2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Öncelikle rabbim tüm bekleyenlere sabır ve sağlık versin inşallah🤲🏻🧿 bende 6+1deyim. Geçen Cumartesi kanamam oldu hastaneye gittik istirahat verdi. Bugün yine çok şiddetli kanama ile doktora gittim. Bebeğim iyi kese kalp atışı hepsi yerinde. Ama bu kanamanın ne olduğunu anlamadım😟 bende 5. Güm embriyosu ile tüp bebek yaptırmıştım acaba bu yüzden bi böle kanamalı geçiyor? Sizlerden böyle olan oldu mu? Bu seferki normal adet gibi çok şiddetli😟😟
Aramıza hoş geldin canım şiddetli kanama için doktoruna gitmen gerekiyor ya da doktorunun telefonu varsa iletişime geç
Benim ikizlerim var ama bende çok şükür hiç kanama olmadı

Maşallah onlara ne güzel 🧿🧿 doktoruma gittim zaten. Benim de bebeğim kesesinde duruyor. Şükür hala benimle. Sadece anlamadık neden böyle kanama oluyor? 🥺

Kızlar demistim yaa değerim 3000 civarı çıkması gerekirken 1000 cıktı diye yaa. Başka hastaneye girdik, özele. Yeniden kan verdim değerim 5000 cıktı. Öbür hastanesinin cihazı kalibre mi değil nedir, anlamadım ama, beni mahvetti o kesin. O yuzden kse de gözüktü hemen. Dr de şaşırdı hatta 1000 de nasıl kse gözükür diye 😅😂

Selamm kontrolden ciktim simdi bizim hanimefendi 515 gr olmus 6 gun once ayrintilida 405 gr di ne yapiyo bu cocuk ;)) ben toplamda 3 kilo almisim. Bundan sonra ayda 1,5 kilo alarak devam edersen super dedi doktorumuz. 3 hafta sonraya bir suru testimiz ve kultur alimimiz falan var.

Selamm kontrolden ciktim simdi bizim hanimefendi 515 gr olmus 6 gun once ayrintilida 405 gr di ne yapiyo bu cocuk :KK66:) ben toplamda 3 kilo almisim. Bundan sonra ayda 1,5 kilo alarak devam edersen super dedi doktorumuz. 3 hafta sonraya bir suru testimiz ve kultur alimimiz falan var.
Ohh maşallah sağlıkla büyüsün benımde 5 eylülde ayrıntılı ultrasonum var bende merak ediyorum nasıl sağlıklı mı ne durumda dıye inşallah güzel haberler alırım🙏 bebişimin hareketlerini hissedemeyip doktora gitmiştim o zaman 19+4 292 grdı bakalım benımkı ne kadar büyümüş olacak👶 bende en son 6 gün önce tartıldığımda hala kilo alamamıştm ilk 2 3 ay verdiğim kiloyu hala tamamlayamadım birara almıştım yarım kilo onuda vermişim yarın 20+0 olacaz inşallah💞

Ohh maşallah sağlıkla büyüsün benımde 5 eylülde ayrıntılı ultrasonum var bende merak ediyorum nasıl sağlıklı mı ne durumda dıye inşallah güzel haberler alırım🙏 bebişimin hareketlerini hissedemeyip doktora gitmiştim o zaman 19+4 292 grdı bakalım benımkı ne kadar büyümüş olacak👶 bende en son 6 gün önce tartıldığımda hala kilo alamamıştm ilk 2 3 ay verdiğim kiloyu hala tamamlayamadım birara almıştım yarım kilo onuda vermişim yarın 20+0 olacaz inşallah💞

Bosver kilo alman gerekmiyor bebek alsin yeter.

