Ben de kimyasal yaşadım 6 ayda 2 defa.. Birisi idrar testinde çıktı adet günümde adet oldum ama.. Diğeri adetimin olacağı gün kan testinde çıktı 12 ydi değerim.. ama 3 gün snra adet olmuştum. Bu korku yüzünden 2 şer gün arayla 4 kere kan testi yaptım neyseki yükseliyordu şimdi kalp atışı gününü bekliyorum
KIzlar burda ikimci kez anne olmaya hazırlanan tecrübeli annelerimiz var yardımcı olurmusunuz kaşıklarımda elektrik çarpması gibi şeyler oluyor birden ağrı gelip gidiyor neden olabilir acaba
KIzlar burda ikimci kez anne olmaya hazırlanan tecrübeli annelerimiz var yardımcı olurmusunuz kaşıklarımda elektrik çarpması gibi şeyler oluyor birden ağrı gelip gidiyor neden olabilir acaba
Beklemekten yorulduk gerçekten bitmiyordu beklemek
Ah canım hiç sorma bende daha önce kimyasal yaşadım öyle korkuyorım ki
Çok şükür bin şükür rabbim bize de nasip etsin keseyi görmeyi benim ilk randevum 14 şubatta sanırım kalp kese birlikte göreceğim 30 Aralık da Son reglim
bilemem canım ben eşime gece yarısı soyledim hamile olduğumu hemen apar topar doktora götürdü malum oda korkuyor bişey olursa diye 1000 den fazla değerim ama 2500 üstü olması lazım şuan kese göremem dedi o yüzden 6.haftayı bekliyorum doktora gitmek icin
Kizlar herkese merhaba, ve hepinize hayirli olsun Ben de gecen hafta idrarda ve kanda ogrendim, bugun de keseyi gorduk cok sukur. 15 gun sonra kalp atisini gormek icin cagirdi. Umarim hepimiz saglikla kavusuruz
Kizlar herkese merhaba, ve hepinize hayirli olsun Ben de gecen hafta idrarda ve kanda ogrendim, bugun de keseyi gorduk cok sukur. 15 gun sonra kalp atisini gormek icin cagirdi. Umarim hepimiz saglikla kavusuruz ❤
Ben de bugün öğrendim. Kaç gündür kan vermeye gidemedim evde hasta var vs. Bugün iş çıkışı gizlice gittim beta HCG 2766, idrarda da çıkmıştı birkaç gün önce ama kesinleştirmek lazımdi. Kese göremedi ama doktor cuma günü bı doktor seçip gidicem inşallah