglikla nasip etsin bn gordummmmmKizlar ikinci cizgi hemen cikti yani ben silik gordum sizce var mi?
Uzulme hersey nasip ne diyecegimi bilmiorumKirmiziyi gordum az once dondum kaldim oturdugum yerden kalkmak istemiyorum gormek istemiyorum cogaldi mi diye daha yeni 1 hafta olmuştu asilama olali ya![]()
Kalktım canım yaptım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın
Hayirli olsunnnnnnnn gozun aydin kizzz hamismisin sen ayy rabbim saglikla nasp etsinKalktım canım yaptım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın![]()