- 24 Şubat 2019
- 685
- 654
- 23
Çok zorlamaya başladım sürekli kasılmalar oluyor
Sen napıyorsun nasılsın
Merhaba 19 kasımda 3. Gün embriyosu 2'li transfer yaptırmıştım.bende bugün ilk test sonucumu aldım 145 çıktı. İlk transferimdi hala şoktayım. 2 gün sonra tekrar test yaptırıcam değerimin kaç olması lazım?
Merhaba kızlar biz dün hastanedeydikk aklınız çıktı dah minicikizz ama erken doğum riskiniz vardı dua edin bize ikizlerin acele edio
Kasılmalar düzenli olursa hemen beni ara dedi doktorum eğer düzensizse korkulacak bir şey yok dedi normal olduğunu söylediikiz oldugu icin mi kasilmalar baslamis doktorun ne diyor ? Bende de artik yorgunluk basladi gecen haftayla birlikte. işten gelince pek bisey yapicak halim kalmıyor
Merak etme bende de çok fazla oldu 6 haftadan 13 haftama kadar bulantıdan mahfoldum baya da kilo verdim o dönem ama ikizlerim de problem olmadı gayet iyilerdiKizlar ben cuma aksamdan beri kusyrum su icsem gidiyor dun hastanede serum taktilar icine metpamid koydular doktor zarari yok dedi ilac olarakta gunde bir tane al dedi ama serum ise yaramadi bu metpamid kullananiz var mi bebege zarari olurmu ki nette zarari olur yaziyor cok caresizim halsizlikten bayilcam
Cinsiyeti ney bebeginizin ? Allah yardimcimiz olsun gercekten zorMerak etme bende de çok fazla oldu 6 haftadan 13 haftama kadar bulantıdan mahfoldum baya da kilo verdim o dönem ama ikizlerim de problem olmadı gayet iyilerdi
31 haftama girmeme rağmen hala bulantım oluyor mide yanmasıyla beraber
Biri kız biri erkek Allah izin verirse ocak ayında da doğum bekliyoruzCinsiyeti ney bebeginizin ? Allah yardimcimiz olsun gercekten zor
Ne guzel az kalmis saglikla kucaginiza alirsiniz insallahBiri kız biri erkek Allah izin verirse ocak ayında da doğum bekliyoruz
Canm sana nar yenmemesi gerektigini soyledi banada tam tersi hergun nar yemem gerektigi soylendi bende hergun nar yiorm amaYaptırdım canım 1.19 benim. Benim o tahlillerden alt yüksek geldi sadece. Onu da vurulduğum iğne ya da tüp bebek ilaçlarımdan birkaçı yapıyor olabilir dedi doktorum. Folik asiti kesti, estrofem i 3 e düşürdü. İki hafta estrofem i tamamen kesecek. Düşüşe geçer dedi. Transfer öncesi 17 olan değer 80 olmuş. Ne gibi etkisi var fsh bu kadar canını sıktı.
Doktorum öyle şeylere bakma az olacak şekilde meyveleri tüket dediCanm sana nar yenmemesi gerektigini soyledi banada tam tersi hergun nar yemem gerektigi soylendi bende hergun nar yiorm ama
Pardon ya anlamadm nar zararlimi dedi yaniDoktorum öyle şeylere bakma az olacak şekilde meyveleri tüket dedi
Yok bu tarz söylemlere inanma dedi. Meyveyi çok olmayacak şekilde tüket dedi.Doktorum öyle şeylere bakma az olacak şekilde meyveleri tüket dedi
Ozaman neden ozellikle nardan uzak duruyorsn?Yok bu tarz söylemlere inanma dedi. Meyveyi çok olmayacak şekilde tüket dedi.
Durmuyorum ki bu yazdığım çok eski doktora gitmeden önce yazmıştımOzaman neden ozellikle nardan uzak duruyorsn?
SelamBenim doktorum Cemil Kaya muayenehanesi var çukurambarda. TOBB’un doktoru değil ama orayla anlaşmalı operasyonları orada yapıyor.
Kiz ne bilim o msjini alintilicaktm bulamadm. Nane maydonoz icinde narida saymssn sok oldm okuyuncad ddm nane maydonozda gibi nardami dusuk uapioDurmuyorum ki bu yazdığım çok eski doktora gitmeden önce yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?