2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Rabbim hepinizin bebegini saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Hamilelerin ettigi dualar gecermis diyorlar. Nolur bana da dua edin. 6 dusugum var :KK43:(. Ben de anne olmak istiyorum😢😢
Benimde 6 gebelik kaybım var şuan 7. ye hamileyim. Seni çok iyi anlıyorum umarım biran önce gönlünce olur, hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. Ümidini kaybetme hiçbir şey vaktinden önce olmaz ya vakti gelince olacak

Ben 20 yıldır ilaç kullanıyorum sürekli Dr kontrolündeyim transferden önce sıfırın altındaydı pozitif sonuç aldığımda 7küsürdü şu an 150mg euthyrox kullanıyorum
Merhaba,10 yıldır haşimato hastasıyım.Değerlerim çok değişken,ilk tüp bebek denememizde 2.40 idi ancak negatif sonuç aldık.1 hafta sonra dondurulmuş embriyo transferi olacağım ancak tsh değerim 9’a yükselmiş.İlacımın dozunu artırdık ama 1 haftada ne kadar düzelir bilmiyorum.Tsh yüksekken tüp bebek yaptıran ve başarılı olan oldu mu?Değer normale dönene kadar transferi ertelemeli miyim sizce

Yani mantıken de öyle. Ama çevremdeki hiç kimse tüp bebek olduğunu bilmiyor şimdi çift yumurta mı dicem tek mi bilemedim. Neyse perş. sorayım doktorama.
Hayirli olsun canim normal olarakta her iki türlü ikiz olan var tek yumurtada cift yumurtada tedavi ile olduğunu soylemek zorunda değilsin söylerken rahat ol 😉😘

Merhaba,10 yıldır haşimato hastasıyım.Değerlerim çok değişken,ilk tüp bebek denememizde 2.40 idi ancak negatif sonuç aldık.1 hafta sonra dondurulmuş embriyo transferi olacağım ancak tsh değerim 9’a yükselmiş.İlacımın dozunu artırdık ama 1 haftada ne kadar düzelir bilmiyorum.Tsh yüksekken tüp bebek yaptıran ve başarılı olan oldu mu?Değer normale dönene kadar transferi ertelemeli miyim sizce
Canım ne desem bilemedim bunu Dr daha iyi bilir rabbim yardımcın olsun

İlacı yazdırmak için endokrin bölümüne mi gittiniz yani sadece bu bölümün doktoru mu yazabiliyor?
yani bilmiyorum ben test sonucumu doktorama attım telefonla oda dozunu arttırdı. yani tüp bebek doktorum la iletişime geçiyorum şuan başka bir doktor felan yok henüz hayatınızda.

yani bilmiyorum ben test sonucumu doktorama attım telefonla oda dozunu arttırdı. yani tüp bebek doktorum la iletişime geçiyorum şuan başka bir doktor felan yok henüz hayatınızda.
Merhaba benim tüp bebek değil. Tiroidle ilgili konuşmanızı görünce yardım edebilirsiniz diye sordum. Önceden ilaç kullanmıyodum hamile kalınca birden yükseldi.

bugün hayırlısıyla keselerimizi gördük. iki tane gördük ama doktor biri küçük çok umutlanmayalım ama yünede belli olmaz dedi. bakalım hakkımızda hayırlısı. sağlıklı sıhatli olsunlarda inş.

Back
X