- 31 Ocak 2019
- 350
- 272
- 103
selam canim oncelikle hayirli olsun. ben de ilk kan testi yaptirdigimda sok gecirmistim ve herkes kesin ikiz demisti. burda sonucu benim kadar yuksek cikan var midir onu da bilmiyorum10. gun kan testim 977, 12. gun kan testim 3061 cikti. suan 10+5'im ve tek gebelik. benim de 5. gun tek embriyo transferiydi. ben ilk kan testi yaptirdigimda ve tup bebek merkezine sonucu bildirdigimde onlar da ikiz zannettiler. sok oldum, nasil olabilir dedim, sasirdim acikcasi beklemiyordum oyle birseyi. ama ikiz de olsaydi cok sevinirdim hic problem degil :) ama ilk kese randevusuna gittigimizde tek kese gorundu. sonrasinda da hep tek olarak devam etti. benim doktorumun dedigine gore degerin yuksek cikmasi her zaman cogul gebelik anlamina gelmiyormus. tek gebeliklerde boyle yuksek degerler hamileligin saglikli bir sekilde ilerledigini gosteriyormus. sen sadece test gunun geldiginde cikan degere bak, birde iki gun sonra 2 katina cikiyor mu ona bak (benim 3 katina cikmisti o zmn da endiselenmistim 2 katina cikmasi gerekmiyo mu niye 3 kati cikti diye, megersem bosuna endiselenmisim). eger durum o sekildeyse hicbir sorun yok demektir icin rahat olsun. onun icin suan mecbur bekleyeceksin, doktor keseyi gormeden kimse kesin yorum yapamaz, sen de kafani karistirma bence. ikiz diye umutlanip tek kese gorenler de var. ya da tek diye bekleyip ikiz cikanlar da var. hakkinda hangisi hayirlisiysa o olsun canim. simdiden tebrik ederim, aramiza hosgeldin
![]()
canim o kadar guzel anlatmissinki tesekkur ederim.ben de bugun kan verdim.12.gün 1849 çıktı.9.gün 425ti.tüp bebek merkezim 2 hafta sonra gitmemi istedi.kese için ne zaman gitmiştinselam canim oncelikle hayirli olsun. ben de ilk kan testi yaptirdigimda sok gecirmistim ve herkes kesin ikiz demisti. burda sonucu benim kadar yuksek cikan var midir onu da bilmiyorum10. gun kan testim 977, 12. gun kan testim 3061 cikti. suan 10+5'im ve tek gebelik. benim de 5. gun tek embriyo transferiydi. ben ilk kan testi yaptirdigimda ve tup bebek merkezine sonucu bildirdigimde onlar da ikiz zannettiler. sok oldum, nasil olabilir dedim, sasirdim acikcasi beklemiyordum oyle birseyi. ama ikiz de olsaydi cok sevinirdim hic problem degil :) ama ilk kese randevusuna gittigimizde tek kese gorundu. sonrasinda da hep tek olarak devam etti. benim doktorumun dedigine gore degerin yuksek cikmasi her zaman cogul gebelik anlamina gelmiyormus. tek gebeliklerde boyle yuksek degerler hamileligin saglikli bir sekilde ilerledigini gosteriyormus. sen sadece test gunun geldiginde cikan degere bak, birde iki gun sonra 2 katina cikiyor mu ona bak (benim 3 katina cikmisti o zmn da endiselenmistim 2 katina cikmasi gerekmiyo mu niye 3 kati cikti diye, megersem bosuna endiselenmisim). eger durum o sekildeyse hicbir sorun yok demektir icin rahat olsun. onun icin suan mecbur bekleyeceksin, doktor keseyi gormeden kimse kesin yorum yapamaz, sen de kafani karistirma bence. ikiz diye umutlanip tek kese gorenler de var. ya da tek diye bekleyip ikiz cikanlar da var. hakkinda hangisi hayirlisiysa o olsun canim. simdiden tebrik ederim, aramiza hosgeldin
![]()