- 25 Ocak 2019
- 1.267
- 2.067
- 133
- Konu Sahibi papatya7203
-
Boyle gorunuyor elim ayagim titrio valla yarin sabah tekrr yapcm testBen de test yaptım negatif
Senin fotoda bi silik var gibi ama hayırlısı. Yarın tekrarla derim. Umarım vardır.
Hafif bi çizgi var gibi amaBu sabahta boyle cikti
cnm nevarneyokPik canım bugun, yarın ve sonraki gün değerlendir. Tabii yarın çatlarsa. Çatlamazsa 1 gün daha. Benim 2 gün sürdü pik, bugün çatladı mesela.
canim nasilsin beni hatirladin mi hamileymissin cok sevindim ben epeyidir giremiyirdum formaHadi inşallah hepimize uğurlu gelsin yeni topik.
Leke bitti benim. Adet falan yok. Kasıklarım ağrıyor.
Sicak cok sicakkkizlar durumlar nasil nasilsiniz hayat nasil gidiyor
canim nasilsin beni hatirladin mi hamileymissin cok sevindim ben epeyidir giremiyirdum forma
ilk 6 ay cok zordu canim sonrasinda toparladim cok sukur sonlara geliyoruz kiz olcak insallah kuzum seninde 30lqra geliyor cogu bitmis sen nasilsin senin nasil geciyor kuzum bir oglun vardi yanlis hatirlamiyorsam miniginin cinsiyeti ne olcakHatırladım tabiki canım :)
Çok şükür nasip etti Rabbim.
Sende maşallah sona gelmişsin. Nasıl geçiyor hamilelik cinsiyet ne?
ilk 6 ay cok zordu canim sonrasinda toparladim cok sukur sonlara geliyoruz kiz olcak insallah kuzum seninde 30lqra geliyor cogu bitmis sen nasilsin senin nasil geciyor kuzum bir oglun vardi yanlis hatirlamiyorsam miniginin cinsiyeti ne olcak
cok sukur zor gunler bitmis canim tebrik ederim Rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin insallahBenimde ilk 3 4 ay çok kötüydü. Tam öğrendim 2 gün sonra vaka açıklandı. Eve kapandım. O şiddetli bulantılar Zaten mahvetti bide 2 yaşında oğlanla evde tıkılıp kalmak
Hamd olsun geçti şimdi iyiyiz.
Kızım olacak benimde Allah nasip ederse ♥
Yaklaştıkça zaman geçmiyor sanki ve sıcaklar çok daraltıyo gerçekten ilk 3 aydan sonrası çok keyifliydi sıkıntısız sağlıkla kavuşalım inşkizlar durumlar nasil nasilsiniz hayat nasil gidiyor
Bebeğim dönmüş pozisyonu artık doktorumz doğum çalışma hareketleri verdi sizin durum nasılYaklaştıkça zaman geçmiyor sanki ve sıcaklar çok daraltıyo gerçekten ilk 3 aydan sonrası çok keyifliydi sıkıntısız sağlıkla kavuşalım inş
Merhaba sonucunuz ne olduKızlar adete 4 gün var test yaptım. Acaba ben mi görüyorum 2. Çizgiyi@miyuuu
Hamileydim ama kalbi durdu maalesef kürtaj oldum 9 haftalıkkenMerhaba sonucunuz ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?