Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay kasmıyorum hiç, takibimi yapıyorum elbette ama kafama takmıyorum. Gün yaklaştıkça yine tribe girmezsem iyi tabii, son 1 hafta kala adete zor geçiyor. Bu sefer kafamı dağıtmaya çalışıcam
takamamk enguzeli şuan cocukluk arkadasim hic istemiyordu hepkorunuyrodu kocasi kiz 3ye hamileymiş soktayim napcm diyor diger ikisi kuuck pespese oldu
Evlendi gunden beri hamile zerre miskal ovu testi bilmez gebelik testibilmez adet geickijce doktora gidip anlıyor

Valla şans işte istemeyince oluyor galiba. İstemesek mi napsak biz de

Ya kizlar ben yumurtlama zamanımı bilmiyorum. Yani ben öyle belirti falan olmuyor. Düzenli olmadığı için 14 gün çıkarıp gün falanda hesaplayamiyorum. Bu kürü tahmini kac gun içsem ise yarar acaba. Bu durumda olan var mi lutfen yardimci olsun bebek ıstiyorum 1 senedir doktora da gittim olmuyor..

Pik canım bugun, yarın ve sonraki gün değerlendir. Tabii yarın çatlarsa. Çatlamazsa 1 gün daha. Benim 2 gün sürdü pik, bugün çatladı mesela.
Gene ise geldim valla kismet napalim yarnla diger gunu degerlendirip iki gune bir devam ederiz. Virus kapmazsam bu havalimaninda ins tabi

Of kızlar bu ay klomen kullandım tam 4 yumurtam büyüdu çoğul olabilir diye iptal etti doktor nasıl üzüldüm. . Şimdi kendimiz degerlendiriyoruz. İnofoliccombi kullanıyorum ikinci kutum bu arada pko.

Of kızlar bu ay klomen kullandım tam 4 yumurtam büyüdu çoğul olabilir diye iptal etti doktor nasıl üzüldüm. . Şimdi kendimiz degerlendiriyoruz. İnofoliccombi kullanıyorum ikinci kutum bu arada pko.
Aa ama tutardı keşke iptal etmeseymiş siz değerlendirin. Burada görmüştüm birinin 3 yumurta gelişmiş değerlendirmiş tutmuştu. İkiz mi bilmiyorum ama.

Aa ama tutardı keşke iptal etmeseymiş siz değerlendirin. Burada görmüştüm birinin 3 yumurta gelişmiş değerlendirmiş tutmuştu. İkiz mi bilmiyorum ama.
Evet hatırlıyorum o konuyu tek yumurta döllendi demişti sanırım

Bende ikinci kutuya basladim gunu gunune gidiorm adette fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…