• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madame24 Madame24 canım hevesini kırmadım insallah ve insallah hamilesindir ya gercek belirtidir seninkiler insallah🤲
Yok bebegim. Ama dediğim gibi yaşadığım belirtiler yumurtlama da olabilir sonuçta pcosluyum. Ben hamileyim diyemem yani o sadece olması gereken bir umut. Inan evlendiğim ilk 6 ay falan hep a görüşümde damarlar çıkmış ben hamileyim kesin dedim. Bundan daha fena ağrılar yasadim hamileyim dedim . Dediğim gibi iki seçenekte olabilir. Canımı sıkan senin dediklerin değil asıl olan pcosun benim ve yaşayanlar için anne olamama korkusu yaşatması ve dengesiz bir kadın labaratuvarda kan alırken bile gözüme baka baka hamile kalabilirsin de kalmayabilirsinde demesi. Ben kim kimler yüzünden ağladım senin dedigin doğru bir şey beni üzecek bir şey değil. 😘

Gözler gidiyor zaten bayılırım yarım saate bu sabah kahvaltı yok kocaya🤣 ona kızgınlıgımı senden cıkarıyorum🤣 dün doktoru dövüyordum neyse hic girmiyim o konuya zabıt tutar sonra mune🤪🤣🤣
Aa cok merak ettim dun doktora mi gittin senn varya seeenn saman altindan su yurutuon resmen 🤣🤣🤣asil sen cezalisin .simdilik uuuyuyorum yarin sabah fulll seni etiketliycem hazir ol iyi geceler kizlar 😘😘😘💋

Yok bebegim. Ama dediğim gibi yaşadığım belirtiler yumurtlama da olabilir sonuçta pcosluyum. Ben hamileyim diyemem yani o sadece olması gereken bir umut. Inan evlendiğim ilk 6 ay falan hep a görüşümde damarlar çıkmış ben hamileyim kesin dedim. Bundan daha fena ağrılar yasadim hamileyim dedim . Dediğim gibi iki seçenekte olabilir. Canımı sıkan senin dediklerin değil asıl olan pcosun benim ve yaşayanlar için anne olamama korkusu yaşatması ve dengesiz bir kadın labaratuvarda kan alırken bile gözüme baka baka hamile kalabilirsin de kalmayabilirsinde demesi. Ben kim kimler yüzünden ağladım senin dedigin doğru bir şey beni üzecek bir şey değil. 😘
Üzülmeye degmez hayat valla
Cok büyükmü pco canım?

Aa cok merak ettim dun doktora mi gittin senn varya seeenn saman altindan su yurutuon resmen 🤣🤣🤣asil sen cezalisin .simdilik uuuyuyorum yarin sabah fulll seni etiketliycem hazir ol iyi geceler kizlar 😘😘😘💋
Uyu uyu 🤣🤣 dedikodular gıybetler bende kalsın tatlı rüyalar balam🤩♥️😘😘😘

Üzülmeye degmez hayat valla
Cok büyükmü pco canım?
Sogan kurunu kist için yaptım bu ay en son gittiğimde küçülmüştü bir de şekerden hamur işinden falan uzagim zaten. Inan kilom yok ama ne yaparsın zayıfta da oluyor kilolu insanda da. Neden olduğu da bilinmiyor. Ama doktorlar spor yürüyüş diyet yapım diyor. Ve bana doktor inofolic poset vermişti günde iki kez onu iciyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X