2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

arkadaşlar merhaba.11haziranda transferim oldu.5.gün dondurulmuş 2tane.aslında 1tane istiyorduk ama 1gece önceden çözünmüş 2 adet embriyomuz malesef bozuldu.o yüzden şansını arttırmak istedik.transferin 5.günü(transfer günü dahil) dayanamayıp test yaptırdım.ve sonuç 58çıktı.Şu an şoktayım.ikiz mi acaba?böyle değeri yüksek olupta tek gebelik gerçekleşen var mı??

selam canim oncelikle hayirli olsun. ben de ilk kan testi yaptirdigimda sok gecirmistim ve herkes kesin ikiz demisti. burda sonucu benim kadar yuksek cikan var midir onu da bilmiyorum :-) 10. gun kan testim 977, 12. gun kan testim 3061 cikti. suan 10+5'im ve tek gebelik. benim de 5. gun tek embriyo transferiydi. ben ilk kan testi yaptirdigimda ve tup bebek merkezine sonucu bildirdigimde onlar da ikiz zannettiler. sok oldum, nasil olabilir dedim, sasirdim acikcasi beklemiyordum oyle birseyi. ama ikiz de olsaydi cok sevinirdim hic problem degil :) ama ilk kese randevusuna gittigimizde tek kese gorundu. sonrasinda da hep tek olarak devam etti. benim doktorumun dedigine gore degerin yuksek cikmasi her zaman cogul gebelik anlamina gelmiyormus. tek gebeliklerde boyle yuksek degerler hamileligin saglikli bir sekilde ilerledigini gosteriyormus. sen sadece test gunun geldiginde cikan degere bak, birde iki gun sonra 2 katina cikiyor mu ona bak (benim 3 katina cikmisti o zmn da endiselenmistim 2 katina cikmasi gerekmiyo mu niye 3 kati cikti diye, megersem bosuna endiselenmisim). eger durum o sekildeyse hicbir sorun yok demektir icin rahat olsun. onun icin suan mecbur bekleyeceksin, doktor keseyi gormeden kimse kesin yorum yapamaz, sen de kafani karistirma bence. ikiz diye umutlanip tek kese gorenler de var. ya da tek diye bekleyip ikiz cikanlar da var. hakkinda hangisi hayirlisiysa o olsun canim. simdiden tebrik ederim, aramiza hosgeldin :KK9:

arkadaşlar merhaba.11haziranda transferim oldu.5.gün dondurulmuş 2tane.aslında 1tane istiyorduk ama 1gece önceden çözünmüş 2 adet embriyomuz malesef bozuldu.o yüzden şansını arttırmak istedik.transferin 5.günü(transfer günü dahil) dayanamayıp test yaptırdım.ve sonuç 58çıktı.Şu an şoktayım.ikiz mi acaba?böyle değeri yüksek olupta tek gebelik gerçekleşen var mı??
Benimkiler 3. Gün embriyosuydu 9. Günkü sonuç 115 çıktı bana göre düşük bi değerdi ama dontorum ikiz olarak yorumladı gerçekten de ikizmiş ama burda sorduklarımın arasında 10. Değerleri 800 letde olanlat çoğul gebelik yaşıyoruz dediler o yüzde. Ben de tek olacağını düşünüyodum çok şükür ikizmiş😂 değerler yanıltıcı olabiliyor benimki tam iki katta artmıyotdu üstelik

Merhaba bende varım :) 13 mayıs da transferim oldu. 12.gün değerim 1875 çıktı. 5. gün tek embriyo ama içerde bölünmüşler dr iki kese gördü nasipse perşembe kalp atışlarını görmeye gidecegiz. Bu arada 5 yaşında bi oğlum var.
:nazar::nazar:Cnm dün akşam sana yazdm bugün kendim kontrole gitmiştim 3. Gün embriyosuydu.. Doktor tek kesede iki tane yolk sac kesesi gördü ikiz dedi kalp atışı var ama tam görünmüyo daha gelisiyolar dedi 🤗🤗 sevindim şaşırdım bi tuhaf oldum daha yeni kendime geldim.. merak ettiğim seninde iki tane yolk sac mi gördü yoksanormal keseden mi iki tane gördü

:nazar::nazar:Cnm dün akşam sana yazdm bugün kendim kontrole gitmiştim 3. Gün embriyosuydu.. Doktor tek kesede iki tane yolk sac kesesi gördü ikiz dedi kalp atışı var ama tam görünmüyo daha gelisiyolar dedi 🤗🤗 sevindim şaşırdım bi tuhaf oldum daha yeni kendime geldim.. merak ettiğim seninde iki tane yolk sac mi gördü yoksanormal keseden mi iki tane gördü
Yaa ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inş :) öncelikle ben ikiz hiç istemiyordum bi oğlum daha olduğu için 3 çocuk nasıl olacak bilemiyorum. Benim durum şöyle tek embriyo ama iki kese oluşmuş. Normal de tek yumurta ikizi olması gerekiyormuş ama benim çift yumurta olmuş. Perşembe nasipse gidince tam detaylı öğrenicem. İkizi duyunca hiçbirşey sormak gelmedi aklıma. Senin de tek embriyo dimi ?

