Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle cok umut ve umutsuzluk arasındayımki bunun bir adı olabilseydi keske araf asla degil... araf umutsuzluk dolu yok bunun özeti bu degil.
İnsallah bizlerede o engüzel meyvelerinden verecektir Rabbim canım benim🤲😇🥰😘
Harika birisin sen..harika bir anne olacağını burdan bile görüyorum canım. Ve bebeğin gerçekten çok şanslı. Ama çok nazlı hele bir doğsun teyzesi olaraktan totosuna vurcam bi tene beklettin neredeydin diyerekten..😍😍oyy kıyamam ben ona sağlıkla gelsin kuzun inşallah
Ama benimkine vurabilirsiniz anasi olarak izin veriyorum 5 yaşımdan beri anne olmak istiyorum düşünün özlemimi 😊

Harika birisin sen..harika bir anne olacağını burdan bile görüyorum canım. Ve bebeğin gerçekten çok şanslı. Ama çok nazlı hele bir doğsun teyzesi olaraktan totosuna vurcam bi tene beklettin neredeydin diyerekten..😍😍oyy kıyamam ben ona sağlıkla gelsin kuzun inşallah
Ama benimkine vurabilirsiniz anasi olarak izin veriyorum 5 yaşımdan beri anne olmak istiyorum düşünün özlemimi 😊
Ah o oyuncak barbie bebeklerimiz🤪🤪🤣🤣
Dillerini yerim kuzum senin tesekkür ederim her anne güzeldir bizlerde onlar gibi güzel olacaz insallah tez kavusalım yaaa cok özlüyorum noynoylarımızı🥰😇🤲

Aynen o insanlardan uzak kalmak kolay olsaydi ahhh.. Bilmiyorum ama senin cok yakında o haberi alacağın geçiyor içimden tatlim insaAllah belki marta da kalmaz Rabbim büyük kalben dile inan ❤🤗🤲
Oy kuzum inş ya hep beraber alalım güzel haberleri ya kavuşalım artık 😍

Gunydinlaaarrr 🤗
Ilk aydan guzl haberler basldi gelmye. Sizce bu ayi kac kisiyle kapatiriz
Gunayyddiiinnnnn😍😘ay basinda haber geldi geldi gelmedi pbur aya kaliyor🤣🤣 ama farkindaysaniz her ay bir haber aliniyor sira da bana geliyyookrrrreee🤣🤣

Bende bi adet olsam ya daha betam sıfırlanmadı 😑 bi an önce zamn gecsin istiyorum

Haklisin vallaha igneler bosuna ya 🤣🤣🤣

Aayyyyyyjhhhhhh kizlar omrumde ilk defa avokado yedim midem alt ust oldu yoğurtla karistiridim biraz limon sıktım biraz biber biraz tuz karistirdim biraz tadi yerine geldi🤣🤣🤣🤣🤣🤣😫😫
Gelicek elbette bebegimmmm ama sabirisz annesi var onun benim gibi degil demekki🤣🤣 ben sabirisz o nazli
Ilk başlarda yemesi çok zor oluyor cidden 🤮🤮 ama sonra biseylerle karıştırıp yemek daha kolay, ben çok ananas yemiştim gebelikten önce tavsiye ederim 😊😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X