- 19 Kasım 2019
- 53.604
- 136.099
- 698
Kuzum bal varsa yut yumuşatıyorCok tesekkur ederim insallah gecerbogazim yırtıldı sanki oksurmekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum bal varsa yut yumuşatıyorCok tesekkur ederim insallah gecerbogazim yırtıldı sanki oksurmekten
Canım kanuni den aldım bende ama normal kadın dogum dan aldım ayın 15 ine o zaman 16+5 oluyorum. Ordan randevuyu alıyormuşsun o da sana sıra veriyormuş oyle dediler. Bende baktım olunca hemen alayom dedim. Perinatolog riskli gruba bakmıomuBagcilar egitim ve arastrmada yapilio bide baska bi devlette de vardi. Mhrs indir ordan bak gosterio. Ben bugun randevu buldm hemen aldim. Yine gitcem![]()
Var ama hic istahim yok sabahtan beri duzgun bisey yiyemedim doktora da gidemiyorum gecikmem var diyeKuzum bal varsa yut yumuşatıyor
Degismis cnm. Ben de ole sanip gittim devlete. Eskiden oyleydi dedi. Simdi o bolumden aliosn dedi drCanım kanuni den aldım bende ama normal kadın dogum dan aldım ayın 15 ine o zaman 16+5 oluyorum. Ordan randevuyu alıyormuşsun o da sana sıra veriyormuş oyle dediler. Bende baktım olunca hemen alayom dedim. Perinatolog riskli gruba bakmıomu
Sen milletle dalga gecen mi gördüm sizi o geceCok tesekkur ederim insallah gecerbogazim yırtıldı sanki oksurmekten
İşte o yüzden kuzum bir kaşık bal yut dinlen zorla kendini biraz, geçmiş olsunVar ama hic istahim yok sabahtan beri duzgun bisey yiyemedim doktora da gidemiyorum gecikmem var diye
O hastane benim dibimde bende olmadı orda yaptırırım o dediğiniz kaçıncı ayda yapılıyorBagcilar egitim ve arastrmada yapilio bide baska bi devlette de vardi. Mhrs indir ordan bak gosterio. Ben bugun randevu buldm hemen aldim. Yine gitcem![]()
Yaaa yarın en iyisi ben arayım bi. Ona göre alayım. İptal ederim o sıkıntı değilde. Oyle dediler.Degismis cnm. Ben de ole sanip gittim devlete. Eskiden oyleydi dedi. Simdi o bolumden aliosn dedi dr
Hangi konuSen milletle dalga gecen mi gördüm sizi o gecetobe tobe. Cok guldum ama. Gecmiş olsun aman lorikim dikkat et
Bide bu detayliyi norml drlar bilmio. Eger egitimini almissa biliolar. Eskiden sadece riskli gruplra bakiolrdi. Simdi detyliyi da yoneltiolr onlraCanım kanuni den aldım bende ama normal kadın dogum dan aldım ayın 15 ine o zaman 16+5 oluyorum. Ordan randevuyu alıyormuşsun o da sana sıra veriyormuş oyle dediler. Bende baktım olunca hemen alayom dedim. Perinatolog riskli gruba bakmıomu
Demiom dersem ban yerimHangi konu![]()
Insallah tez,zamanda gecer ya yoksa adetim gelir gelmez tup bebege gidicez sorun cikarmasinİşte o yüzden kuzum bir kaşık bal yut dinlen zorla kendini biraz, geçmiş olsun![]()
Vaktin var zaten senin. Ama simdiden al gitsin kafan rahatlar. Ben sehir disindan geldgimde 20 yi bitrmistm bulamadim o yuzden randevu.Yaaa yarın en iyisi ben arayım bi. Ona göre alayım. İptal ederim o sıkıntı değilde. Oyle dediler.
Sabaha yememistim bi baktim sonra yedim baniDemiom dersem ban yerim
Tamam canım dediğin iyi oldu bakayım bi perinatoloji die. Doktor da bilmiyom rastgele alayım napimBide bu detayliyi norml drlar bilmio. Eger egitimini almissa biliolar. Eskiden sadece riskli gruplra bakiolrdi. Simdi detyliyi da yoneltiolr onlra
Loriğim sen kaç yıldır evlisin ne bu acele tüp bebek içinInsallah tez,zamanda gecer ya yoksa adetim gelir gelmez tup bebege gidicez sorun cikarmasin![]()
Mayista 2 yil olucak acele etmemin sebebi amh düşük yumurta rezervim dusukLoriğim sen kaç yıldır evlisin ne bu acele tüp bebek için![]()
Evet alayım cıksın aradan. Cok para diolar ya onun yerine cocugun beşiğini alırım yani. Fuzuli para verecek zamanda değiliz.Vaktin var zaten senin. Ama simdiden al gitsin kafan rahatlar. Ben sehir disindan geldgimde 20 yi bitrmistm bulamadim o yuzden randevu.
Aaa anladım kuzum, rabbim hayırlısını versin, inşallah güzel haberlerle geçer gider biterMayista 2 yil olucak acele etmemin sebebi amh düşük yumurta rezervim dusuk
O değil nana seni o sayfaya etiketlemiş gitmiş o nie yemiş onu anlamadımSabaha yememistim bi baktim sonra yedim bani![]()