- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi papatya7203
-
bende cumaya bekliyorum piki hayirlisiBaşla bence canım benim de app’e göre 6siydi bugün pik gösterdi test.
Ben de öyle sanıyordum erken oldubende cumaya bekliyorum piki hayirlisi
hadi hayırlısı olsunBen de öyle sanıyordum erken oldu
Bu ay kasmıyorum hiç, takibimi yapıyorum elbette ama kafama takmıyorum. Gün yaklaştıkça yine tribe girmezsem iyi tabii, son 1 hafta kala adete zor geçiyor. Bu sefer kafamı dağıtmaya çalışıcamhadi hayırlısı olsun
takamamk enguzeli şuan cocukluk arkadasim hic istemiyordu hepkorunuyrodu kocasi kiz 3ye hamileymiş soktayim napcm diyor diger ikisi kuuck pespese olduBu ay kasmıyorum hiç, takibimi yapıyorum elbette ama kafama takmıyorum. Gün yaklaştıkça yine tribe girmezsem iyi tabii, son 1 hafta kala adete zor geçiyor. Bu sefer kafamı dağıtmaya çalışıcam
Valla şans işte istemeyince oluyor galiba. İstemesek mi napsak biz detakamamk enguzeli şuan cocukluk arkadasim hic istemiyordu hepkorunuyrodu kocasi kiz 3ye hamileymiş soktayim napcm diyor diger ikisi kuuck pespese oldu
Evlendi gunden beri hamile zerre miskal ovu testi bilmez gebelik testibilmez adet geickijce doktora gidip anlıyor
brikere istiuoruz dedik gecti o isValla şans işte istemeyince oluyor galiba. İstemesek mi napsak biz de
Yarin basliycam insBaşla bence canım benim de app’e göre 6siydi bugün pik gösterdi test.
Pik canım bugun, yarın ve sonraki gün değerlendir. Tabii yarın çatlarsa. Çatlamazsa 1 gün daha. Benim 2 gün sürdü pik, bugün çatladı mesela.Eki Görüntüle 2600742
Yarin ve dige gunu degerlndrmeyi dusunuorm ne dersinz
Gene ise geldim valla kismet napalim yarnla diger gunu degerlendirip iki gune bir devam ederiz. Virus kapmazsam bu havalimaninda ins tabiPik canım bugun, yarın ve sonraki gün değerlendir. Tabii yarın çatlarsa. Çatlamazsa 1 gün daha. Benim 2 gün sürdü pik, bugün çatladı mesela.
A havaalanında mı çalışıyorsun? Corona fena ya dikkat etGene ise geldim valla kismet napalim yarnla diger gunu degerlendirip iki gune bir devam ederiz. Virus kapmazsam bu havalimaninda ins tabi
Aa ama tutardı keşke iptal etmeseymiş siz değerlendirin. Burada görmüştüm birinin 3 yumurta gelişmiş değerlendirmiş tutmuştu. İkiz mi bilmiyorum ama.Of kızlar bu ay klomen kullandım tam 4 yumurtam büyüdu çoğul olabilir diye iptal etti doktor nasıl üzüldüm. . Şimdi kendimiz degerlendiriyoruz. İnofoliccombi kullanıyorum ikinci kutum bu arada pko.
Evet hatırlıyorum o konuyu tek yumurta döllendi demişti sanırımAa ama tutardı keşke iptal etmeseymiş siz değerlendirin. Burada görmüştüm birinin 3 yumurta gelişmiş değerlendirmiş tutmuştu. İkiz mi bilmiyorum ama.
Bende ikinci kutuya basladim gunu gunune gidiorm adette flnOf kızlar bu ay klomen kullandım tam 4 yumurtam büyüdu çoğul olabilir diye iptal etti doktor nasıl üzüldüm. . Şimdi kendimiz degerlendiriyoruz. İnofoliccombi kullanıyorum ikinci kutum bu arada pko.
Allaha emmanet yaziorz iste bakalimA havaalanında mı çalışıyorsun? Corona fena ya dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?