- 7 Mayıs 2016
- 1.114
- 801
- 123
- Konu Sahibi papatya7203
-
Degerlendiriyorum agrilarim bitiyor gibi yumurtalar da.. İnş müjdeli haberleri veririm bu arada ikiz de çok istiyorumAa ama tutardı keşke iptal etmeseymiş siz değerlendirin. Burada görmüştüm birinin 3 yumurta gelişmiş değerlendirmiş tutmuştu. İkiz mi bilmiyorum ama.
Hiç hamile kaldın mı başlayalı beri ? Ben çok umutluyum inofolic ten çok araştırdım alacağımız bütün vitaminler var nerdeyse. Pko icin cok iyiBende ikinci kutuya basladim gunu gunune gidiorm adette fln
Yok bi kere adet oldm ztn kullandktan sonra bugun yumurrtlama günüm bakalimDegerlendiriyorum agrilarim bitiyor gibi yumurtalar da.. İnş müjdeli haberleri veririm bu arada ikiz de çok istiyorum
Evet bende öyle bi konu okumuştum
Hiç hamile kaldın mı başlayalı beri ? Ben çok umutluyum inofolic ten çok araştırdım alacağımız bütün vitaminler var nerdeyse. Pko icin cok iyi
Adet tarihin yakın seninde ozaman hadi bakalımYok bi kere adet oldm ztn kullandktan sonra bugun yumurrtlama günüm bakalim
21i ya daha var cok sancim var benimde bu aralar krapm gibi degisik bi agri yarini da degerlendircz bakalimAdet tarihin yakın seninde ozaman hadi bakalımbenim regl tarihim yaklaşıyor. Yumurtlama oldu diye düşünüyorum hepsi çatladı mi bilmiyorum umarım catlamistir . Agrilarim bitti gibi..
Benimde o tarihler civarında.. bu ay klomen kullandığım için değişebilir günler. Aşılamam iptal edildi ins kendi tutmustur21i ya daha var cok sancim var benimde bu aralar krapm gibi degisik bi agri yarini da degerlendircz bakalim
İnşallah. Bnmde bu ay umidm yok doktrm nisanda tekrr gel demisti onu bekliycm kendiligndn olck gibime gelmiyorBenimde o tarihler civarında.. bu ay klomen kullandığım için değişebilir günler. Aşılamam iptal edildi ins kendi tutmustur
İnşallah. Bnmde bu ay umidm yok doktrm nisanda tekrr gel demisti onu bekliycm kendiligndn olck gibime gelmiyor
Yumurta takibi yaptrmiorm bi problem yok dio folic aait kullan 3 ay tekrr bakarız dedi esimin ileri hizli sperm sayisi azdi o da ilac kullanio bu 3 ayda onun da artmasını takip edicz dedi o yuzdnNiye adet olunca gel demedi ? Genelde adetin 2. Günü başlanıyor yumurta takibi ve sonra aşılama vesaire
Icimizdrkı ses öyle diyo günkü Daha önce yaşamadık o duyguyu ama bakarsın olur supriz li bisekildr
Yeni evlisiniz galiba.. Çocuk isteyenler için yeni de olsa 1 sene geçtiyse asilama yaptirabiliyorsunYumurta takibi yaptrmiorm bi problem yok dio folic aait kullan 3 ay tekrr bakarız dedi esimin ileri hizli sperm sayisi azdi o da ilac kullanio bu 3 ayda onun da artmasını takip edicz dedi o yuzdn
Bu da bugun. Dun sabah ve aksami degerlendirdik. Bugun ara verip yarin devam edelim diorm. Ne dersiniz bana gore onceki yaptığımla ayni gibi geliyo
Evet pik yine daha çatlamamışBu da bugun. Dun sabah ve aksami degerlendirdik. Bugun ara verip yarin devam edelim diorm. Ne dersiniz bana gore onceki yaptığımla ayni gibi geliyo
Çatlamış işte. Dünü değerlendirdiniz inşallah, bugün de değerlendirin.Bu ztn nasi azalms ya bi gunde. Aksami gecerlendirsk gec mi kaldk acaba
Degerlendirdik ama gec kalmadk insallah. Bugunde yaparm eve gidince test. Hic yoksa gerek yok sanirim yapmaya bi dahaÇatlamış işte. Dünü değerlendirdiniz inşallah, bugün de değerlendirin.
Canım test silikleşince de 3 gün ilişki olsun deniyor. Yani pik günü+3 gün ilişki. Çünkü pik olunca 24-48 saat içinde yumurta çatlayacak demekmiş.Bugunde boyle cikti
Ben de test yaptım negatifBelli oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?