- Konu Sahibi papatya7203
-
Benimde ilk iki böyle oldu yarim saat sonra yapicam 3. yü meraktayım
Senin pik yapmaya az kalmış gibi canım ,her an pik yapabilir bence
Fsh yuksek canım doktor bisey dedi mi fsh yuksek olunca gebelik olusmuyo rabbim gonlundekini nasip etsinBenim tsh 2.83 fsh 65.9 gebelik var mıdır.? Bilen var mı
Gebelik yok. Tüp bebek tedavisini bıraktı doktorumFsh yuksek canım doktor bisey dedi mi fsh yuksek olunca gebelik olusmuyo rabbim gonlundekini nasip etsin
29’unun gecesi çatlamış büyük ihtimalleEki Görüntüle 2582736 Benim 2 günlük böyle hatunlar. Çok bi bilgim yok açıkçası bilenler yorumlar inş.
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Daha önce den çörek otu bal tarçın kürü ve süt buharı vb. şeyler denediniz mi acaba ?Merhaba kızlar. Bende bi evlat istiyorum inşallah. Bi oğlum var o da baya uğraşmayla oldu hormonal sorunlardan dolayı. Şimdi 15 aylık oldu tekrar düşünüyorum. Ama adet düzeni denen bişey kalmadı bende ateş takibi ve ovülasyon testi ile hamile kalmıştım ilkinde bunda ateş takibi bile sonuç vermiyor ateşim yüksek seyretmiyor. Bende Tavsiye üzerine adeti düzene sokmak için hayıt tohumu içiyorum bi haftadır. Bakalım inşallah fayda eder. İlk hamileliğimde baya araştırdım soruşturdum uzman oldum diyebilirim. Elimden geldiğince yardım etmekte isterim
Ben çörek otu bal tarçın karışımını yaptım ve bunu yaptığım ay erken yumurtlama gördüm canimRabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Daha önce den çörek otu bal tarçın kürü ve süt buharı vb. şeyler denediniz mi acaba ?
Süt buharı denemedim. Ama bal tarçın çörekotu kullandığım ay hamile kaldım. 2 arkadaşa daha tavsiye ettim onlar da kullandıkları ay hamile kaldılar. Ama ben bi ay öncesinde incir kürü bi ay öncesinde soğan kürü yapmıştım. Onların etkisi olmuş mudur bilememRabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Daha önce den çörek otu bal tarçın kürü ve süt buharı vb. şeyler denediniz mi acaba ?
Kasık ağrısı iyidirHadi inşallah hepimize uğurlu gelsin yeni topik.
Leke bitti benim. Adet falan yok. Kasıklarım ağrıyor.
bu da güzel bir anlama gelebilirHadi inşallah hepimize uğurlu gelsin yeni topik.
Leke bitti benim. Adet falan yok. Kasıklarım ağrıyor.
Kürü yaptığınız ay aynı anda ovülasyon takibide yaptınız o zaman ,kaç gün kullandınız acaba kürü :)Süt buharı denemedim. Ama bal tarçın çörekotu kullandığım ay hamile kaldım. 2 arkadaşa daha tavsiye ettim onlar da kullandıkları ay hamile kaldılar. Ama ben bi ay öncesinde incir kürü bi ay öncesinde soğan kürü yapmıştım. Onların etkisi olmuş mudur bilemem
16sinda adet olmustumSenin pik yapmaya az kalmış gibi canım ,her an pik yapabilir bencesenin kaçıncı günün acaba bende az önce yaptım lh testi ama çok silik gözüküyor,benim 11. Günüm 35 günde bir oluyorum ama ne olur ne olmaz diye takibe başladım
Evet öyle yaptım. Adetin ikinci günü başlayıp yumurtlama gününe kadar yaptım. Gün olarak kaç gün hatırlayamadımKürü yaptığınız ay aynı anda ovülasyon takibide yaptınız o zaman ,kaç gün kullandınız acaba kürü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?