Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bagcilar egitim ve arastrmada yapilio bide baska bi devlette de vardi. Mhrs indir ordan bak gosterio. Ben bugun randevu buldm hemen aldim. Yine gitcem 😊
Canım kanuni den aldım bende ama normal kadın dogum dan aldım ayın 15 ine o zaman 16+5 oluyorum. Ordan randevuyu alıyormuşsun o da sana sıra veriyormuş oyle dediler. Bende baktım olunca hemen alayom dedim. Perinatolog riskli gruba bakmıomu

Canım kanuni den aldım bende ama normal kadın dogum dan aldım ayın 15 ine o zaman 16+5 oluyorum. Ordan randevuyu alıyormuşsun o da sana sıra veriyormuş oyle dediler. Bende baktım olunca hemen alayom dedim. Perinatolog riskli gruba bakmıomu
Degismis cnm. Ben de ole sanip gittim devlete. Eskiden oyleydi dedi. Simdi o bolumden aliosn dedi dr

Bide bu detayliyi norml drlar bilmio. Eger egitimini almissa biliolar. Eskiden sadece riskli gruplra bakiolrdi. Simdi detyliyi da yoneltiolr onlra

Yaaa yarın en iyisi ben arayım bi. Ona göre alayım. İptal ederim o sıkıntı değilde. Oyle dediler.
Vaktin var zaten senin. Ama simdiden al gitsin kafan rahatlar. Ben sehir disindan geldgimde 20 yi bitrmistm bulamadim o yuzden randevu.

Bide bu detayliyi norml drlar bilmio. Eger egitimini almissa biliolar. Eskiden sadece riskli gruplra bakiolrdi. Simdi detyliyi da yoneltiolr onlra
Tamam canım dediğin iyi oldu bakayım bi perinatoloji die. Doktor da bilmiyom rastgele alayım napim

Vaktin var zaten senin. Ama simdiden al gitsin kafan rahatlar. Ben sehir disindan geldgimde 20 yi bitrmistm bulamadim o yuzden randevu.
Evet alayım cıksın aradan. Cok para diolar ya onun yerine cocugun beşiğini alırım yani. Fuzuli para verecek zamanda değiliz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X