- 20 Temmuz 2013
- 550
- 509
- 103
Biz de çok uğraştık çok şükür ikizlerim gayet iyilerinşallah senin bebiş ya da bebişler de iyidir
[/QUOTE
2 embriyo yüklendi. Belki de ikizdir. Pazartesı kese forununce ablayacahım dualarınız eksik etmeyın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de çok uğraştık çok şükür ikizlerim gayet iyilerinşallah senin bebiş ya da bebişler de iyidir
[/QUOTE
2 embriyo yüklendi. Belki de ikizdir. Pazartesı kese forununce ablayacahım dualarınız eksik etmeyın![]()
Hindistan cevizi yağı yagi sipariş ettim tüm vücuduma onu kullanacağımMerhabalar benim ilk gebeliğimden çatlaklarım var bunda da artacaktır ikiz oldukları için. Önerebileceğiniz nemlendirici ya da çatlak önleyici bi ürün var mı acaba ya da kullanmayı düşğndüğünüz bi şey??
Amin insallahhhHayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah ben de o günleri görürümBiz de çok uğraştık çok şükür ikizlerim gayet iyilerinşallah senin bebiş ya da bebişler de iyidir
Saglık ıcagı keseye de bakabılıyor mı pekiiKorkma canım bazan banada öyle oluyor rahim duvarına değmiyorlar sanırım evet sağlık ocağı dinliyor hayırlı haberlerle gel inşallah
Sanmıyorum fetal doppler ile kalp dinliyor onuda duyamadı cihaz 19+4 haftalıkken bile ömrümden ömür gitti bebeğime birşey oldu diyeSaglık ıcagı keseye de bakabılıyor mı pekii
Hindistan cevizi yağı yagi sipariş ettim tüm vücuduma onu kullanacağım
Bende de daha önceden çatlak var ama bunu kullaniyorum su an
Hım acava tüylenme yapar mı benşm zaten tüye yatkın bir vücudum var bu tür besleyici yağlardan korkuyorum ama alıp deneyeyim bende napim
Yok canım sadece kalp dinleyebiliyor benim 19+1 de üçüde gayet net duyulduAmin insallahhhsağlık ocagı keseye de bakıyor mu acaba
Hayırlı uğurlu olsun tebrik ederimMerhabalarrr ☺☺ Ben de 14+1 ve 14+2 ikiz gebelere hamileyim.belki hatırlayanlar vardır 11 haziran da transferim olmuştubugün kontrolüm vardı.sanırım 1 erkek 1kız
Allah isteyen herkese nasip etsin
Transferden sonraki ilk 3gün adet ağrısı çektim.kasıklarım çok ağrıdı.bi de kendimce farkettiğim alakası yoktur eminim ama göğüs üzerindeki damarım bi belirginleştiHayırlı uğurlu olsun tebrik ederimilk haftalar ve sonrasında belirtileriz nelerdi? Bana da iki embriyo transfer edildi daha kesesine baktıramadım, o yüzdenmerak içindeyim ben de
Beta hcg her 2 günde bir mi 3 karına cıktı Yoksa bir kerelik mi olduTransferden sonraki ilk 3gün adet ağrısı çektim.kasıklarım çok ağrıdı.bi de kendimce farkettiğim alakası yoktur eminim ama göğüs üzerindeki damarım bi belirginleştio kadar.bir de betahcg 3kat gibi artış gösterdi
5.gün akşam 54Beta hcg her 2 günde bir mi 3 karına cıktı Yoksa bir kerelik mi oldu
Üç kat değil ki dört kat olmuş resmen5.gün akşam 54
7.gün 216
9.gün 425
12.gün test günüm 1849
Ben bebek yağı kullanmaya başladım bir kaç gündür başka ürün kullanır mıyım bilmiyorum ama bu kremi okumuştum guzel diyorlarKızlar benim ilk gebeliğim çatlak olmasından bende çok korkuyorum. Şimdilik bu ürünü kullanıyorum yaklaşık 1 aydır. Ama sanırım doğal yağlardan da faydalanmak gerekiyor. Hatta vazelin bile düşünüyorum nemli kalsın diye. Önlemez ama en aza indirse kafi. Ve tabi ki bol su içiyoruz![]()