- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Yapsana gösteriyor çünkü ovulasyondaSımdı ovulasyon testinde yapsam cıkmaz demi cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapsana gösteriyor çünkü ovulasyondaSımdı ovulasyon testinde yapsam cıkmaz demi cnm
Canım çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin inşallahKizlar doktora gittim bugun sabah cok kotuydum doktor 2 kutu antibiyotik verdi gunde 3 kez kullanmami soyledi 2 kutu parol 1 de bogaz spreyi hem sinüzit hemde faranjit olmusum dua edin hemen iyilesiyim![]()
Antibiyotik cok gereklimiymis canım sasırdım vermesine yaKizlar doktora gittim bugun sabah cok kotuydum doktor 2 kutu antibiyotik verdi gunde 3 kez kullanmami soyledi 2 kutu parol 1 de bogaz spreyi hem sinüzit hemde faranjit olmusum dua edin hemen iyilesiyim![]()
Maalesef gerekliymiss kadin dogumcumuda aradim 1 hafta kullan dediAntibiyotik cok gereklimiymis canım sasırdım vermesine ya
İnsallah bitanem insallahCanım çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin inşallah![]()
Sifa olsun ozaman insallah balamMaalesef gerekliymiss kadin dogumcumuda aradim 1 hafta kullan dedi![]()
Yapma cicegim bekleKızlar bat a 3 gun kaldı yarına kan versem mı adet olmazsam![]()
Aynen dinlememek lazım valla çünkü adetle aynı çoğu belirtiCanim benim yumurtlama basladigindan beri sol kasigimdaki agri hic gecmedi ayni sekilde devam ediyor bilmiyorum neden ben de biraz korktum ama kendimi dinlememeye calisiyorum
Allh acil sifalr versn cnm. O sprey bogazini baya ii gelr. Bol bol ilik su ic bide. Nasil usutmussun ole senKizlar doktora gittim bugun sabah cok kotuydum doktor 2 kutu antibiyotik verdi gunde 3 kez kullanmami soyledi 2 kutu parol 1 de bogaz spreyi hem sinüzit hemde faranjit olmusum dua edin hemen iyilesiyim![]()
Kuzum giremedim pek bu ara temizlik yapıyodum sen nasılsın iyimisincanımm nerelerdesin sen yaa kayboldun
Canisi acaba sen de üsuttun mu ? Tahmin edebiliorm ole agriyi. Bende de olurdu aradaCiceklerim benim sag arka kaburga bölgemde agrı acı oluyor ani bir anda geliyor arada ve kısa sürüyor böyle birsey yasayan oldumu aramızda nedeni ne olabilir?![]()
Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda atlatırsınİnsallah bitanem insallah![]()
Üşütmüş olabilirsin kuzum dikkat etCiceklerim benim sag arka kaburga bölgemde agrı acı oluyor ani bir anda geliyor arada ve kısa sürüyor böyle birsey yasayan oldumu aramızda nedeni ne olabilir?![]()
Ovu yapsanaKızlar bat a 3 gun kaldı yarına kan versem mı adet olmazsam![]()
Tamam cnm yapacgmYapsana gösteriyor çünkü ovulasyonda
Evet dinlememeye çalışıyorum ama kasık ağrısı daha da fazlalaştı yanına bide bel ağrısı eklendi yan oturabiliyorum resmen, benim adetimde bile çok az ağrım olur ya bilmiyorum ters bişey yoktur inşallahAynen dinlememek lazım valla çünkü adetle aynı çoğu belirti
Tamam cnmOvu yapsana![]()
Tamam kuzum bekleyeyim o zamanYapma cicegim bekle
Sürekli evde oldugum icin üsütecek bir durumum olmadı cicegim simdi internetten arattım hamilelik dıs gebelik akciger karaciger safra tası gibi bir sürü neden yazıyor hem heyecanlandım hemde korktum burdan bir sormak istedimCanisi acaba sen de üsuttun mu ? Tahmin edebiliorm ole agriyi. Bende de olurdu arada