- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
EvetÖylemi oluyormuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetÖylemi oluyormuş![]()
Agrisin agrisin eyidirKizlllar belim bugun cok agriiiiiiyiiiii![]()
Yap o zaman merak ettimm
BebiştendirKizlllar belim bugun cok agriiiiiiyiiiii![]()
Bizde derlee bu daha lele zamani bi de bunun lolo lo zamani var diyeAgrisin agrisin eyidir![]()
Sanirim cok şikayetciyimDaha ay kizlaaar cok midem bulaniyir. Basimi kaldramiyoom. Bisey yiyemiorm dersin![]()
Ayy bebis te bi gelemediBebiştendir![]()
Bizde de derleeer. Cidden bu daha le le bile deilBizde derlee bu daha lele zamani bi de bunun lolo lo zamani var diye
Sanirim cok şikayetciyimkiz bosver bisey yemiyim
Ayy bebis te bi gelemedizirtapoz resmen
Aymen pek nazlılar ayolBizde derlee bu daha lele zamani bi de bunun lolo lo zamani var diye
Sanirim cok şikayetciyimkiz bosver bisey yemiyim
Ayy bebis te bi gelemedizirtapoz resmen
Daha yok bile ya cok yorucuBizde de derleeer. Cidden bu daha le le bile deil![]()
Artik gebeyiiz gebeyiz gebbeyiizzAymen pek nazlılar ayol![]()
İnşallah canımmm olacak olacakArtik gebeyiiz gebeyiz gebbeyiizz
Yoruldum artık yildim bitttiim yaİnşallah canımmm olacak olacak![]()
OlabilirYa kızlar benim sol kasığım inanılmaz ağrıyor yumurtlama ağrısı bu kadar şiddetli olurmu![]()
Öyle geliyor insana ama sınanmadan elde edemiyoruz bazen sabırlı olalımYoruldum artık yildim bitttiim ya
Aynen hareket ederken zorlanıyorum patlıcak gibiyim sankiOlabilirsis gibi mi duruyor nefes alirken sanki patliycakmis gibi
Bszi insanlar neden hemen oluyor istedikleri yaÖyle geliyor insana ama sınanmadan elde edemiyoruz bazen sabırlı olalım![]()
Allah allah degisik benim o kadar fazla degildi . Bilemem yaniltmak istemem bu konudaAynen hareket ederken zorlanıyorum patlıcak gibiyim sanki
Bende bir anlasam pnlarda başka şekilde sınanıyor işte herkesin sınavı başka oluyor canım...Bszi insanlar neden hemen oluyor istedikleri ya
Allah allah degisik benim o kadar fazla degildi . Bilemem yaniltmak istemem bu konuda