2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Buranin konularina yetisememisim baya geride kalmisim ya ;) benim doktorun transfer sonrasi bugun dinlen yarin istersen basket bile oynayabilirsin demisti. Ozellikle hic biseye dikkar etmedim rutine dondum hic hamilelik belirtim bulanti falanda olmayinca cogu zaman unuttum ;)

Toksoplazma rubella falan gebeligi ogrendikten sonrada istemisti doktorum..

Yatak olarak ilk bikac icin yan yatagim var sonrasinda ikeanin besiklerini dusunuyorum.

Dunde bebek arabasi ve ana kucagi aldik bi sorun gitti

B
Kızlar bugün bebişlerimi gördüm oğlum 17+1 de 185 gram kızım 17+2 de 180 gram 😂😂 oğlum yine çok hareketliydi 😂😂😂 kızım sanki gülüyor gibiydi Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲🤲🤲
ne güzell canım Allah daim etsin sag salim kucagına alman nasip olsun. Bebişleri gorunce insan acaip mutlu oluyor bende dun gordum 10 haftalık regl tarihine gore, 10+5 ultrasona gore.. Dr hersey cok guzel dedi kıpır kıpırda oynuyordu bebişim, cok heyecanlandım, 2 hafta sonra ikili tarama var bakalım şimdi o da insallah iyi cıkar da biraz daha rahatlarım

Kızlar sonuç negatif 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım. İkiside farklı doktordu. Bu süreçte hep olumlu şeyler dediler çok iyi çok iyi 11 yumurta toplandı 6 embriyo oluştu iki tanesi transfer yapıldı. Bu sürede hep degerlerim iyiydi yok kadin önemli bizim için deyip durdular esimde problem vardı sperm kalitesi düşüktü ama 0 değildi olumsuz bir vakka yada ameliyat yoktu ya ben kötü doktorlara denk geldim yada hastane iyi değildi anlamış değilim psikolojim tamamen mahvoldu eşimle şuan konuşmuyoruz
Canım embriyoları dondurdunuz mu kalanları

Merhaba arkadaşlar bende 8 Haziran da transfer oldu ve çok şükür 19 Haziran'da güzel haberi aldık bugün 13 haftalık olduk ama bizim kanamamiz var drum bebeğin plasentası asada dedi yatıp dinlenmen gerekiyor dedi dinleniyorum ama kanamam durmadı çok değil ama insan korkuyor böyle başına gelen var mı Allah nasip ederse bende 2020 annesi olucam inşallah

Merhaba arkadaşlar bende 8 Haziran da transfer oldu ve çok şükür 19 Haziran'da güzel haberi aldık bugün 13 haftalık olduk ama bizim kanamamiz var drum bebeğin plasentası asada dedi yatıp dinlenmen gerekiyor dedi dinleniyorum ama kanamam durmadı çok değil ama insan korkuyor böyle başına gelen var mı Allah nasip ederse bende 2020 annesi olucam inşallah
İnşallah güzel düşünelim güzel olsun. Gerekirse yemek ve WC dışında kalkma öyle yada böyle geçecek bu 9 ay. Allah yardımcın olsun bebişini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin🙏🏼

Canım telaş yapmakta çok haklısın bende 13. Haftamda kanama ile dok gittigimde bu durumla karşılaştık.zamanla yukarı çıkacak korkma ama her ne olursa olsun asla ağır kaldırma ve ilişkiden uzak durun.Arkadasinda dediği gibi gerekirse 9 ay böyle geçecek sakin sıkılma sabırla geçecek inş Allahım hepimizin kucağına almayı nasip etsin.

B

ne güzell canım Allah daim etsin sag salim kucagına alman nasip olsun. Bebişleri gorunce insan acaip mutlu oluyor bende dun gordum 10 haftalık regl tarihine gore, 10+5 ultrasona gore.. Dr hersey cok guzel dedi kıpır kıpırda oynuyordu bebişim, cok heyecanlandım, 2 hafta sonra ikili tarama var bakalım şimdi o da insallah iyi cıkar da biraz daha rahatlarım
İnşallah bişey çıkmaz benim ikili testte bişey çıkmadı o yüzden 3 lü test yapmadık

Canım öncelikle hayırlı olsun inişh, ben oğlumda kanama çok yaşadım, aylarca hastanede yattım, kanama alanım vardı çeşmeden su akarcasına kanamam oluyordu 5 ay hep yattım ama çok şükür oğlumu kucağıma aldım, diblen kendini rahatlat rabbimin izniyle hiç birşey olmaz

Geçmiş olsun canım
Benimde 3 haftadır kanamam var bazan çok bazan az drumun verdiği ilaçları kullanıyorum yemek ve tuvalet harici hiç kalkmıyorum çok şükür bebekler iyi inşallah rabbimin izniyle bişey olmayacak bol bol Di len ilaçlarını ihmal etme

İnşallah güzel düşünelim güzel olsun. Gerekirse yemek ve WC dışında kalkma öyle yada böyle geçecek bu 9 ay. Allah yardımcın olsun bebişini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin🙏🏼
Amin inşallah canım yok kalkmiyorum dikkat etmeye çalışıyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah

Back
X