- 12 Eylül 2013
- 459
- 299
- 103
Evet park yatak çok iyi almışken en büyüğünü al baya bi süre gidiyoHerkes park beşik çok kullanışlı ve başka beşiğe hiç ihtiyacımız olmadı diyor kullananlar daha iyi bilir diye bende park beşik alıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet park yatak çok iyi almışken en büyüğünü al baya bi süre gidiyoHerkes park beşik çok kullanışlı ve başka beşiğe hiç ihtiyacımız olmadı diyor kullananlar daha iyi bilir diye bende park beşik alıcam
slm kızlar, dondurulmuş embriyo ile hamile olanlar estrofem e kacinci haftaya kadar devam ettiniz?
Ben cnm Amerikan hastanesinde yapmistik.Hangi hastanede yaptırdınız tavsiye edeceğiniz doktor hastane varmı tekrardan araştırma yapıyorum doktorumdan memnun değilim
ne güzell canım Allah daim etsin sag salim kucagına alman nasip olsun. Bebişleri gorunce insan acaip mutlu oluyor bende dun gordum 10 haftalık regl tarihine gore, 10+5 ultrasona gore.. Dr hersey cok guzel dedi kıpır kıpırda oynuyordu bebişim, cok heyecanlandım, 2 hafta sonra ikili tarama var bakalım şimdi o da insallah iyi cıkar da biraz daha rahatlarımKızlar bugün bebişlerimi gördüm oğlum 17+1 de 185 gram kızım 17+2 de 180 gramoğlum yine çok hareketliydi
kızım sanki gülüyor gibiydi Allah isteyen herkese nasip etsin
![]()
Oyy kuzucuklarKızlar bugün bebişlerimi gördüm oğlum 17+1 de 185 gram kızım 17+2 de 180 gramoğlum yine çok hareketliydi
kızım sanki gülüyor gibiydi Allah isteyen herkese nasip etsin
![]()
Canım embriyoları dondurdunuz mu kalanlarıKızlar sonuç negatif 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım. İkiside farklı doktordu. Bu süreçte hep olumlu şeyler dediler çok iyi çok iyi 11 yumurta toplandı 6 embriyo oluştu iki tanesi transfer yapıldı. Bu sürede hep degerlerim iyiydi yok kadin önemli bizim için deyip durdular esimde problem vardı sperm kalitesi düşüktü ama 0 değildi olumsuz bir vakka yada ameliyat yoktu ya ben kötü doktorlara denk geldim yada hastane iyi değildi anlamış değilim psikolojim tamamen mahvoldu eşimle şuan konuşmuyoruz
Kızlar ikili tarama testine ne kadar verdiniz ?
Evet doğru söylüyorsun ben ayrıntılı usg ile karıştırdımIkili taramada ultrasona doktorunuz bakiyor zaten kan icinee 100 150 bisey aliyolar en fazla . Devlettede yapiliyor
İnşallah güzel düşünelim güzel olsun. Gerekirse yemek ve WC dışında kalkma öyle yada böyle geçecek bu 9 ay. Allah yardımcın olsun bebişini sağ Salim kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar bende 8 Haziran da transfer oldu ve çok şükür 19 Haziran'da güzel haberi aldık bugün 13 haftalık olduk ama bizim kanamamiz var drum bebeğin plasentası asada dedi yatıp dinlenmen gerekiyor dedi dinleniyorum ama kanamam durmadı çok değil ama insan korkuyor böyle başına gelen var mı Allah nasip ederse bende 2020 annesi olucam inşallah
Canım telaş yapmakta çok haklısın bende 13. Haftamda kanama ile dok gittigimde bu durumla karşılaştık.zamanla yukarı çıkacak korkma ama her ne olursa olsun asla ağır kaldırma ve ilişkiden uzak durun.Arkadasinda dediği gibi gerekirse 9 ay böyle geçecek sakin sıkılma sabırla geçecek inş Allahım hepimizin kucağına almayı nasip etsin.Merhaba arkadaşlar bende 8 Haziran da transfer oldu ve çok şükür 19 Haziran'da güzel haberi aldık bugün 13 haftalık olduk ama bizim kanamamiz var drum bebeğin plasentası asada dedi yatıp dinlenmen gerekiyor dedi dinleniyorum ama kanamam durmadı çok değil ama insan korkuyor böyle başına gelen var mı Allah nasip ederse bende 2020 annesi olucam inşallah
İnşallah bişey çıkmaz benim ikili testte bişey çıkmadı o yüzden 3 lü test yapmadıkB
ne güzell canım Allah daim etsin sag salim kucagına alman nasip olsun. Bebişleri gorunce insan acaip mutlu oluyor bende dun gordum 10 haftalık regl tarihine gore, 10+5 ultrasona gore.. Dr hersey cok guzel dedi kıpır kıpırda oynuyordu bebişim, cok heyecanlandım, 2 hafta sonra ikili tarama var bakalım şimdi o da insallah iyi cıkar da biraz daha rahatlarım
Sana doğuma ne dedi benim doktor ocak başında alırız dedi 36 veya 37 haftadaOyy kuzucuklarbenim de kız kıpır kıpır oğlan pek bi uyuşuk
![]()
Canım öncelikle hayırlı olsun inişh, ben oğlumda kanama çok yaşadım, aylarca hastanede yattım, kanama alanım vardı çeşmeden su akarcasına kanamam oluyordu 5 ay hep yattım ama çok şükür oğlumu kucağıma aldım, diblen kendini rahatlat rabbimin izniyle hiç birşey olmazMerhaba arkadaşlar bende 8 Haziran da transfer oldu ve çok şükür 19 Haziran'da güzel haberi aldık bugün 13 haftalık olduk ama bizim kanamamiz var drum bebeğin plasentası asada dedi yatıp dinlenmen gerekiyor dedi dinleniyorum ama kanamam durmadı çok değil ama insan korkuyor böyle başına gelen var mı Allah nasip ederse bende 2020 annesi olucam inşallah
Geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar bende 8 Haziran da transfer oldu ve çok şükür 19 Haziran'da güzel haberi aldık bugün 13 haftalık olduk ama bizim kanamamiz var drum bebeğin plasentası asada dedi yatıp dinlenmen gerekiyor dedi dinleniyorum ama kanamam durmadı çok değil ama insan korkuyor böyle başına gelen var mı Allah nasip ederse bende 2020 annesi olucam inşallah
Amin inşallah canım yok kalkmiyorum dikkat etmeye çalışıyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum bakalım hayırlısı olsun inşallahİnşallah güzel düşünelim güzel olsun. Gerekirse yemek ve WC dışında kalkma öyle yada böyle geçecek bu 9 ay. Allah yardımcın olsun bebişini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin![]()