• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vay anasiniii sayin seyircileeeerrr 😍😍😍😍Hemsooooommm gozun aydin kiiiiz. Kardes gelioooo 💃💃💃💃 masllh yaa. Saglkla ilerlesn
Oyyyy güzel hamişim teşekkürler canım Allah razı olsun 🙏🙏😍😍😘 çok şükür inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağıma alırım darısı isteyen herkese🙏🙏🙏😊😊 senin nasıl gidiyor hamişlik kaç haftalık oldun🤗

Canisi yerlesme normlde bikac damla gelir cogu kisilerde ve agrisz sancisz olur. En fazla 3 gun surr derler. Ama nadiren bazilrinin kirmizi seklnde geldgi de olmustur.bazilrinin adet gununnde bazilrinn da adetinden once gelmis. Sen hazir annendesn bol bol dinlen. Mecbur olmdikca kalkma.Allh bilir belki yerlsmedir. Ki insllh oledir.
Insaah öyledir 🤲😍doktora sordum o da korkulacak bosey yok dedi
Şimdi hastaneden aradılar cumartesi saat 10 da transferim olacakmış 😍
Aayyy hadi hayirlisi olsun insallahhhhhhhhhhhh guzel soniclarla gelirsin o gun

Aramızda 10 gün var canım cumartesi doktora gidicem ben de inşallah kese ve bebek görünür
İnşallah canım sağlıkla ilerlesin semin de benim de ben de Cumartesi gitmeyi düşünüyorum da kese gözükmez ki ne İçin gidecem omu da bilmiyorum daha önce iki defa kürtaj olduğum İçin gideyim diyorum karıştım kaldım🤔

Oyyyy güzel hamişim teşekkürler canım Allah razı olsun 🙏🙏😍😍😘 çok şükür inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağıma alırım darısı isteyen herkese🙏🙏🙏😊😊 senin nasıl gidiyor hamişlik kaç haftalık oldun🤗
Ole bole cok sukur guzl gidio . 10 +2 olduk bizz. 😊😊 anamin evine gidince daha cabuk gececk gunlr insllh. Darisi sana insllh. Hepimzn saglkla ilerlesn

IMG_20191003_121822.webp

Bariz negativ dimii :110:

deniyorum inan takmamayi bugun gittim spora yazildim haftada uc gün gidicem kafam dağılsın
vala olabiliyormus demek ki benim ilk başıma grldi ama olan cok okuduğum kadaryla
siliklestiyse catladi cnm hadi az kaldi biraz daha degerlendir insAllah rast gelir 😍🤲
akintiya gore ben hic bilemiorum cnm ovu testiyle akinti hic tutmadi bende rasgelsin insAllah 😉
insAllah cnm bklm takipteyim birazdan yapicam test atarım
aynen öyle 5 yaşında ama anlatamiyorum arkadaşıma dicem kızımın yaninda mevzusuna dikkat edelim die ben kendimi bi yerde teselli ediyorum ama kızımın ağlaması beni daha kötü etkiliyor
amin insAllah cnm aynen duadan hic bi zmn vazgecmiyorum elbettr Rabbim em güzelini biliyor hayrli evlatlar nasip etsin

Aynen öyle cnm Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Insallah tutar ya ensıkı takip edip calistgm ay bu ay bide bse sorcam canm 15 eylulde adet oldm doktor adetnin 22.gunu geldedi pazara denk geliyor.23 gtsem pazartesi roun olrmu acaba bilgnz vrmi

Saglik ocagina gittim bugun verilen ilaclar hamilelikte kullanabilicek ilaclar dedi igne vurmuslardi acilde onun icerigini ogren dedi kadin dogum icin erken ama ilac durumu icin bi gidip icini rahatlatabilirsin dedi insallah balim Allahim olmayanlara da nasip etsin insallah 🤲🏻 Kucaklariniz bos kalmasin insallah 🤲🏻🧿 amin bitanem insallah sag saglim alirim kucagima 🤱🏻
Ay ii bari cok sewindim walla bn bile suphede kalmistim bnm icim rahatladi igneyide ögren tamamen kafan rahatlasin şükür bak rabbim nasip edince igne ilac fark etmio verio saglikli bi sekilde .
Amin kuzum aminnn 🤲😍😍😍😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X