- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 33
insallah son bir ay sonra huh deriz1 ayımız mı kaldı :) valla bitirdi beni çocuğuuuum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah son bir ay sonra huh deriz1 ayımız mı kaldı :) valla bitirdi beni çocuğuuuum :)
insallah son bir ay sonra huh deriz
ben de ingilteredeyim. ultrason da toplamda 2 defa eğer özel bir durum yoksa :)Kan'a kendim gittimdoktor tavsiyesiyle değil yani ben fransa canım
insallah duyarsin canim guzel haberini bekliyoruzbugün hayırlısıyla bir kalp atışlarını duysaydık :) heyecanlıyım baya
insallah duyarsin canim guzel haberini bekliyoruz
ben de ingilteredeyim. ultrason da toplamda 2 defa eğer özel bir durum yoksa :)
Bende yarin 6. Haftaya giriyorum ve yarin da kalp atisini dinliycez ins ilk kez:) teşekkür ederim
Cok sevindimDeğerimi öğrendim çok şükür herşey yolunda görünüyor şimdilik![]()
İleri haftalarda artık zehirleme yaptığını söyledi doktor düşünün benim ki 12 haftalıkken bile bu haftalarda daha zehirleme yapacak kadar büyük değil demişti ister düşmesini bekleyin isterseniz kürtaj yapalım demiştiBu şekilde sabırla beklesek beni zehirleme olayı olmaz demi sonuçta artıyo
ben 5+1deyim maşallah bulantım yok maşallah bayağı da iştahlı yemek yiyorum ara ara hafif bi bulantı dalgası geliyor sadece. doktor daha bu haftada oluşmaz dedi ben de seviniyorum bulantısız geçicek herhalde diye :)5+4teyim bulantılarım var çok fena
canım kese göründükten sonra yani 5, hafta itibari ile doktor bana betahcg baktırmayı yasakladı artık artış oranı değişiyor dedi.Kizlar benim beta degerim 5+6 da 29binlerde 10 gun once 16 binlerdeydi sizce normal mi bu artis bana biraz az gibi geldi?
Bende yarin 6. Haftaya giriyorum ve yarin da kalp atisini dinliycez ins ilk kez![]()
Benim de hic mide bulantim yok istahim degismedi ayni keske boyle rahat gecirsek 9 ayıben 5+1deyim maşallah bulantım yok maşallah bayağı da iştahlı yemek yiyorum ara ara hafif bi bulantı dalgası geliyor sadece. doktor daha bu haftada oluşmaz dedi ben de seviniyorum bulantısız geçicek herhalde diye :)
Benim de 5+3te başladı daha 2 gün oldu inşallah hiç başlamaz çok berbat bişeyben 5+1deyim maşallah bulantım yok maşallah bayağı da iştahlı yemek yiyorum ara ara hafif bi bulantı dalgası geliyor sadece. doktor daha bu haftada oluşmaz dedi ben de seviniyorum bulantısız geçicek herhalde diye :)
2 ocak kuzum yolk sac la alakalı bişi demedi bitanemÜzülüp iyice strese girme lütfen. Yolk sac görüldü mü? Sat neydi senin
Teşekkür ederim canım sagolİleri haftalarda artık zehirleme yaptığını söyledi doktor düşünün benim ki 12 haftalıkken bile bu haftalarda daha zehirleme yapacak kadar büyük değil demişti ister düşmesini bekleyin isterseniz kürtaj yapalım demişti