Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar doktora gittim bugun sabah cok kotuydum doktor 2 kutu antibiyotik verdi gunde 3 kez kullanmami soyledi 2 kutu parol 1 de bogaz spreyi hem sinüzit hemde faranjit olmusum dua edin hemen iyilesiyim 🥺
Canım çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin inşallah :(

Kizlar doktora gittim bugun sabah cok kotuydum doktor 2 kutu antibiyotik verdi gunde 3 kez kullanmami soyledi 2 kutu parol 1 de bogaz spreyi hem sinüzit hemde faranjit olmusum dua edin hemen iyilesiyim 🥺
Antibiyotik cok gereklimiymis canım sasırdım vermesine ya

Ciceklerim benim sag arka kaburga bölgemde agrı acı oluyor ani bir anda geliyor arada ve kısa sürüyor böyle birsey yasayan oldumu aramızda nedeni ne olabilir?😞

Canim benim yumurtlama basladigindan beri sol kasigimdaki agri hic gecmedi ayni sekilde devam ediyor bilmiyorum neden ben de biraz korktum ama kendimi dinlememeye calisiyorum
Aynen dinlememek lazım valla çünkü adetle aynı çoğu belirti

Allh acil sifalr versn cnm. O sprey bogazini baya ii gelr. Bol bol ilik su ic bide. Nasil usutmussun ole sen

Ciceklerim benim sag arka kaburga bölgemde agrı acı oluyor ani bir anda geliyor arada ve kısa sürüyor böyle birsey yasayan oldumu aramızda nedeni ne olabilir?😞
Canisi acaba sen de üsuttun mu ? Tahmin edebiliorm ole agriyi. Bende de olurdu arada

Üşütmüş olabilirsin kuzum dikkat et

Aynen dinlememek lazım valla çünkü adetle aynı çoğu belirti
Evet dinlememeye çalışıyorum ama kasık ağrısı daha da fazlalaştı yanına bide bel ağrısı eklendi yan oturabiliyorum resmen, benim adetimde bile çok az ağrım olur ya bilmiyorum ters bişey yoktur inşallah

Canisi acaba sen de üsuttun mu ? Tahmin edebiliorm ole agriyi. Bende de olurdu arada
Sürekli evde oldugum icin üsütecek bir durumum olmadı cicegim simdi internetten arattım hamilelik dıs gebelik akciger karaciger safra tası gibi bir sürü neden yazıyor hem heyecanlandım hemde korktum burdan bir sormak istedim🙁
Hic böyle ince bir sıclama acı hissi olmamıstı kaburgamda sanki karacigerim agrıyor gibi🙁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X