2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Maşallah kızlar ne güzel büyümüş herkesin minikleri bizde üçüzlerim le 9+5 deyiz pazartesi gitmiştik kontrole çok şükür herşey yolunda bir dahaki kontrolüm perinatoloji ile 1 temmuzda belki o zaman hareketkerini görebilirim
Evet canim mutlaka görürsün ben ilk 9+3 te gördüm.Allahim seninkiler toplu dans ediyordur kesin 😁

Hepsinede maşallah kendiminkide dâhil bizim gibi zorla olanları görünce ağlamadan duramıyorum Allahım bize bağışlasin.Esime göre prenses diyor ben hic birşey hissedemiyorum ama bu doğum takviminde bi yazı okumuştum sol gogus büyükse erkek .sağ göğüs büyükse kız.Buna göre benim Kız 😁
12 hafta içindeymişsin hiç tahmin yapmadı mı doktor😀

cinsiyetini ne zaman ogrenebilicez kizlar bi fikriniz var mi? bence konunun basina kendimiz icin tahminlerimizi ve ogrendikten sonra ne cikacagini eklesek guzel olur, sonra bakariz kimin tahmini tutmus diye :)

benim sahsi hicbir tercihim yok cinsiyet konusunda, ayni sekilde esimin de oyle. cok merak ediyoruz ama kiz da olsa erkek de olsa esit oranda mutlu olacagiz, yeter ki saglikli olsun. ama deli gibi merak ediyoruz :-) sanki onu ogrendikten sonra hersey daha anlamli olacak. artik "kizim", veya "oglum" diye seslenebilicez. sirf bu yuzden biran once ogrenmek istiyorum yoksa gercekten bi tercihimiz yok. ama ben ilk basindan beri kiz olacak gibi hissediyorum, bakalim sonuc ne olacak :)
Muhakkak bu kadar zorluktan sonra hıc bırımız ne sonuç olursa olsun cınsıyet üzülmeyeceğiz ama insanın içinde ağır basan oluyordur 😊 rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize 11 haftadan itibaren öğrenmeye başlıyorlar bakılan cıhaz bakan doktora göre de çok değişiyor bu süre inşallah bir an önce öğreniriz de seslenirken kızım oğlum dıye sevebılır guzel minik eşyalar alabiliriz🙏😊

Ben haftaya tup bebk dok kontrolüm var inş o söyler yoksa diğer doktorum artık ayda 1 çağırdi oda Temmuz 15.Kızlar bu arada ikili tarama testi yaptırdım 10 gün sonra çıkacak.Ama son zamanlarda yaptırmak istemeyen çokmus.

Ben haftaya tup bebk dok kontrolüm var inş o söyler yoksa diğer doktorum artık ayda 1 çağırdi oda Temmuz 15.Kızlar bu arada ikili tarama testi yaptırdım 10 gün sonra çıkacak.Ama son zamanlarda yaptırmak istemeyen çokmus.
İkili tarama testi normal muayene + kan testi değil mi ? Ben yaptırmayı düşünüyorum

Evet kızlar hem ultrasyon hemde kan ultrasyonda ense burun kafa tası kısmına baktı herşey istedigim gibi dedi.kanda ne ye bakacaklar tam bilmiyorum hani çevreden dediler niye yaptırdın bişey olsa aldiracakmisin gibi dediler bende yaptırınca suçluluk hissettim ama yaptirmasam da çok kafaya takardım sonuç ne olursa olsun öğrenmek daha iyi olur dedim 🙁🤷‍♀️

Back
X