- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Kızlar bugün 21.gündü pik gördüm galiba şükürrr ne diyorsunuz pik dimiiii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugün 21.gündü pik gördüm galiba şükürrr ne diyorsunuz pik dimiiii![]()
Ben hic kullnmdim ama sanki de pik gibiBu daha net foto
Ekledim cicegimBat 7 Ekim
Görmemistim canım ekledim napıyorsun nerelerdesin
Olsun istersen olacak deBana yine bu ay boşa bekliyormuşum hissi geldi yine olmayacak kesin![]()
Acaba higecen aydamı sen hamileydinBat 4 Ekim yani bugün ama normal adetime göre dört gün geçmiş eğer 29. Gün adet olmuş olsaydım 1 gün geçmiş adetlerim 26 bazen de 29 oluyor o yüzden bilmiyorum bana da yüksek geldi sanki![]()
Aynen koyu baya geçte olsa gördüm pikiBen hic kullnmdim ama sanki de pik gibi
Ayıp oldu sanki evrene mesaj gönderirken zaten önce Allaha sonra evrene demesek amin istemezdim.Evrene mesaj göndermiyorum ben
ALLAHIMIZA DUA EDELİMM
ALLAHIM SEN HEPİMİZE BU MÜBAREK GÜN HÜRMETİNE HAYIRLI EVLAT NASİP EYLEAMİİİNN
Anladım cicegim insallah hamile kalırımda beraber görürüz neticeyiYok valla hic dusundgun gibi olmuo malesef. Ben ki agzim hic bos durmazdiii. Simdi oyle seciyorm ki her seyi. Insanin gozunun onune bile gelse tiksinio. Tabi insllh ole olmazsn daa. Gordgum kadaryla cogu kisi bole malesef
Ayıp oldu sanki evrene mesaj gönderirken zaten önce Allaha sonra evrene demesek amin istemezdim.
Ekledim cicegimBenide ekleyin bat ekim 11
Cok sükür Allaha inancı olan bir insanımKız ben amin istediğini görmedim ki senin bi arkadaş yazmıltı onu görüpte yazdım hem evren de neymiş Allah aşkına yer gök Allahın
Allah teala Hz "ben kulumun zannı üzereyim buyuruyor"
Daima pozitif olalım..
Ağızdan çıkan sözler insanın kaderini bağlarmış zaten
Bizde İnşallah Hamileyim İNŞALLAH HAMİLESİN İNŞALLAH HAMİLEYİİİİZZZ diyelim daha güzel olmaz mı
Beni yanlış anlamadınız umarım![]()
Ewt kuzum 11 ekim kesinmis11 ekim olarak mı düzelteyim cicek?
Canım inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız sabır gerektiren bir süreç. Bu ay olmazsa reglm olursa bizde baslicaz. Aslında geçtiğimiz ay başlamak istedik aşılamaya. doktorum bu ay da deneyin olmazsa önümüzdeki ay başlayalım dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun insallahAsilama sureci
Rahim filmi
Bazi kan testleri istiyor
Esinden de sperm testleri
Sonrasında adetin.2. Gunu gittim hemen o gun baslatildi tedavim zaten .(ayni gun icinde iki farkli doktora gittik . Biri cok olumsuz konusurken hayallerimizle oynadi resmen .diğeri cok sukur cok olumlu konustu)
2. Gunu gonalf 450 olani 75'lik dozla 8 gun boyunca her gun ayni saaatte gobegimden vuruldum
Sonra 9. Gece 11 de catlatma ignesini yaptirdim o da gobekten vuruldu
1 gun sonra da esimden sperm istenmişti sperm verdik spermleri alir almaz gelin demisti doktorumuz . Oglene yakin asilamam oldu
Su an asilamamin 7. Günü bekliyoruz bakalim hayirlisi Allahtan
Canım benim batta 14 Ekim. EklermisinGüncelledim tatlım hayırlısı olsun üzülme sen![]()
Mrb canım. Benimde bu ay 15 gün önceden kasık ağrılarım ve batmalar başladı daha önce regl olacağım zamandan 2-3 gün önce göğüs hassasiyetim ve kasık batmalarimbaslardi. Bu ay yumurtlama günumde baslayan kasık ağrıları batmalar ve hatta göbek deligimde batmalar oldu. Halada devam ediyor ama hafifledi. Ve iki gundur sarimsi akıntı geliyor ara ara. 10 gün öncesinden göğüs ağrılarım başladı. Bu ay bende tuhaf şeyler yaşıyorum bakalım bekleyip gorucez hakkımızda hayırlısı. Beklenen regl 14 ekimKızlar 26 28 28 29 olarak adet gördüm geçtiğimiz aylarda bu ayda misafir gelen giden çok oldu yorgunluktan ya ben ya eşim uyuduk birde kaç aydır denediğimiz için bu ay birazda akışına bıraktık ama şöyle 8. 11. 13. 16. 17 günleri değerlendirmişiz. Önceki aylarda da oldu ama sanki bu sefer daha çok. Sol kasıkta böyle ara ara ince sızlama batma sağda bazen hafif agrı. Gazdır diyorum gelip gidip yokluyor beni. O da değil gögsümde acıyor ama önceki aylarda böyleydi ilk gebelikte üstümü değiştiremiceğim yürürken bile acır raddedeydi. Şimdi daha 8 gün var stres yapmak istemiyorum sizde de normal zaman dahilinde batma gibi sızınız oluyoröu adet öncesi bu sanırım normaldir ben heyecan yapıyorumdur değil mi. Ovulasyondan beridir var ama akıntı filanda peçeteye ancak normalde olurdu kesildi. Gören dönsün sabah bu stres bizii yiyip bitircek gelseler keşke bu bebişler