Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar
Bata son 3 gün ve benim tek belirtim boy gösterdi aşırı sinir!
Benim tek adet belirtim gereksiz gergin ve sinirli oluşumdur
Bu ay da mı gol değil dedim kendi kendime😃

kızlar ovu testi yine silik çıktı bugün 14. gün.Ben kaç aydır bugün yum oluyor saniyordum takvime göre.şoktayim gerçekten.Kendi kendime takiliyormusum meğer.Cunku 15. en geç 16. gün ilişkiyi bırakıyordum.

kızlar ovu testi yine silik çıktı bugün 14. gün.Ben kaç aydır bugün yum oluyor saniyordum takvime göre.şoktayim gerçekten.Kendi kendime takiliyormusum meğer.Cunku 15. en geç 16. gün ilişkiyi bırakıyordum.
Kiiizzz benim de hep 14. Gunde oluyordu bu ay 17. Gunde pik gördüm 😂😂bekle sabret

Günaydın kızlar
Bata son 3 gün ve benim tek belirtim boy gösterdi aşırı sinir!
Benim tek adet belirtim gereksiz gergin ve sinirli oluşumdur
Bu ay da mı gol değil dedim kendi kendime😃

Aşırı sinir bende de olur her zaman. Çok kötü bişey. Annem hemen anlardı regl olacağımı. 🤣🤪 Ama belirtiler aynı olabiliyo canım, dur bakalım sabret. Hiç belirtisi olmayan da, regl belirtileri sanıp hamile çıkan da çok. Beklemekten başka yapacak bişey yok şimdilik. Ama 3 günün kalmış, test yapsan belki bir ihtimal çıkabilir. ☺️

Canım her ay aynı gün bile olmadığı oluyo. Bazen daha erken, bazen daha geç olabiliyo. En güzeli testle takip etmek. Bi de silik çıktığının ertesi günü pik olabiliyo, o yüzden test yapmayı akşama bırakma. ☺️

D Deryakadir gözünüz aydın hayırlısı ile gelsin prenses👣
Ben de dun öğrendim bebeğimin erkek olduğunu söyledi doktor. maşallah çok güzel bir duygu Rabbimin hediyesi hepimize Allah sağlıklı bebekler versin. Dua ediyorum bebek isteyen bütün kadınlar hayırlı evlada kavuşsun

Kızlar tünaydın
sabah ilk idrarla ovulasyon testı ile yaptım bakın bakalım acaba hamilelik olabilir mi 👐

Eklentiler

• IMG_20191221_111443.webp
    IMG_20191221_111443.webp
    4 KB · Görüntüleme: 52
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X