2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Ahh o ağrılar😂😂 hiç takılma canımm bende adet olcam sandım olmadım. Oluyor öyle şeyler. İnşallah bizim kervana sende katılırsın. Allah dualarını. Ve tüm isteyenlerin dualarını kabul etsin🙏🏼
Bugün ağrılarım sadece kasıklarda
Teşekkür ederim moral oldun😍amin hepimiz için 🙏🙏🙏

merhabalar çok şükür bende inş allahın izni ile 2020 annesi olmaya adım attım.
haziran 3 te transfer oldum transferimin 8. gününde dayanamayıp kan baktırdım çok şükür 231 çıktı 2 gün sonra tekrar baktırdım 459 çıktı sonra asıl test günümde bir gün sonra sabah erken baktırdım 24 saat geçmeden 619 çıktı şükür artıyor beta hcg em.
doktorum perşembe günü kese görmeye çağırdı hayırlısıyla ama ben haftasonu gidebileceğim cumartesi günü. inş keselerimi yada kesemi görürüm. çok heyecanlı.

haziran 3 te transfer oldum transferimin 8. gününde dayanamayıp kan baktırdım çok şükür 231 çıktı 2 gün sonra tekrar baktırdım 459 çıktı sonra asıl test günümde bir gün sonra sabah erken baktırdım 24 saat geçmeden 619 çıktı şükür artıyor beta hcg em.
doktorum perşembe günü kese görmeye çağırdı hayırlısıyla ama ben haftasonu gidebileceğim cumartesi günü. inş keselerimi yada kesemi görürüm. çok heyecanlı.
Hayırlı olsun canım aramıza hos geldin saglıkla sıhatle kucagımıza almayı nasşp etsin.. devamı gelsin insallah 🙏😊👶

Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

arkadaşlar merhaba.11haziranda transferim oldu.5.gün dondurulmuş 2tane.aslında 1tane istiyorduk ama 1gece önceden çözünmüş 2 adet embriyomuz malesef bozuldu.o yüzden şansını arttırmak istedik.transferin 5.günü(transfer günü dahil) dayanamayıp test yaptırdım.ve sonuç 58çıktı.Şu an şoktayım.ikiz mi acaba?böyle değeri yüksek olupta tek gebelik gerçekleşen var mı??

arkadaşlar merhaba.11haziranda transferim oldu.5.gün dondurulmuş 2tane.aslında 1tane istiyorduk ama 1gece önceden çözünmüş 2 adet embriyomuz malesef bozuldu.o yüzden şansını arttırmak istedik.transferin 5.günü(transfer günü dahil) dayanamayıp test yaptırdım.ve sonuç 58çıktı.Şu an şoktayım.ikiz mi acaba?böyle değeri yüksek olupta tek gebelik gerçekleşen var mı??
Hayırlı olsun inşallah kat kat artar benımde değerim hep yüksekti ve 2 günde bir iki kattan fazla artıyordu hoş benmki tek embrıyoydu ama bhcg coktq ikiz mi değil mi göstermiyor zamanla ultrasonda öğrenirsin rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin😊

amin canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.inan allak bullak oldum.Allahın gücüne gitmesin şok oldum.kalbimi temiz tutuyorum yine Allahim bilir.

Hayırlı olsun canım ins herşey yolunda gider Allahım kucağımıza almayı nasip etsin.

Canım benim 5. günüm 18 çıkmıştı.tek gebelik gibi yükseldi. Sonra tek kese gördük ama kalp atışlarını duymaya gittiğimizde iki bebek vardı😂 . Bazen de tek gebeliklerin inanılmaz hızlı artıyor. Yani bunu bekleyip görmekten başka çare Yok. Zaten vücut iki embriyoya aynı anda izin vermezmiş. Birini bekletip tam yerleştikten sonra ikinciyi kabul edermiş. Doktorum iki bebişin arasındaki 3 günü böyle izah etti🙏🏼

Canım benim 5. günüm 18 çıkmıştı.tek gebelik gibi yükseldi. Sonra tek kese gördük ama kalp atışlarını duymaya gittiğimizde iki bebek vardı😂 . Bazen de tek gebeliklerin inanılmaz hızlı artıyor. Yani bunu bekleyip görmekten başka çare Yok. Zaten vücut iki embriyoya aynı anda izin vermezmiş. Birini bekletip tam yerleştikten sonra ikinciyi kabul edermiş. Doktorum iki bebişin arasındaki 3 günü böyle izah etti🙏🏼
canım hayırlı olsun sana da.benim test sonucunda bir absürdlük olduğunu düşünmeye başladım artık.çünkü transfer gününü saymazsak zaten 4.gün oluyor.ne ara yükselip 58oldu sonuç anlayamadım.hiç kimsede böyle sonuç çıkmamış

Merhaba. Transferlerimiz aynı gün olmuş. :) Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. :nazar: :emir_bebek:

Merhaba bende varım :) 13 mayıs da transferim oldu. 12.gün değerim 1875 çıktı. 5. gün tek embriyo ama içerde bölünmüşler dr iki kese gördü nasipse perşembe kalp atışlarını görmeye gidecegiz. Bu arada 5 yaşında bi oğlum var.

Merhaba. Ben transferin 7.günü öğrendim ve hcg değerim 138'di. 5.günü muhtemelen yarısı yani 60 civarıydı. Tek embriyo transfer edildi. Test günü yani 11.gün değerim 770. Bana da değerin yüksek, embriyo bölündü mü acaba diyorlar ama ben hiç sanmıyorum. :)

emin olmamakla birlikte çıkan değerlerin yüksekliği belli etmiyormuş ikiz çoğul veya ya tekiz gebelik diye. sadece artışların katları ikiz gebeliğin ip ucunu verebiliyormuş. normal gebelikte 2 güne bir artışın 2 katı olması gerekli imiş normal şartlarda ama 2 günde bir yaptırılan testlerde artış 3 katı ve fazlası artıyorsa o zaman çoğul gebelikten şüphelenebilirmiş. tabi bu bilgiler böyle sağda solda okurken denk geldiğim şeyler gerçeklik payı nedir emin değilim.

Merhaba bende varım :) 13 mayıs da transferim oldu. 12.gün değerim 1875 çıktı. 5. gün tek embriyo ama içerde bölünmüşler dr iki kese gördü nasipse perşembe kalp atışlarını görmeye gidecegiz. Bu arada 5 yaşında bi oğlum var.
Ayy istiyo muydun bilmiyordum ikiz olmasını ama ne güzel olmuş ikiz annesi olcan hemde ikisi birbirine tipa tip benziycekler 🤗 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲

Back
X