- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 33
- Konu Sahibi papatya7203
-
İnsallah subat ayi bereketli gelir bizemerhaba 2020ye minikleriyle girmek isteyenleri bekliyoruz-bridget- Vazelin005 Dasmeer RujsuzRuhsuzum Peripella 2PrensesAnnesi53 yazasimvar Inatcikisilik Oyku1414 M Meryur Minicikpandam S Sudecar D didima A Algernonya M My life my decision Saricicek97 Bifincankahve K Kelebek1122 E Erbdky S smgsyglr
insallah kuzumİnsallah subat ayi bereketli gelir bize
amin canimÇook istiyorumRabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Inşallah gerçek olur2020'de artık gelsin minişim ya.. Bu gece resmen rüyamda gördüm doğum yaptığımı onun sesini duydum ağlamasını.. Gerçek gibiydi nasıl sükrettim Rabbime
iyiyim cok sukur canim beklemdeyim iki hafta bakalim bende sonra doktora gidicem kuzum insallah guzel haberler aliriz bu ay herkesten❣
Benim Bat 21 Şubat. Biteli 3 gün oldu ama sanki pik görücem gibi koyu olunca değerlendirdik.Günaydin kizlarinşallah rabbim hepimize hayirlisini versin güzel haberlere ihtiyac var ben bu ay 11. Gün cift cizgi gördüm ovu testinde. O günü ve diger 3 günü 1 gün aralik verip degerlendirdik. Bat 13 şubat. Sizlerin bati kac ? Beraber bekleyelim ❤
Benim tsh 2.83 fsh 65.9 gebelik var mıdır.? Bilen var mıBenim lekede adete döndü umut şubata kaldı inşaallah Rabbim sağlıkla hepimize süt kokulu evlatlar nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?