- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Yaa 3 bebiş taşımak kolay mıBende 1.5 kilo almışım ama karnım beş aylık gibi ortada geziyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa 3 bebiş taşımak kolay mıBende 1.5 kilo almışım ama karnım beş aylık gibi ortada geziyor
Evet canım aynen öyleÜçüz olunca tabi normal![]()
Şimdilik zor değil ama ilerde ne olur bilmiyorum inşallah 30haftayı doldurursak sıkıntı olmaz erken doğmasınlar diye dua ediyorum rabbime progestan iğneyi bıraktık fitile döndüm kalçalarım odun gibi kan sulandırıcı iğne doğuma kadar göbek mosmor bir sürü vitamin içiyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahYaa 3 bebiş taşımak kolay mı![]()
Şimdilik zor değil ama ilerde ne olur bilmiyorum inşallah 30haftayı doldurursak sıkıntı olmaz erken doğmasınlar diye dua ediyorum rabbime progestan iğneyi bıraktık fitile döndüm kalçalarım odun gibi kan sulandırıcı iğne doğuma kadar göbek mosmor bir sürü vitamin içiyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Amiinn rabbim 3 ünüde sağlıkla kucaklamanızı nasip etsinŞimdilik zor değil ama ilerde ne olur bilmiyorum inşallah 30haftayı doldurursak sıkıntı olmaz erken doğmasınlar diye dua ediyorum rabbime progestan iğneyi bıraktık fitile döndüm kalçalarım odun gibi kan sulandırıcı iğne doğuma kadar göbek mosmor bir sürü vitamin içiyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Amin canım inşallahAmiinn rabbim 3 ünüde sağlıkla kucaklamanızı nasip etsin![]()
progestan iğneyi bıraktım canım fitil olarak devam edicem gece 2 tane evet üçüz olduğu için erken doğmasınlar rahim ağzı kısalmasın diye ve bundan sonra iki haftada bir kontrol olmam lazımmışInsallah hepimiz emeklerimizin karşılığını aliriz. Benim ignelerim gecen hafta bitti, her yapisimda şifa olsun diyodum. Progestani da bu hafta birakicam insallah. Başka ilacim kalmiyor vitamin dışında. Sen 15. Haftada progestani neden birakmadin? Üçüz olmasıyla bi ilgisi var mi ?
progestan iğneyi bıraktım canım fitil olarak devam edicem gece 2 tane evet üçüz olduğu için erken doğmasınlar rahim ağzı kısalmasın diye ve bundan sonra iki haftada bir kontrol olmam lazımmış
Amin canım inşallah hepimiz için öyle olurInsallah her sey yolunda gider canim, bebeklerine olmasi gereken zamanda saglikla kavusursun
Amin kuzucum inşallahBulanti olsa bi dert olmasa bi derthepimiz zaman zaman endişelere kapılıyoruz, hormonlar da cok etkili bunda bence. Icimizi ferah tutalim saglikla gelsin bebislerimiz insallah
Ani hareket ettiğimde yada yorulduğum kasıklarım da kramp tarzı ağrı oluyor canımSelam kızlar size bişey soracagım genital bölge de dudak kısmında diyim ara ara kasılma mı seğirmemi öyle bir durum yasıyorum bu durumu yasayan var mı ? Dün cok yürüdğm dolaştım biraz kasık ve karın agrım oldu yorgunluktan mı neden oldu bilmiyorum titreme gibi ?
Benim ki vajinada seğirme titreme gibi bişey int baktım vajinada fazla kan akışından ötürü diyor dr a sordum cvp vermediAni hareket ettiğimde yada yorulduğum kasıklarım da kramp tarzı ağrı oluyor canım
Herkes göstermediyse kız diyor inşallah o da kızdır gönlümüzden geçen öyleGöstermediyse kiz mi acaba digeri ?![]()
Oluyor canm kasılma çekilme gibi ara ara anladm ne demek istediğiniSelam kızlar size bişey soracagım genital bölge de dudak kısmında diyim ara ara kasılma mı seğirmemi öyle bir durum yasıyorum bu durumu yasayan var mı ? Dün cok yürüdğm dolaştım biraz kasık ve karın agrım oldu yorgunluktan mı neden oldu bilmiyorum titreme gibi ?
Önemli birşey değildir bence sıkma canını vücud alışmaya çalışıyorBenim ki vajinada seğirme titreme gibi bişey int baktım vajinada fazla kan akışından ötürü diyor dr a sordum cvp vermedi![]()
İğnenin etkisinde oluyor canım dediğin gibi magnezyum dan da oluyor ben artık iğneleri bacakta yapmaya başladım karnım biraz dinlensin drum magnezyuma verdi doğuma kadar devamBenim de yataktan kalkarken, karın kaslarima kramp giriyor. Doktora soylucem yarin, kramplar magnezyum eksikliginden olabiliyormus, önemliymiş magnezyum gebeler icin. Bi de karnımız tabi ignelerden delik desik oldugu icin acaba dedim onlardan dolayi mi kramp giriyor