- 25 Eylül 2014
- 1.263
- 891
- 123
Dr verdi canım 2.5ml verebilirsin dedi cok zorda kalırsan veya fitil rahatlatması için oda yarımDuphalac sen kendinmi verdin bebegine yoksa doktormu tavsiye etti..bizim doktor duphalac kullanamaz asla şu anda diyor da
Anne sütüyle aldığı tek bir gram bile bebeği obez yapmaz..çok kilo alsa bile bebek hepsini saglikli bir sekilde verir yani daha dogrusu cocuk buyudukce kilosu orantili hale gelir..oglumda da doktorumuz aynisini demisti dedigi oldu çok kiloluydu bebekken benimki de1 hafta sonra 2 aylık olacak bebekler tek öğünde kaç ml süt veya mama tüketebilir ki ? Biraz önce oğluma önce 100 ml süt verdim bitince baktım bu çığlık çığlığa ağlıyor bende 20 ml daha verdim yine yetmedi bide üstüne memeyi verdim ancak öyle uyudu acaba benim oğlan fazla mı iştahlı ya
Acaba bebeklere aç mı kalıyor diye gereğinden fazla besliyor olabilir miyiz ? Bizim hemşire gereksiz yere bebeğin midesini büyütmeyin demişti gerçi bi gittiğimizde de anne sütü bebeği obez yapmaz demişti.
Bu doktorların hepsi başka kitap okuyorlar vallaDr verdi canım 2.5ml verebilirsin dedi cok zorda kalırsan veya fitil rahatlatması için oda yarım
Benim mochi ile tek meme 40 ı geçmedi en dolu haliyle. Ama dr yetiyor mama verme dedi. Vermiyorum ben de. Sürekli kusuyor. Sonra yine emmek istiyor. Bi de kusmuğunu yutuyor bazen. Genzine kaçıyor. Öksürüyor. Diken üstünde uyuyorum.. Allah bebişlerimizi korusun inşallahkızlar sağım yapıp sonucunda stres olmayın. bebeğin çektiği ondan kat be kat fazla oluyor emin olun. ben şu an elektrikliyi hiç kullanmadım. mochi kullanıyorum ara ara. biraz stok yapabildim sütü. benim de bir bakıyorum 40-50cc çıkıyor tek memeden bir bakıyorum 100cc. hiç takılmayın bebeğiniz doymuyor olsa ağlar sürekli. kilo da alıyorsa endişe etmeyin.
Hepsi farklı bişey söylüyor insan şaşırıyor doktoruma çok güveniyorum cnm ya internetten arastır istersen en fazla 3ml verebilirsin zaten gecen ogluma verdim çatlıcaktı artık aglamaktan uyumadı hiç eziyet cekti resmen verdim bende 2ml 6aaat sonra filan yaptı beline kadar kaka ishal şeklindeBu doktorların hepsi başka kitap okuyorlar valla
Benim dr da aynını dedi. Hatta ben de tombul bir bebekmişim hayatım 55 altı kiloyla cılız olarak geçti.Anne sütüyle aldığı tek bir gram bile bebeği obez yapmaz..çok kilo alsa bile bebek hepsini saglikli bir sekilde verir yani daha dogrusu cocuk buyudukce kilosu orantili hale gelir..oglumda da doktorumuz aynisini demisti dedigi oldu çok kiloluydu bebekken benimki de
Aynen öyle..ama sadece mamayla beslenen çocuklarda kilo malesef kalıcı oluyor bununda örneğini yeğenimde gördüm hiç anne sütü almadı kuzucumBenim dr da aynını dedi. Hatta ben de tombul bir bebekmişim hayatım 55 altı kiloyla cılız olarak geçti.
