Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar Rabbim inşallah Şubat ayında bizi hayırlı haberlerle müjdeler,bende çok istiyorum üç buçuk yıllık evliyim iki buçuk yıldır bebek istiyoruz geçen yıl Ağustos'ta hamile kaldım Ekim'de kürtajla sonuçlandı ama halen gebe kalamadım bu ay kendimce bitkisel kürler deniyorum inşallah vesile olur,inşallah hepimizin yüzü en kısa zamanda güler benimde bat 21,22 Şubat değişebiliyor

Merhaba kızlar. Bende bi evlat istiyorum inşallah. Bi oğlum var o da baya uğraşmayla oldu hormonal sorunlardan dolayı. Şimdi 15 aylık oldu tekrar düşünüyorum. Ama adet düzeni denen bişey kalmadı bende ateş takibi ve ovülasyon testi ile hamile kalmıştım ilkinde bunda ateş takibi bile sonuç vermiyor ateşim yüksek seyretmiyor. Bende Tavsiye üzerine adeti düzene sokmak için hayıt tohumu içiyorum bi haftadır. Bakalım inşallah fayda eder. İlk hamileliğimde baya araştırdım soruşturdum uzman oldum diyebilirim. Elimden geldiğince yardım etmekte isterim

Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Daha önce den çörek otu bal tarçın kürü ve süt buharı vb. şeyler denediniz mi acaba ?

Selamün aleyküm kızlar. Benide ekleyin. RABBİM şubatı tüm evlat sahibi olmak isteyenlere insaAllah sağlıkla hayırlısıyla o mucizeyi nasip etsin. Bende 9 aydir istiyorum. Hormon vs Elhamdülillah iyi yinede kürler yapıyorum bitkisel vs. InsaAllah Rabbim Şubatta bizlere güzellikler nasip eder

Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Daha önce den çörek otu bal tarçın kürü ve süt buharı vb. şeyler denediniz mi acaba ?
Süt buharı denemedim. Ama bal tarçın çörekotu kullandığım ay hamile kaldım. 2 arkadaşa daha tavsiye ettim onlar da kullandıkları ay hamile kaldılar. Ama ben bi ay öncesinde incir kürü bi ay öncesinde soğan kürü yapmıştım. Onların etkisi olmuş mudur bilemem

Merhaba kizlar bende yeni katildim araniza bugün bat günüm ama hala gelmedi,test negatif

Kürü yaptığınız ay aynı anda ovülasyon takibide yaptınız o zaman ,kaç gün kullandınız acaba kürü :)

Kürü yaptığınız ay aynı anda ovülasyon takibide yaptınız o zaman ,kaç gün kullandınız acaba kürü :)
Evet öyle yaptım. Adetin ikinci günü başlayıp yumurtlama gününe kadar yaptım. Gün olarak kaç gün hatırlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…