- Konu Sahibi papatya7203
-
35 günde birse e2 düşük olabilir. Hormon tahlili yaptırdınız mı yakın zamandaSenin pik yapmaya az kalmış gibi canım ,her an pik yapabilir bencesenin kaçıncı günün acaba bende az önce yaptım lh testi ama çok silik gözüküyor,benim 11. Günüm 35 günde bir oluyorum ama ne olur ne olmaz diye takibe başladım
insallah kuzumayy inşallah yaaa hepimiz güzel haberler paylaşalım burdaaa2020 hepimizin yılı olsunnnn
papatyaaa canım yükselmiş değerlerle haberini bekliyoruzzz
benim bat 10 şubat
Ben de rüyamda gördüm kardeşim herkese mesaj atıyodu ablam hamile diye ya niye söylüyosun ben kimseye demiycektim diyodum2020'de artık gelsin minişim ya.. Bu gece resmen rüyamda gördüm doğum yaptığımı onun sesini duydum ağlamasını.. Gerçek gibiydi nasıl sükrettim Rabbime
doktora gititnmi cnmÇamaşırım kirlenmiş yine.
Belli yani yerleşme kanaması değil bu.
Adet olmaya çalışıyor ama sökülemiyor yine.
Offf bıktım bu sökülemeyen az az gelen adetten ben.
Gerçekten sinirlerim çok bozuk
Evet yaptırdım normal çıktı35 günde birse e2 düşük olabilir. Hormon tahlili yaptırdınız mı yakın zamanda
Ben de rüyamda gördüm kardeşim herkese mesaj atıyodu ablam hamile diye ya niye söylüyosun ben kimseye demiycektim diyodum
doktora gititnmi cnm
Hadi inşallah hepimize uğurlu gelsin yeni topik.
Leke bitti benim. Adet falan yok. Kasıklarım ağrıyor.
testte de çıkmadı di mi bişey? Azıcık bekle canım sonra yinele testi.
Yok kuzum çıkmadı.
Kırmızı leke gelmeye başladı. Sökülemiyor belli.
Maydonoz kaynattım şimdi içeyimde sökülsün bari.
Bi yandam seviniyorum.
Uzuun zaman sonra 35 günde bir adet görmüş olucam.
Buda bir umut
Benimde kasiklarim agrio yarin kese icin gidicemKasık ağrısı iyidir
Başlarda oluyor ben ölcem sanmıştım ağrıdan. Bacaklarımda çekilmeler oluyordu. 1 hafta sürer geçer sonra. Keseyi görürsün inşallah hayırlısıylaBenimde kasiklarim agrio yarin kese icin gidicem
Bana da normal demişlerdi. Ama e2 düşüktü. 20’den büyük olmalı aslında doktorlar önemsemiyor pekEvet yaptırdım normal çıktı
Hazır konusuyken bir şey sorsam canım; benim hormon testlerimde reglnin son günü e2 28 çıkmıştı. Dr Kötü değil ama çok da iyi değil demişti daha yüksek isteriz demişti. Daha da yeni çocuk denediğimiz için bir tedavi yok tabii bir tek prowomen verdi takviye olsun diye. Sizin bildiğiniz bir şey var mı e2yi yükseltecek, ben adaçayını biliyorum, keyen tohumu falan. Başka neler olabilir?Bana da normal demişlerdi. Ama e2 düşüktü. 20’den büyük olmalı aslında doktorlar önemsemiyor pek
Yok o kadar degilde,insallah bakalimBaşlarda oluyor ben ölcem sanmıştım ağrıdan. Bacaklarımda çekilmeler oluyordu. 1 hafta sürer geçer sonra. Keseyi görürsün inşallah hayırlısıyla
Hadi yaa üzüldüm canım be. Sökülmek için en iyisi adaçayı canım hem ağrıya da iyi geliyo aklında bulunsun.
Aminn aminn rabbim duysun sesimiziAllah hayırlara yazsın, gerçek olmasını nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?