Ne bilim ya dedi ya artık asla olmaz öyle şey diye kafama yerleşti şimdi benim o içim rahat etmez sormayaydım keşke hiçHepsi farklı bişey söylüyor insan şaşırıyor doktoruma çok güveniyorum cnm ya internetten arastır istersen en fazla 3ml verebilirsin zaten gecen ogluma verdim çatlıcaktı artık aglamaktan uyumadı hiç eziyet cekti resmen verdim bende 2ml 6aaat sonra filan yaptı beline kadar kaka ishal şeklindeuyudu sonra hemen
Yiyeceklerin yemeklerin nerdeyse hepsi gaz yapıyor ne yicez biz ya. Ben çoğunlukla kahvaltılık yiyorum ama gına geldi artıkYa bende bunu düşünüyordum baklagil yesemmi diye. Gaz yapacak diye yiyecek bişey de bulamıyorum ya herkes ne yiyo ki
Ben uyutabildiklerini bilmiyordum yoksa bende isterdim bana iyisin iyisin diyip durdular kendi kendime benmi abartıyorum dedim ama yok kalbim yerinden fırlayacak gibiydiBen soylemistim cnm. Afiyet olsun bol sutler olsun insallah.
Ben de henuz duzeni kuramadim. Yapisik ikiz gibiyiz gun boyu. Biraz uzun uyursa kizimla biseyler yapmaya calisiyorum ya da ben de uyuyorum. Annem bende ama haftaya gidicek o da ne yapicaz bakalim.. psikolojik cokmezsem iyi..
Yikaman gerekiyo cnm garmastan suruyosan.
Bi de surdukten sonra seffaf folyoyla sar meme ucunu atlete degip cekmesin. Memede kalsin.
Tahin yagini da dene bence onu da surunce seffaf folyoyla sar. Sifa olsun insallah.
Nasil yani?? Nasil anladin sahte oldugunu??
Ben de vefa aliyorum onun tadi guzel geliyo gecen eaim baska marka almis pek sevmedim.
Yaa sen de mi?? Ben de cok kotu oldum tansiyoum cikti 19lara beni uyutuun diye bagirdim yine de uyutmadi pis kadin..
Onceki dogumumda dikme asamasinda uyutmuslardi. Bunda yapmadilar. Hst farki iste..
Evet bizde de yumurta, tas, para verilir. Ama bu 40ta cikamam ben de anca senin gibi ust kat komsuya giderim..
Benimki hiç kapanmadı kiİnsan doğumdan sonra hamilelik öncesi kilosunun bile 15 kilo altına indiği halde zorla bu saatte tıkınıp hepsini geri almaya çalışırmı..Allah vermiş işte bi nimet değerlendir demi ama yokkkk durmuyo boğaz..içim kıyılıyo sürekli yiyorum bu ara yaa..varmı iştahı açılan benim gibi
Ben bayağ o istahliyim yarın bi kiloma bakayım bari ne durumdayım.İnsan doğumdan sonra hamilelik öncesi kilosunun bile 15 kilo altına indiği halde zorla bu saatte tıkınıp hepsini geri almaya çalışırmı..Allah vermiş işte bi nimet değerlendir demi ama yokkkk durmuyo boğaz..içim kıyılıyo sürekli yiyorum bu ara yaa..varmı iştahı açılan benim gibi
100-120cc normal senin bebek büyük bizimkilerden1 hafta sonra 2 aylık olacak bebekler tek öğünde kaç ml süt veya mama tüketebilir ki ? Biraz önce oğluma önce 100 ml süt verdim bitince baktım bu çığlık çığlığa ağlıyor bende 20 ml daha verdim yine yetmedi bide üstüne memeyi verdim ancak öyle uyudu acaba benim oğlan fazla mı iştahlı ya
Acaba bebeklere aç mı kalıyor diye gereğinden fazla besliyor olabilir miyiz ? Bizim hemşire gereksiz yere bebeğin midesini büyütmeyin demişti gerçi bi gittiğimizde de anne sütü bebeği obez yapmaz demişti.