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Öncelikle rabbim tüm bekleyenlere sabır ve sağlık versin inşallah🤲🏻🧿 bende 6+1deyim. Geçen Cumartesi kanamam oldu hastaneye gittik istirahat verdi. Bugün yine çok şiddetli kanama ile doktora gittim. Bebeğim iyi kese kalp atışı hepsi yerinde. Ama bu kanamanın ne olduğunu anlamadım😟 bende 5. Güm embriyosu ile tüp bebek yaptırmıştım acaba bu yüzden bi böle kanamalı geçiyor? Sizlerden böyle olan oldu mu? Bu seferki normal adet gibi çok şiddetli😟😟
Canım bebek ve kese iyiyse hiç korkma bol dinlen ve su iç, malesef nedenini bilmiyor doktorlar, bende yaşadım hemde çok çok kanamam oldu

Kizlar merhaba kafama takilan bi hususta sizden yqrdim alicam hamilelik adet tarihine goremi yoksa bitdigi tsrihe goremi hesaplsniyor

Merhaba kızlar 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmekte zorlanıyorum bu aralar çok uyuyorum evde hareketsizim acaba bu etkiliyormudur bebeğin hareketlerini ister istemez tedirginlik oluyor

Merhaba kızlar 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmekte zorlanıyorum bu aralar çok uyuyorum evde hareketsizim acaba bu etkiliyormudur bebeğin hareketlerini ister istemez tedirginlik oluyor

Etkiliyor bence. Ben durgun olunca pek hissetmiyorum ama ayakta oluo sonrasinda yatinca baya hissediyorum.. dolasirken yada hareket halindeyken amniyon sivisida hareket ettiginden bu bebege masaj gibi gelirmis ve hosuna gidermis boylece uyurmus. Dinlemeye gecildiginde de niye durdu bu niye uyaniyorlarmis ;)

Banada öyle olmuştu hatta korkup doktora gittim doktor her zaman aynı olmaz yorulduğunda az hissedebilirsin demişti benım bebiş doktoru sevıyor Galıba sonra coştu 😀😀

Etkiliyor bence. Ben durgun olunca pek hissetmiyorum ama ayakta oluo sonrasinda yatinca baya hissediyorum.. dolasirken yada hareket halindeyken amniyon sivisida hareket ettiginden bu bebege masaj gibi gelirmis ve hosuna gidermis boylece uyurmus. Dinlemeye gecildiginde de niye durdu bu niye uyaniyorlarmis :KK66:
yaaa bak sen yaramaza korkutuyorlar annelerini demekki teşekürler içim rahatladı ben biraz hareketleneyim bakalım ne olucak

Banada öyle olmuştu hatta korkup doktora gittim doktor her zaman aynı olmaz yorulduğunda az hissedebilirsin demişti benım bebiş doktoru sevıyor Galıba sonra coştu 😀😀
Korkuyor insan zor bulunca gerçi çok şükür ayrıntılı ultroson filan herşey güzel geçti gelişimi de yerinde ama sanırım biraz tembelliği üstünde annesi gibi😁😁

mrb arkadaslar bizde 17+4 olduk çok şükür.. dün doktor kontrolüm vardı... bebegin eşiği aşağıdaymış.. doğum kanalına yakın dedi.. dikkat et dinlen dedi..
tüp bebek tedvisiyle oldu.. hala progestan ilaçlara devam ediyorum..
Biraz tedirgin oldum sonradan.. bu konuda bilgisi olan var mi ?? yada aynı durumda olan...

mrb arkadaslar bizde 17+4 olduk çok şükür.. dün doktor kontrolüm vardı... bebegin eşiği aşağıdaymış.. doğum kanalına yakın dedi.. dikkat et dinlen dedi..
tüp bebek tedvisiyle oldu.. hala progestan ilaçlara devam ediyorum..
Biraz tedirgin oldum sonradan.. bu konuda bilgisi olan var mi ?? yada aynı durumda olan...
Korkma canım benimkiler üçüz biri rahim ağzında sürekli dinleniyorum ilaçlarını hiç aksatma fazla ayakta kalıp yorulma bişey olmaz inşallah

Maşallah onlara ne güzel 🧿🧿 doktoruma gittim zaten. Benim de bebeğim kesesinde duruyor. Şükür hala benimle. Sadece anlamadık neden böyle kanama oluyor? 🥺
Benim bi atkadaşımda kanama geçiriyodu gebeliğin başlarında ama sebebi bulunamıyodu bi kez de alttan muayene oldu polip göründü rahim ağzında o kanama yapıyomuş o da bebeğe bi şey olcak diye korkuyodu ama sebebi başka bi şeydi

Back
X