2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Kraft ın 3 tekerli modeli var 1900 tl falan. Kullanımı çok kolaymış bende onu düşünüyorum bayadır. Henüz almadım ama alışveriş sırasında belki alabilirim. Doğumdan itibaren de kullanılabiliyomuş

Hem oto koltuğu hem bebek arabasi olan modeller hakkinda ne düşünüyorsunuz? Kullanısli mi sizce ?

Dökülmez miii. Heryerim tüylendi ama saçlarım dökülüyo😂 bulantılarım da tam geçti derken tekrar şiddetlendi. Kızlar sanırım akıl sağlığımı kaybediyorum ben😂😂

Hani saçlar cok parlak saglikli olurdu hamilelikte oyle derlerdi 😁😁 canim ya bulanti isi fena insallah gecer bi an önce tamamen

Ben prego ikiz bebek arabası aldım 9 aydır kullanıyorum çookk memnunum tavsiye ederim
Yaa hangisini aldın canım modelini yazar misin? Onlarda biraz pahalı ama herkes memnun sanırım yapacak bişey Yok. Ben gözüm kapalı alırım da eşim diyor ki o kadar bebek arabasına vereceğime geleceklerine hesap açar yatırırım en azından çocuklar büyüyünce dua eder😂😂

Yaa hangisini aldın canım modelini yazar misin? Onlarda biraz pahalı ama herkes memnun sanırım yapacak bişey Yok. Ben gözüm kapalı alırım da eşim diyor ki o kadar bebek arabasına vereceğime geleceklerine hesap açar yatırırım en azından çocuklar büyüyünce dua eder😂😂
Prego 2072 ibiza modeli canım. Cok kullanışlı ama bebek arabası önemli uzun süre kullanılacağı için iyi birşey olması şart. Yan yana olanlar asansörlere falan sığmadığı için tercih etmedim ben

Prego 2072 ibiza modeli canım. Cok kullanışlı ama bebek arabası önemli uzun süre kullanılacağı için iyi birşey olması şart. Yan yana olanlar asansörlere falan sığmadığı için tercih etmedim ben
Tamam canım teşekkür ederim 🙏🏼 Tecrübeni ve önerini dikkate alıcam 🙋🏻‍♀️

Selam kızlar
Dualarınıza talibim
Gece kanamayla uyandım hastanede yatıyorum kuzular iyi ama kanama bölgesi oluşmuş dua edin bişey olmasın yavrularıma

Selam kızlar
Dualarınıza talibim
Gece kanamayla uyandım hastanede yatıyorum kuzular iyi ama kanama bölgesi oluşmuş dua edin bişey olmasın yavrularıma
Rabbim kuzularınıda senide korusun inşallah canım bir an önce atlatırsınız dualarım seninle Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah 🤲🤲🤲

Selam kızlar
Dualarınıza talibim
Canım benimm Rabbim seni ve bebişlerimizi korusun, içini ferah tut Allah’ın izniyle hiçbirinize hiçbirşey olmayacak inşallah. Bizi haberdar et mutlaka dualarımız seninle 🙏🏼

Selam kızlar
Dualarınıza talibim
Çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla sıhhatle yavrularına kavuşmayı nasip etsin.

Allah razı olsun kızlar
Çok şükür bugün daha iyiyim aktif kanama kesildi peçeteye geliyor sadece yemek ve tuvalet dışı kalkmak yasak bundan sonrası yatarak geçicek
Rabbim bana üç tane melek vermiş kuzularımın üçüde kız çok şükür çok güzeller her biri ayrı yeri tepikliyor sağlıkları gayet iyi
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın düşmanıma bile evlat acısı vermesin

Allah razı olsun kızlar
Çok şükür bugün daha iyiyim aktif kanama kesildi peçeteye geliyor sadece yemek ve tuvalet dışı kalkmak yasak bundan sonrası yatarak geçicek
Rabbim bana üç tane melek vermiş kuzularımın üçüde kız çok şükür çok güzeller her biri ayrı yeri tepikliyor sağlıkları gayet iyi
Gözün aydın canım. Tekrar geçmiş olsun

Allah razı olsun kızlar
Oyy rabbimin melekleri yaa üçüde kızmış rabbim sağlık versin canm dikkat et 😊🙏

Back
X