- 24 Şubat 2019
- 685
- 654
- 23
bizde de sebepsiz oldugu halde 50bin harcamisizdir feda olsun ben de ikizlerimi bekliyorum![]()
Ikiz miymisler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde de sebepsiz oldugu halde 50bin harcamisizdir feda olsun ben de ikizlerimi bekliyorum![]()
Yok canım bizim hesaplamalar tamamen bebeğe göre yapılıyor. Doktor ne derse o. Bende sordum doktorum kaç haftalık oluyorum diye. 14 Haziran da bakalım bi hafta söyleyelim dedi. Yani bebişe göre hafta söyleyecek. Üstelik Benim son adet tarihim 8 Mayıs, transferim 17si. Bebeğim daha çok küçük oluyo bu durumda ama 5. Gün embriyosu olduğundan daha çabuk gelişti herşey. Benimde ilerde çıkacak yaniKizlar merhaba bugun ultrason kontrolüne gittim. 5+2 dedi doktor, benim hesabima göre 5+5 olmasi gerekiyor. 3 gün geride mi oluyor yani bu bi sorun olmaz değil mi ?
Biz özel anneleriz, bebeklerimiz de özel bebekler o yüzden diğer gebelerin hesaplamalarıyla hiç karşılaştırmaKizlar merhaba bugun ultrason kontrolüne gittim. 5+2 dedi doktor, benim hesabima göre 5+5 olmasi gerekiyor. 3 gün geride mi oluyor yani bu bi sorun olmaz değil mi ?
Canm benmde adet tarıhıme göre 8+1 olmam gerekirken 7+6 yım yani benimde ultrason 2 gün geride bir sıkıntı olsa doktorlar söyler zaten geride diyebılmek için sanırım çok daha fazla aralık olmalı bakalım perşembe günü randevum var o zaman ne çıkacak değişecek mi çünkü ilk kontolümde 1 gün fark vardı kalp atışı duyduğumda acil gitmiştim 2 gün fark cıktı sağlıklı olsunlar inşallah da gerisi önemli değilKizlar merhaba bugun ultrason kontrolüne gittim. 5+2 dedi doktor, benim hesabima göre 5+5 olmasi gerekiyor. 3 gün geride mi oluyor yani bu bi sorun olmaz değil mi ?
Biz özel anneleriz, bebeklerimiz de özel bebekler o yüzden diğer gebelerin hesaplamalarıyla hiç karşılaştırmaBiz doğal olan bi çok sürece ilaçlarla müdahale edip süreci hızlandırdık ister istemez
![]()
Canm benmde adet tarıhıme göre 8+1 olmam gerekirken 7+6 yım yani benimde ultrason 2 gün geride bir sıkıntı olsa doktorlar söyler zaten geride diyebılmek için sanırım çok daha fazla aralık olmalı bakalım perşembe günü randevum var o zaman ne çıkacak değişecek mi çünkü ilk kontolümde 1 gün fark vardı kalp atışı duyduğumda acil gitmiştim 2 gün fark cıktı sağlıklı olsunlar inşallah da gerisi önemli değil![]()
Ikiz miymislergözünüz aydin ne güzel bi haber
Yok canım bizim hesaplamalar tamamen bebeğe göre yapılıyor. Doktor ne derse o. Bende sordum doktorum kaç haftalık oluyorum diye. 14 Haziran da bakalım bi hafta söyleyelim dedi. Yani bebişe göre hafta söyleyecek. Üstelik Benim son adet tarihim 8 Mayıs, transferim 17si. Bebeğim daha çok küçük oluyo bu durumda ama 5. Gün embriyosu olduğundan daha çabuk gelişti herşey. Benimde ilerde çıkacak yani
Yok cnm gitmedim bu pazartesi gidicemDoktora gittin mi canim ?
Canım ben ilk ultrason muayeneme kadar kullandım. Yani transferin 15. Günü falandıKizlar merhaba, dondurulmus embriyo transferlerinde estrofem ne kadar süre kullanılıyor biliyor musunuz ?
Canım ben ilk ultrason muayeneme kadar kullandım. Yani transferin 15. Günü falandı
Ben dün keseyi gördüm çok şükür, bugün doktorumla konustum. Dondurulmus embriyo olduğu icin vücudun olmasi gereken östrojen seviyesinde degil henüz o yüzden devam ediceksin dedi bırakırsan düşük olur dedi![]()
taze ve dondurulmus arasinda fark mi oluyormus bilmiyordum
peki bu surecte e2 ya da progesteron icin kan verdin mi?
Canım kalp atımını duyana kadar kullandım benBen dün keseyi gördüm çok şükür, bugün doktorumla konustum. Dondurulmus embriyo olduğu icin vücudun olmasi gereken östrojen seviyesinde degil henüz o yüzden devam ediceksin dedi bırakırsan düşük olur dedi![]()
Canım kalp atımını duyana kadar kullandım ben
Hayır canım kalp atımından sonra toplu kan ve idrarla ilgili test istiyorlar progestana bem hala devam ediyorum Allahin izniyle bu haftam dolsun bıraktıracakSanirim benim doktorum da kalp atisindan sonra biraktirabilir. Peki senin hic kan testinde E2 degerine bakildi mi canım?
Hayır canım kalp atımından sonra toplu kan ve idrarla ilgili test istiyorlar progestana bem hala devam ediyorum Allahin izniyle bu haftam dolsun bıraktıracak
Doktoruma güvenmeyi tercih ediyorum. Bunu ilk kez yapmıyor sonuçta. Öyle bir risk olsa bıraktırmazdı diye düşünüyorum. Sonuçta her tedavi kişiye özel. Ki ben gebelik takibini de aynı doktora yaptırıyorum. Yani karşılaşacağım kötü bi durumda yine muhatabım doktorum olacak.Ben dün keseyi gördüm çok şükür, bugün doktorumla konustum. Dondurulmus embriyo olduğu icin vücudun olmasi gereken östrojen seviyesinde degil henüz o yüzden devam ediceksin dedi bırakırsan düşük olur dedi![]()