Amin kuzum inşallah Allahım razı olsun dualarımızı kabul etsinİstanbul da fırtına gibi yağmur yağıyor, belki şu an yağan yağmurda yapılan dualar makbuldür. Allah rahmetiyle bize hayırlı evlat nasip eylesin, eslemin transferi gebelikle sonuclansın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzum inşallah Allahım razı olsun dualarımızı kabul etsinİstanbul da fırtına gibi yağmur yağıyor, belki şu an yağan yağmurda yapılan dualar makbuldür. Allah rahmetiyle bize hayırlı evlat nasip eylesin, eslemin transferi gebelikle sonuclansın..
Sonu güzel olsunda mecbur beklicez yavrumHayirlisi ur insallah cok heyecanli bi durumondan sonra zamab duruyor sanki günler gecmiyor normalde jet hiziyla geciyor
Oldun mu canisi transferiniSonu güzel olsunda mecbur beklicez yavrum
Yok cnm bekliyorum hastanedeOldun mu canisi transferini![]()
Hangi günleri değerlendirceksinizAmin herşeyde vardır bir hayır deyip yola devam edicez. Doğum sigortamın bitmesine 2 ay kaldığı için bugün ovülasyon testi sipariş ettim yine buradan edindiğim bilgilerle instagramdan hamile bir bayandan aldım. Umarım beceririm
Ay cok heyecanli yaa.Yok cnm bekliyorum hastanede![]()
Günaydın taze anne,
Günaydın tüm topiğin anne adayları.
Hepimize güzel hayırlı bir haftasonu olsun.![]()
Kuzu c life diye bi sayfa instagramda bi bak istersen benim adetim düzensiz olduğu için aldımNe macunu kiz
Kaç aydır istiyosun canımBakalım canim hayirlisi artık ama içinde umut yok ama bir herkes için umutluyum heyecanlıyım insaallah en kısa sürede herkesin hamid haberlerini alıp sevinirim![]()
İnşallah herşey güzel olur canımmYok cnm bekliyorum hastanede![]()
1 yıldır cnmKuzu c life diye bi sayfa instagramda bi bak istersen benim adetim düzensiz olduğu için aldım
Kaç aydır istiyosun canım
Olur olur inşallah o macunada bi bak belli olmaz vesile olur belki1 yıldır cnm
Oldu kuzu transfer bi tane verdilerAy cok heyecanli yaa.kac tane verckler
İnşâllah kuzum 11 gün sonra HAMİLEYİM dicem inşallahİnşallah herşey güzel olur canımmtransfer sonrası ne zaman sonuç alınıyo
Canım hayırlı olsun transferin, hamileyim haberini bekliyoruz, bebeğin yola çıkmış inşİnşâllah kuzum 11 gün sonra HAMİLEYİM dicem inşallah![]()
Aaay inşallah canımmm yaaaİnşâllah kuzum 11 gün sonra HAMİLEYİM dicem inşallah![]()
Ayy inşallah kuzum ultrasyonda gösterdiler minicik ya çok tatlı sıkı sıkı tutunur bana inşallahhhCanım hayırlı olsun transferin, hamileyim haberini bekliyoruz, bebeğin yola çıkmış inş ☺
Cok sukurOldu kuzu transfer bi tane verdiler
Ayy yaaa yavrummm ya insallah insalllaahhAyy inşallah kuzum ultrasyonda gösterdiler minicik ya çok tatlı sıkı sıkı tutunur bana inşallahhh![]()
Allah razı olsun bebeğim hamişler in duası kabul olurmuş unutma beni dualarındaCok sukurAllh tamamina erdirsn. Sıkı sıki tutunsn insllh
İnşâllah bebeğim ya kuzu çok tatlıydı bebeğimi gördüm resmen minnacık susamım bnm anasını bırakmaz sıkı sıkı tutunur inşallahAyy yaaa yavrummm ya insallah insalllaahh![]()