• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelbemucizem Gelbemucizem bu duruma niye üzülmüski🤣🤣😂
Ayy canım benim yaaa neladan cok isteriimmm ahhh ahhhhhhh😍😍😍😍😍♥♥♥♥♥♥
Ben bıraktım böyle videoları izlediğim sezonluk dizilerde bile olsa dizileri birakiyrm hamile olan arkdslarimla bile mesafe koydum arama artık hiçbir yerde ne hamile görmek istyrm nede bir çocuk olan birsey 😖😭 :mad: :KK47::KK47::KK47::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

2 ay önce kimyasal geçirdim korkuyorum erkenden kan vermeye .bi yandan da meraktan çatlıyorum 😞😞😞

Merhaba arkadaşlar ben 16 aylık evliyim. Eşim ve bende ilk günden beri evlat istiyoruz .Her hangi bir sorunum yok ama sormak istediğim bişey var ben bı kaç doktora gittim ilk bı Kistim vardı 5 cm soğan suyu içtim ertesi ay hiç bişey kalmadı. Daha sonra bı kaç kere daha gittim farklı doktorlara en iyilerini araştırıp temiz dendi hatta bir tanesi benimle dalga geçti yumurtaliklarina kamera baglatmana gerek yok neden acele ediyorsun diye ediyorum İstiyorum işte çok kızmıştım hatta. Ama hiç biri benden rahim filmi falan istemedi burda okuyorum yumurtalıklar tembelmi degilmi hormon testleri rahim testi hiç biri yapılmadı bana vajinal ultrasonla temiz dediler simir testi yaptırdılar sadece. Bunun için ne yapmam gerekiyor her gittiğim doktorda aynı sonuç yani ultasonla tembel olup olmadigini anliyorlarmi tabiki hersey Allah'tan ama bı sorunum yoksa neden 16. Kez hüsran yaşadım. Doktora tam olarak ne demem gerekiyor yada takibe alması için bazıları yyaziyor burda doktor su günde ilişkiye gir bu günde gir dedi diye beni hemen yolladı hepsi varmı bilgisi olan ?

Sogan kürü etki ediyor diyorlar evet bende denemistim fakat temizdi yumurtalıklarım hicbirsey anlamamıstım.
seneler önce benimde pcom oldugunu ögrendigimde cocugum olmayacakmı diye cok korktum gercekten rabbim düsürmesin o duygulara tekrar hicbirimizi. İlgisiz bir doktora denk gelmistim rahim temiz yumda pco var diyip göndermisti beni icime öküz oturmustu tekrar farklı bir dr a gittigimde ufak ufak yum dısarı atılamaması sonucu olusan kistler oldugunu ögrendim pconun cocuga engelmi diye sordum doktora ve engelolmadıgını söyledi. Cevremdende pco ile gebe kalanların oldugunu ögrendigimde cok rahatlamıstım. Hicbir ilac kullanmadım o dönemde sadece düzenli iliski oldu regllerim zaten düzenliydi ve kendiliginden gecti. Uzun uzun yazdım ama icini rahatlatmak istedim canım onu kafanatakarak olmaz diye düsünme. Allah büyük ve herseyin dermanı var cok sükür bak zatwn seninkilerde kücülmüs insallah yakında tertemiz olurlar🥰🥰
Bebegim iste benimde çok düzensiz o yüzden her ay umutlanıyorum sonra hüsran tabii😐

Ben bıraktım böyle videoları izlediğim sezonluk dizilerde bile olsa dizileri birakiyrm hamile olan arkdslarimla bile mesafe koydum arama artık hiçbir yerde ne hamile görmek istyrm nede bir çocuk olan birsey 😖😭 :mad: :KK47::KK47::KK47::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:
Olası varsada itersin kısmetini öyle kendini sartlama tatlım Allahın dedigi olur bak yalnız degilsin senin gibi yüzlerce kadın var isteyen olmayan Allahın gücüne gider yapma öyle kuzum🥰 bende sevmeyecem bakmayacam diyordum ama icimde öyle büyük bir sevgi varki sanki tüm dünyanın cocuklarını bebeklerini aynı büyüklükte sevebilirim engel olamıyorum hic bu konuda kendime sende olma bu haline sükretmeye devam et icini karartma herkes nasibini yer sonucta😇😘

Arkadaşlar merhba sizler ne kadar zMandr bebek istiyorsunuz benim de adete 4 5 günüm var merakla bakınırken sizleri buldum allah hepimize iyi haberler almayı nasip etsin 🤲🤲🤲
2 ay önce kimyasal geçirdim korkuyorum erkenden kan vermeye .bi yandan da meraktan çatlıyorum 😞😞😞
Hosgeldin cicegim umarım sana ugur getiririz
Batını bekle bakalım bizler burda cok yıldır bekleyenlerle beraberiz bir iki üc yıl gibi 🙂

Merhaba arkadaşlar ben 16 aylık evliyim. Eşim ve bende ilk günden beri evlat istiyoruz .Her hangi bir sorunum yok ama sormak istediğim bişey var ben bı kaç doktora gittim ilk bı Kistim vardı 5 cm soğan suyu içtim ertesi ay hiç bişey kalmadı. Daha sonra bı kaç kere daha gittim farklı doktorlara en iyilerini araştırıp temiz dendi hatta bir tanesi benimle dalga geçti yumurtaliklarina kamera baglatmana gerek yok neden acele ediyorsun diye ediyorum İstiyorum işte çok kızmıştım hatta. Ama hiç biri benden rahim filmi falan istemedi burda okuyorum yumurtalıklar tembelmi degilmi hormon testleri rahim testi hiç biri yapılmadı bana vajinal ultrasonla temiz dediler simir testi yaptırdılar sadece. Bunun için ne yapmam gerekiyor her gittiğim doktorda aynı sonuç yani ultasonla tembel olup olmadigini anliyorlarmi tabiki hersey Allah'tan ama bı sorunum yoksa neden 16. Kez hüsran yaşadım. Doktora tam olarak ne demem gerekiyor yada takibe alması için bazıları yyaziyor burda doktor su günde ilişkiye gir bu günde gir dedi diye beni hemen yolladı hepsi varmı bilgisi olan ?
Anladıgım kadarıyla yasın genc tatlım ne yazıkki öyle yapıyorlar iki sene denemeden olmuyor diye gelmeyin derler genelde bende muzdarip olmustum o konuda. Detaylı bilgiler almak istersen ve durumun varsa özel nir hastaneye git ve tüm tetkikleri yaptırmak istedigini söyle. Eger yoksa egitim arastırma hastanesine gidip evlendiginden beri korunmadıgını olmadıgını ve tüm tetkikleri yaptırmak istedigini belirt akısına göre sana bilgiverirler zaten. Tabi esininde sperm testi yaptırması gerekiyor bu sonuclarla gidersen daha hızlı ilerletirler tetkiklerini

Günaydın kızlar 😍😘
Nasılsınız 😉 bugün benim yumurtlamadan sonraki 9. Günüm adet olacak gibi kasık karın ağrım var bklm ne zmn adet olcam takvime göre mi yumurtlamaya gore mi
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım umarım adet hiç gelmez bebişin vardır🤲🤲🤲😍😍😍😘😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X