2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Allah razı olsun kızlar
Çok şükür bugün daha iyiyim aktif kanama kesildi peçeteye geliyor sadece yemek ve tuvalet dışı kalkmak yasak bundan sonrası yatarak geçicek
Rabbim bana üç tane melek vermiş kuzularımın üçüde kız çok şükür çok güzeller her biri ayrı yeri tepikliyor sağlıkları gayet iyi
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın düşmanıma bile evlat acısı vermesin
Geçmiş olsun canım Allah kimseyi evlatla sınamasın kızların da seninle :anne: :anne: :anne: bütün dualarımız seninle

kızlar sizde de dayanılmaz baş ağrısı var mı? varsa neler yaptınız
hergün parol içmek istemiyorum ama dayanılmaz hale geldi artık

Çok teşekkür ederim hepinize
Bugün çıktık hastaneden evdeyim progestan iğneye başladık tekrar ayrıca fitil olarak da devam
Hala lavaboya gittikçe peçeteye geliyor inşallah oda biter rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın

Çok teşekkür ederim hepinize
Bugün çıktık hastaneden evdeyim progestan iğneye başladık tekrar ayrıca fitil olarak da devam
Hala lavaboya gittikçe peçeteye geliyor inşallah oda biter rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın

Amin canim insallah bi daha yasamazsin oyle bisey

Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırsanız sevinirim. ♥️
Bugün kese görüldü, bebek inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.
Sizler hamilelik döneminde vitamin testi yaptırdınız mi ? Aldığınız vitaminler var mı ?
Bana doktor teste gerek yok dedi ve bir tane ilaç verdi, bunu kullan yeter dedi.

Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırsanız sevinirim. ♥
Bugün kese görüldü, bebek inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.
Sizler hamilelik döneminde vitamin testi yaptırdınız mi ? Aldığınız vitaminler var mı ?
Bana doktor teste gerek yok dedi ve bir tane ilaç verdi, bunu kullan yeter dedi.
Hoşgeldin canım aramıza :KK73: bende kan testi 10. Haftamda yaptılar tüm değerlerim normal çıktı ama doktorum yine de elinetal 1 ve corasprin verdi

Aaa o kadar gec olabiliyor mu ? Benim 16. Haftada randevum var tekrar inşallah görürüz o zaman
Bazen göstermiyor. Pipisi de biraz küçüktü. Emin olamadılar o zamana kadar. 20. Haftada yaklaşık 20 dakika uğraştılar görmek icin. Küçük oğlumda 12. Haftada kontrol sırasında doktorum pat diye ‘bu arada erkek’ dedi. Çok şaşırmıştım

Yeni gördum mesajınızı ciddemisiniz 3 ay iğne olmaya devam mı doktor bana olumlu sonuç aldıktan sonra duruma göre iğneyi bırakabilirsin dedi hele o jel

Yeni gördum mesajınızı ciddemisiniz 3 ay iğne olmaya devam mı doktor bana olumlu sonuç aldıktan sonra duruma göre iğneyi bırakabilirsin dedi hele o jel
Ben progestan iğneyi 14.haftada bıraktım
17.haftada kanamam başladı iğneye tekrar başladım
Durumunuza göre Dr karar veriyor kaç hafta kullanacağını canım

Sizinde ağrılarınız oldu mu hergun bir yerim ağrımaya başladı emriyo transfer olalı 2 gün oldu ama maşallah artık suram ağrıyor demekten utaniyrm dün gece siddetli kol ağrısına uyandım ağrı kesici de kullanmaya korkuyorum psikolojik mi bu olaylar anlamadım

Kızlar birşey soracam size bu sürede ne yediniz içtiniz dışarı çıkıp arabaya bindiniz mi yada çalışmaya devam ettiniz mi cidden eşim beni daraltiyor onu yeme buraya gitme yat sürekli hava sıcak çok daraldım doktora sordum alakası yok günlük rutin hayatına dön dedi

Back
X