Yaa ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inş :) öncelikle ben ikiz hiç istemiyordum bi oğlum daha olduğu için 3 çocuk nasıl olacak bilemiyorum. Benim durum şöyle tek embriyo ama iki kese oluşmuş. Normal de tek yumurta ikizi olması gerekiyormuş ama benim çift yumurta olmuş. Perşembe nasipse gidince tam detaylı öğrenicem. İkizi duyunca hiçbirşey sormak gelmedi aklıma. Senin de tek embriyo dimi ?
Aynen tek embriyo ne yalan soyluyim ben cok sevindim ikiz diye duyunca.. tup bebek değil mi tek embriyo transfer edildiyse nasıl çift yumurta ikizi olmuş ki bilemedim.. 10 gün sonra randevu verdiler bakalm ne diyecekler meraktayım

Aynen tek embriyo ne yalan soyluyim ben cok sevindim ikiz diye duyunca.. tup bebek değil mi tek embriyo transfer edildiyse nasıl çift yumurta ikizi olmuş ki bilemedim.. 10 gün sonra randevu verdiler bakalm ne diyecekler meraktayım
Evt tüp bebek. Dr %1 ihtimal vardı oda sende tutmuş dedi. Sanırım ilk 3 gün için de bölününce ayrı kese olabiliyormuş. Dedigim gibi perşembe kalp atışlarını duymaya gidince öğrenicem inş.

Evt tüp bebek. Dr %1 ihtimal vardı oda sende tutmuş dedi. Sanırım ilk 3 gün için de bölününce ayrı kese olabiliyormuş. Dedigim gibi perşembe kalp atışlarını duymaya gidince öğrenicem inş.
O zaman yine tek yumurta ikizleri ama keseleri ayrı cnm çift yumurta ikizi olmuyo öyle sanırım biraz araştırdım ben de yine doktorun öyle dediyse vardır bi bildiği tabi benim bir saatlik araştırmamla onun tip bilgisi ölçülemez tabiki.. 16 mayıs di transfer günüm

kızlar hamilelikte tsh yüksekliği yaşayan var mı? benim transfer öncesi tsh ım 4 tü sonra transferin 8. günü beta ya baktırıken onada baktırdım düşmüştü 1.70 e sonra bugün yine baktırdım14. gün bu sefer de 4.3 e yükselmiş yine. tsh ile ilgili yükseklik sıkıntısı olan var mı ?

Rabbim hepinizin bebegini saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Hamilelerin ettigi dualar gecermis diyorlar. Nolur bana da dua edin. 6 dusugum var :((. Ben de anne olmak istiyorum😢😢

kızlar hamilelikte tsh yüksekliği yaşayan var mı? benim transfer öncesi tsh ım 4 tü sonra transferin 8. günü beta ya baktırıken onada baktırdım düşmüştü 1.70 e sonra bugün yine baktırdım14. gün bu sefer de 4.3 e yükselmiş yine. tsh ile ilgili yükseklik sıkıntısı olan var mı ?
Benim 2.60 cıktı gebelik olduktan sonra 7.hafta içinde bakılmıştı doktor ilaç verdi yarım yarım kullanıyorm 1 ay sonraya da kontrol verdi 2.5 altında olması isteniyormuş gebelikte

O zaman yine tek yumurta ikizleri ama keseleri ayrı cnm çift yumurta ikizi olmuyo öyle sanırım biraz araştırdım ben de yine doktorun öyle dediyse vardır bi bildiği tabi benim bir saatlik araştırmamla onun tip bilgisi ölçülemez tabiki.. 16 mayıs di transfer günüm
Yani mantıken de öyle. Ama çevremdeki hiç kimse tüp bebek olduğunu bilmiyor şimdi çift yumurta mı dicem tek mi bilemedim. Neyse perş. sorayım doktorama.

Mutlaka endokrine gitmelisin hamilelikte tsh çok tehlikeli bende ilaç kullanıyorum üç haftada bir Dr gidiyorum sonuca göre dozunu ayarlıyor

Mutlaka endokrine gitmelisin hamilelikte tsh çok tehlikeli bende ilaç kullanıyorum üç haftada bir Dr gidiyorum sonuca göre dozunu ayarlıyor
transfer öncesi ilaç kullanmaya başlamıştım. bir ara düştü şuan yine yükselmiş işte bakalım ilacımın dozunu arttırdı cumarteside komtrolüm var. umarım düzelir.

Rabbim hepinizin bebegini saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Hamilelerin ettigi dualar gecermis diyorlar. Nolur bana da dua edin. 6 dusugum var :((. Ben de anne olmak istiyorum😢😢
Rabbim hayırlısıyla sana da annelik duygusunu tattirsin en kısa sürede hamile olup bebisini yada bebislerini kucağına almayı nasip etsin inşallah 😇😇😇

Back
X