Valla bende aynı durumdayım canım. Hergün ne yemek yapacağımı da şaşırıyorum. Eşimde diyor sen nasıl lohusasın iyi beslenmen gerekiyor sen hiçbişey yemiyorsun diye ama gaz korkumdan kahvaltılık vs. Yiyorum bende. Ya da et türü birde pırasa yemeği. Bir gün fırında sebze ile şehriye çorbası yapmıştım birde dayanamayıp maden suyu içmiştim çocuk ertesi gün mahvoldu gazdanYiyeceklerin yemeklerin nerdeyse hepsi gaz yapıyor ne yicez biz ya. Ben çoğunlukla kahvaltılık yiyorum ama gına geldi artık
Canım sen o kiloyu nasıl verdin çok fazla maşallahİnsan doğumdan sonra hamilelik öncesi kilosunun bile 15 kilo altına indiği halde zorla bu saatte tıkınıp hepsini geri almaya çalışırmı..Allah vermiş işte bi nimet değerlendir demi ama yokkkk durmuyo boğaz..içim kıyılıyo sürekli yiyorum bu ara yaa..varmı iştahı açılan benim gibi
Maden suyuda mı gaz yapıyor ?Valla bende aynı durumdayım canım. Hergün ne yemek yapacağımı da şaşırıyorum. Eşimde diyor sen nasıl lohusasın iyi beslenmen gerekiyor sen hiçbişey yemiyorsun diye ama gaz korkumdan kahvaltılık vs. Yiyorum bende. Ya da et türü birde pırasa yemeği. Bir gün fırında sebze ile şehriye çorbası yapmıştım birde dayanamayıp maden suyu içmiştim çocuk ertesi gün mahvoldu gazdan
Hiç kilomu söyleyip şoka sokmuyayım şimdi burda kimseyi baya baya yüksek kiloyla hamile kaldım ben..yüksek kiloyla hamile kalanlarda oluyo genelde kilo almama durumu ama benimki fazla oldu biraz..doğuma +1-2 kiloyla girdim..Canım sen o kiloyu nasıl verdin çok fazla maşallahKaç kilodan kaç kiloya düştün ki
Pırasa yiyemiyorum benValla bende aynı durumdayım canım. Hergün ne yemek yapacağımı da şaşırıyorum. Eşimde diyor sen nasıl lohusasın iyi beslenmen gerekiyor sen hiçbişey yemiyorsun diye ama gaz korkumdan kahvaltılık vs. Yiyorum bende. Ya da et türü birde pırasa yemeği. Bir gün fırında sebze ile şehriye çorbası yapmıştım birde dayanamayıp maden suyu içmiştim çocuk ertesi gün mahvoldu gazdan
Ben emzik kullanıyorum belki çenesi o yüzden kuvvetlidir.Bnmki ek mamaya ragmen 1 kilo ancak aldı o kdr günde bebegin emmesi etkili bence ya bnmki nazlı nazlı adam gibi ememiyor Bn yukardan bastırıyorm yardım ediyorum düşün
O zaman hiç bulaşmayayımBnmde sütüm az cıkıyo elektriklide mochi Bi işe yaramadı
Tam boşalmadığı zaman oluyor canım oKızım uyuyor ama ben göğüslerimin sızısından uyuyamiyorum mastitis değildir umarım vae mi bilgisi olan arkadaşlar aniden bir sızlama geliyor ara ara
Nasıl beslemeyeceğiz ki benimki çığlık çığlığa ağlıyor meme vermezsen1 hafta sonra 2 aylık olacak bebekler tek öğünde kaç ml süt veya mama tüketebilir ki ? Biraz önce oğluma önce 100 ml süt verdim bitince baktım bu çığlık çığlığa ağlıyor bende 20 ml daha verdim yine yetmedi bide üstüne memeyi verdim ancak öyle uyudu acaba benim oğlan fazla mı iştahlı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?