2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Anne sütüyle aldığı tek bir gram bile bebeği obez yapmaz..çok kilo alsa bile bebek hepsini saglikli bir sekilde verir yani daha dogrusu cocuk buyudukce kilosu orantili hale gelir..oglumda da doktorumuz aynisini demisti dedigi oldu çok kiloluydu bebekken benimki de

Benim mochi ile tek meme 40 ı geçmedi en dolu haliyle. Ama dr yetiyor mama verme dedi. Vermiyorum ben de. Sürekli kusuyor. Sonra yine emmek istiyor. Bi de kusmuğunu yutuyor bazen. Genzine kaçıyor. Öksürüyor. Diken üstünde uyuyorum.. Allah bebişlerimizi korusun inşallah

Bizimki hep memede. Memişler follofoş oldu. Emecek sonra memeye kafayı dayayıp uyicak. Koala okaliptüs ağacı ilişkimiz var nerdeyse. Sağlık afiyet olsun da artık napalım çok şükür

Bu doktorların hepsi başka kitap okuyorlar valla
Hepsi farklı bişey söylüyor insan şaşırıyor doktoruma çok güveniyorum cnm ya internetten arastır istersen en fazla 3ml verebilirsin zaten gecen ogluma verdim çatlıcaktı artık aglamaktan uyumadı hiç eziyet cekti resmen verdim bende 2ml 6aaat sonra filan yaptı beline kadar kaka ishal şeklindeuyudu sonra hemen

Benim dr da aynını dedi. Hatta ben de tombul bir bebekmişim hayatım 55 altı kiloyla cılız olarak geçti.

Benim dr da aynını dedi. Hatta ben de tombul bir bebekmişim hayatım 55 altı kiloyla cılız olarak geçti.
Aynen öyle..ama sadece mamayla beslenen çocuklarda kilo malesef kalıcı oluyor bununda örneğini yeğenimde gördüm hiç anne sütü almadı kuzucum

Ne bilim ya dedi ya artık asla olmaz öyle şey diye kafama yerleşti şimdi benim o içim rahat etmez sormayaydım keşke hiç

İnsan doğumdan sonra hamilelik öncesi kilosunun bile 15 kilo altına indiği halde zorla bu saatte tıkınıp hepsini geri almaya çalışırmı..Allah vermiş işte bi nimet değerlendir demi ama yokkkk durmuyo boğaz..içim kıyılıyo sürekli yiyorum bu ara yaa..varmı iştahı açılan benim gibi

Ben uyutabildiklerini bilmiyordum yoksa bende isterdim bana iyisin iyisin diyip durdular kendi kendime benmi abartıyorum dedim ama yok kalbim yerinden fırlayacak gibiydi

Benimki hiç kapanmadı ki resmen duba gibi oldum bıraksalar 7, 24 tıkınacam.. Sütte olduğu yok.. İyice rahata alıştılar emzirmek için 40 takla atıyorum savaşıyoruz resmen

Ben bayağ o istahliyim yarın bi kiloma bakayım bari ne durumdayım. sürekli atıştırıyorum hep bi bisküvi yiyorum yemek aralarında acıkıyorum çünkü çok

100-120cc normal senin bebek büyük bizimkilerden

Yiyeceklerin yemeklerin nerdeyse hepsi gaz yapıyor ne yicez biz ya. Ben çoğunlukla kahvaltılık yiyorum ama gına geldi artık
Valla bende aynı durumdayım canım. Hergün ne yemek yapacağımı da şaşırıyorum. Eşimde diyor sen nasıl lohusasın iyi beslenmen gerekiyor sen hiçbişey yemiyorsun diye ama gaz korkumdan kahvaltılık vs. Yiyorum bende. Ya da et türü birde pırasa yemeği. Bir gün fırında sebze ile şehriye çorbası yapmıştım birde dayanamayıp maden suyu içmiştim çocuk ertesi gün mahvoldu gazdan

Canım sen o kiloyu nasıl verdin çok fazla maşallah Kaç kilodan kaç kiloya düştün ki

Maden suyuda mı gaz yapıyor ?

Canım sen o kiloyu nasıl verdin çok fazla maşallah Kaç kilodan kaç kiloya düştün ki
Hiç kilomu söyleyip şoka sokmuyayım şimdi burda kimseyi baya baya yüksek kiloyla hamile kaldım ben..yüksek kiloyla hamile kalanlarda oluyo genelde kilo almama durumu ama benimki fazla oldu biraz..doğuma +1-2 kiloyla girdim..
Doktorum ....cüm sen şuan kilo veriyorsun aslında vücuttan yakıyorsun doğumdan sonra görüceksin demişti zaten...doğumdan hemen sonra daha eve geldiğimde hamilelik öncesi kilomun 7 kilo altına inmiştim gerçekten daha sonra da bugüne kadar inen ödemdi gecirdigim stresli günlerdi vs derken bu hale geldim birden çok hızlı kilo verdiğim için bu kadar kısa süre de bütün vücudum alarm verdi ama kaşıntımın bir sebebini de buna bağladı doktor ani kilo kaybına..yani çokta sağlıklı bir durum değildi Allahtan bütün kan değerlerim normal çıktı

Pırasa yiyemiyorum ben acayip gaz yapıyor meyve sadece muz yiyebiliyorum portakal mandalina da gaz yapıyor süt ürünleri de içemiyorum ıspanak yapıyorum da onun da yıkamasına Sinir oluyorum et balık en güzeli sanırım gaz yapmıyor her gün ne pişirsem derdinden yıldım valla

Bnmki ek mamaya ragmen 1 kilo ancak aldı o kdr günde bebegin emmesi etkili bence ya bnmki nazlı nazlı adam gibi ememiyor Bn yukardan bastırıyorm yardım ediyorum düşün
Ben emzik kullanıyorum belki çenesi o yüzden kuvvetlidir.
Bnmde sütüm az cıkıyo elektriklide mochi Bi işe yaramadı
O zaman hiç bulaşmayayım
Kızım uyuyor ama ben göğüslerimin sızısından uyuyamiyorum mastitis değildir umarım vae mi bilgisi olan arkadaşlar aniden bir sızlama geliyor ara ara
Tam boşalmadığı zaman oluyor canım o
Nasıl beslemeyeceğiz ki benimki çığlık çığlığa ağlıyor meme vermezsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…