• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Memeli Mestan Memeli Mestan D Deryakadir ilk önce hayirli olsunn canlarimm kendim olmusum gibi cok sevindimm saglikla kucaginiza alin insallah ❤❤❤
Kocislerinize söyledinizmi yada nasil söylemeyi düsünüyosunuz bakalim 😍
Söyledim ben canım kızıma verdim testi götürdü babasına verdi 😍 sağol çanım allah razı olsun darısı sana❤️🤗

Ay ii bari cok sewindim walla bn bile suphede kalmistim bnm icim rahatladi igneyide ögren tamamen kafan rahatlasin şükür bak rabbim nasip edince igne ilac fark etmio verio saglikli bi sekilde .
Amin kuzum aminnn 🤲😍😍😍😍
Aynen kuzucum darisi tum bebis isteyenlere ogleden sonra 16.30 da gidicem doktora aldim randevu 🤱🏻

Memeli Mestan Memeli Mestan D Deryakadir ilk önce hayirli olsunn canlarimm kendim olmusum gibi cok sevindimm saglikla kucaginiza alin insallah ❤❤❤
Kocislerinize söyledinizmi yada nasil söylemeyi düsünüyosunuz bakalim 😍
Beni kocis goturdu hastaneye agladi hastane kantininde ben yanindayim diye dedim yanimdasin tabi tek yapmadim babasi var en azindan 😂😂 gece uyuyamadim 4-5 e kadar beyfendi top patlasa uyanmaz yarim saatte bi kalkip beni kontrol etti karnimi opuyo adi simdilik fasulye 😂😂

Muhtesem muhtesemmm♥♥♥♥♥🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Dehseticindeydim gece🤣🤣🤣dedim kanim yerde kalmasin 🤣🤣🤣🤣🤣 kan davasına döndüm gece basimi iki elimin arasina aldim kafama da tulbent doladimmm kafami bi saga bi solaa lilili lililili lilil i lllleeeyyyyyy diye agliyordum az daha sonra elit hanimefendi cizgimden kaymayip 🤣🤣icime attim butun korkumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X