- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım Allah razı olsunOooooo çok güzel, çok şanslısın. Hayırlı evlat olsun inşallah canım.![]()
Allah razı olsun canım
Sağol canım benim Allah razı olsunÇok sevindim canım ne güzel ya maşallah![]()
Allah razı olsun canım darısı isteyen herkese olsun inşallahayy bi tütü elbiseli cici tokalı daha geliyor yaşasın❤
Amin canım inşallahHayırlısı ile kucağınıza alın prensesi![]()
Sağol canım benim darısı sana inşallahYa cok sevindimmmmm❤❤❤![]()
Yaaaaaa ama çok güzel yaaa maşallah canım ne güzel bir duygudur❤Kızlar iyi akşamlar ben bu sabah doktora gittim kızım olacağını öğrendim![]()
bir şey sorabilir miyim yumurtlama günü ilişki olmuş muyduSağol canım benim darısı sana inşallah![]()
Maşallah ne guzelllKızlar iyi akşamlar ben bu sabah doktora gittim kızım olacağını öğrendim![]()
Kiiizzz benim de hep 14. Gunde oluyordu bu ay 17. Gunde pik gördümkızlar ovu testi yine silik çıktı bugün 14. gün.Ben kaç aydır bugün yum oluyor saniyordum takvime göre.şoktayim gerçekten.Kendi kendime takiliyormusum meğer.Cunku 15. en geç 16. gün ilişkiyi bırakıyordum.
Hadi yaaa ay belki benim de öyle olur.bekliyorum canım sabırlaKiiizzz benim de hep 14. Gunde oluyordu bu ay 17. Gunde pik gördümbekle sabret
DegisiyorHadi yaaa ay belki benim de öyle olur.bekliyorum canım sabırla![]()
Günaydın kızlar
Bata son 3 gün ve benim tek belirtim boy gösterdi aşırı sinir!
Benim tek adet belirtim gereksiz gergin ve sinirli oluşumdur
Bu ay da mı gol değil dedim kendi kendime![]()
kızlar ovu testi yine silik çıktı bugün 14. gün.Ben kaç aydır bugün yum oluyor saniyordum takvime göre.şoktayim gerçekten.Kendi kendime takiliyormusum meğer.Cunku 15. en geç 16. gün ilişkiyi bırakıyordum.