- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Daha gelmez o zaman kan testi yapsan çıkar aslındaaGelmiyor yok tik yok1 damla geldi demek kki yerlesme bu kadar az olur mu ki
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha gelmez o zaman kan testi yapsan çıkar aslındaaGelmiyor yok tik yok1 damla geldi demek kki yerlesme bu kadar az olur mu ki
![]()
Ciddii misinDaha gelmez o zaman kan testi yapsan çıkar aslındaa![]()
Sağol canım benim Allah razı olsunBilmiyorum 1 damla geldi daha da gelmedi su an da kalkmak istemiyorum bakmak istemiyorum
Evet oyletutmazsa yine yaparim ben diye dusunuyorum
benim toplam 1400 tuttu
sen ne kadara yaptirdin bebekiiimm
Vallaha bilmiyorum umarim yerlesmedir
Loriklorik hamile olaydi eyiydi
Nasipten ote yol yok tabi ama o kirmizi gorunce bitti dedim
Yyyyaaaaa mmmmaaasaaaallllaaahhhhh baya koyyu cikmis buuuuuu cokcsevindiiimmmhayirli ollsuunn
Amiiinnnn innnsssaaaallllaaahhhhSağol canım benim Allah razı olsun❤❤
Rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin
![]()
Kaçıncı gün gel dedi sana doktor genelde yumurtlamadan 15 gün sonra falan kanda çıkıyoCiddii misinama ignenin etkisi gecmis midir ki bugun 7. Gun oldu asilama yapali. Catlatma ignenin de 9. Gunu
Adet olmazsan gel dediKaçıncı gün gel dedi sana doktor genelde yumurtlamadan 15 gün sonra falan kanda çıkıyo![]()
Ciddii misinama ignenin etkisi gecmis midir ki bugun 7. Gun oldu asilama yapali. Catlatma ignenin de 9. Gunu
Simdi yapsam cikar ama catlatma ignesinde betahcg varmis ondan dolayi cikarGunaydin canim. Catlatma ignesinin etkisi 11gün devam ediyor.
Insallah bu ay umut olur herkese cunku iki tane gebelik haberi geldi bu ayGunaydin kuzular. Artik pek girmiyorum cünkü verecek iyi veya kötü haberim yok. Saldim gitti.
Simdi yapsam cikar ama catlatma ignesinde betahcg varmis ondan dolayi cikar
Stres psikoloji hersey cok etkiliyor ya o yuzden kriktik haftayi annemlerde gecirmek icin annemlerdeyim bu haftaEvet canim daha bebis döllendiyse ancak yerlesiyordur. Düsünmemeye calis. Biraz baska seylere odaklan. Inanki benim doktorum bana = sen psikolojik olarak döllenmeyi engelliyorsun dedi.
O zaman bekle birkaç gün daha senAdet olmazsan gel dedi![]()
Canım gecikmen olmuş baya kan versen kesin sonuc çıkar bence kist konusunda bilgim yok Rabbim ol demiştir ve olmuştur insAllahArkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum sizi. Yazmak bugüneymiş.24 günde bir periyodum.bat 28 eylüldü.ama hala regl olmadım.akıntı takibi ile ilişki oldu. Ara ara karnıma sancı giriyor, sık idrara çıkma, gergin ve şiş bir karnım oldu.otuturken bile gerginlikten canım acıyor.bildiğiniz gaz sancısı gibi.Çikolata kistim olduğunu 3 ay önce öğrendim. Amh değerimde 0.99 çıktı yani azalmış yumurta rezervi düzeyindeymişim. Doktor korunmadan 6 ay deneyin olmazsa direk tüp bebek dedi sağolsun oysaki 2.çocuğu düşündüğümüz için genel kontrole gitmiştim. Reglim 6 gün geciktiği için dün akşam evde test yaptım sonuç negatif. Sizlerin başına buna benzer bişey geldi mi. Gebelik olsa 6 gün gecikmeyle testte çıkması gerekirdi diye düşünüyorum.bu arada kistim var ama periyodum düzenli ve ağrısız olur hep. Tecrübelerinize ve desteğinize sığınıyorum arkadaşlar
Yok bana teklif de attı kız , AnadoluSigortada tamamlayıcı sağlık sigortasında bekleme süresi yokmuş sadece hamile olmadan önce yaptırmak gerekiyormus hamileyken yapılmıyormuş , numarasini veririm lazım olursaValla bizim sigortaci da gel yaplm diyen olursa yaptrma bosuna dedi. Kandrrlr dedi. Yararlnmk icin muhkkk 1 sene parani yemeleri lazm dedi
Allah razı olsun canım benim teşekkürler Rabbim sana da nasip etsin senin de güzel haberlerini alalım inşallah